Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 7
danuta36 spune:
Neata si de la noi!
Andreea merci fain,o sa le caut
Dantje multa sanatate tie si puilor tai!
Roxali sunt tare frumusei ingerasii tai!
Roxana imi plac aproape toate genurile,mai putin alea cu karate si asiatici
Aseara nu mai puteam de bucurie,si eu si sotul,caci am auzit-o pe bebelina noastra razand cu glas,asa un mic inceput...mai ce veselie pe la noi,radeam toti trei
cecilia L spune:
Buna dimineata,
La multi ani! Flori ,sa fiti sanatosi si sa va bucurati de papanasul vostru.
Noi raportam o noapte de cosmar, ne-am trezit de multe ori....in doua cuvinte sunt zombi, of.... si am atata treaba.....asta este, ma descurc eu, sa fim sanatosi. Deci, va urez o duminica placuta si spor la treaba.
Plec la treaba....
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de Craciun
http://community.webshots.com/album/561880814jzXhxV
danuta36 spune:
Vmkriss un calduros La multi ani din partea mea pentru mami Flori! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati alaturi de bebicul vostru!
Andries spune:
La Multi Ani FLORI!! Sa fii sanatoasa si iubita!!
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor, am citit din urma si am vazut ca au mai fost probleme, este foarte greu sa-ti vezi copilul bolnav, cred ca nici la 20 de ani ai lor n-o sa ma impac cu starea lor de boala, desi se spune cape masura ce copiii cresc te mai obisnuiesti.
Alina daca ii dai completarea o masa san / o masa formula sa stii ca sanii vor produce din ce in ce mai putin lapte pentru ca nu sunt stimulati. Nici nu stiu ce sa te sfatuiesc, din pacate daca esti nevoita sa te intorci la job asa repede e posibil laptele sa se diminueze si din cauza stresului. Pentru unghie mai bine te duci la un doctor la emergency si o sa o scoata el pe loc cu un pic de anestezie locala, tu nu cred ca ai taria sa faci asta si nici nu e indicat ca nu ai intrumente sterile. Apoi se poate pune un pic de unguent cu antibiotic si va trece repejor, la copii toate chestiile astea se vindeca mai repede si mai bine decat la adulti.
Multumesc de indicatiile pentru motz. Eu cred ca am descoperit de vreo luna "magazinul Annisiei din piata Moghiors" intr-adevar pana la 2 ani au niste hainute dementiale, doar ca trebuie sa te duci des pe acolo pentru ca toata piata cumpara de acolo si se termina repede. Am fost azi dimineata si am gasit doua costume foarte frumusele, unul de bumbac (pantalon si hanorac, ambele captusite), al doilea pantalon raiat captusit cu ceva mai gros plus pulover cu fermoar si buzunare pe oblic cum se poarta acum. Am luat si jucarii, o chitara electronica pentru cel mic, un volan si un joc din acela multi-joc (sah, dame, carti, domino, etc) pentru cel mare, bomboane si ciocolata. Jucariie le-am luat din Metro. Stiu ca nu e costumatie completa asa ca nasul o sa puna bani pe tava si le cumpara mami ce vrea ea.
Doar ca ...eu am ramas acasa cu copiii, ca mama a venit ieri in bucuresti racita cobza si nu a putut sa stea cu ei. Asa ca o sa fie un luat de motz de nas, fara nasa, c'est la vie, oamenii se pregatisera, nu puteam sa aman si nici sa ma duc cu asta mic nu puteam, ei stau la curte, in Ilfov si eu stiu cum e acolo la curte, o camera incalzita, una nu...eu vreau sa-i fac vaccin lui Mircea sapt viitoare asa ca il pazesc de raceli.
Andries
tomasa spune:
Andries, eu tocmai am taiat motz. I-am luat un rand complet de haine (body, bluza, blugi, geaca si caciula gen sapca, ghete), mai putin chiloti, pt. ca poarta pampers si o jucarie, iar pe tava i-a pus nasul 1 mil.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Andries spune:
Citeam in capitolul trecut despre "cum ii ajuta pe copii grasimea in caz de boala, ca au de unde slabi", ma scuzati dar este o conceptie invechita, perpetuata mai ales de persoanele mai in varsta, eu stiu de la medic si din propria experienta ca indicat este sa il ajuti pe copil sa-si intareasca sistemul imunitar si sa aiba greutatea normala, in caz de boala si de febra ei slabesc in primul rand prin deshidratare nu prin consumul de grasime, al meu este categoria tzantzar, slab si lung si totusi "duce" bolile foarte bine, trece peste viroze si raceli de nu-ti vine sa crezi, el muceste doua zile, eu iau de la el si zac doua saptamani.
Roxana eu cred ca i-ai dat Alexandrei cam prea multe antibiotice, las-o sa muceasca, fara picaturi, fara aerosoli, daca nu face febra e foarte bine, la un moment dat ii vor trece si mucii. Antibioticele trebuie folosite cat mai rar cu putinta. Eu il am pe cel mare alergic la antibiotice si am UN SINGUR ANTIBIOTIC pe care stiu ca il suporta, il dau numai cand sunt in mare criza pentru ca si la el e posibil sa faca reactie candva. Si din cauza asta, la toate racelile, virozele, etc. eu incerc intai toate metodele posibile care nu implica antibiotic, chiar daca asta inseamna ca ii curg mucii cateva zile, de cele mai multe ori se rezolva. Cred ca i-am dat antibiotic de trei ori in trei ani jumate si atat, de fapt astea trei ori au fost in anul doi de viata cand l-am dus la gradi, iar in ultimul an jumate' nu i-am dat deloc! Si acum inainte de Craciun cand il vedeam cu 40 de grade de miercuri pana sambata dimineata tare eram tentata sa-i bag antibiotic, noroc ca nu m-a lasat al meu.
Andries
Andries spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Andries, eu tocmai am taiat motz. I-am luat un rand complet de haine (body, bluza, blugi, geaca si caciula gen sapca, ghete), mai putin chiloti, pt. ca poarta pampers si o jucarie, iar pe tava i-a pus nasul 1 mil.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
merci mult!!
Eu sunt in minus cu lenjeria de corp, sapca si ghetele , geaca i-am luat prin septembrie si i-am trimis-o prin cineva, oricum i-am zis sotului sa le dea cadou cate 2 mil la fiecare frate, 2 pentru cel mic la motz si 2 pentru ca in curand e si ziua celui mare si sa-i ia maica-sa ceva pe masura. Pentru un an jumatate mai cumpar eu haine "pe neve", dar pentru 8 ani nu ma risc.
Andries
gabitz78 spune:
neatza si de la noi. vad ca nu sunt singura care a facut o noapte semi-alba.eliza a fost treaza de la 5 pana acum la 12.30!offf, nu ne mai trec colicii astia.
alina - si eu zic la fel, mergi la urgente ca se rezolva.pupici
pupare. merg sa ma culc si eu nitel langa balauritza.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
urmychance spune:
uff, mai fetelor, tare imi sunteti dragi dar nu mai reusesc deloc sa tin pasul cu voi.
Mare rugaminte mare: nu se poate ca la sf. sau la inceputul unui capitol sa se faca un rezumat? Eu tare mult as vrea sa stiu tot ce scrieti dar mi-e imposibil. Si imi pare asa de rau...
Tudor are laringita si i-a dat Eurespal, Nurofen, Ketof, Vit. C
Eu sunt mai racita (tuse, nas care curge, stare molatica) si beau ceaiuri si iau vit. C cu propolis. Nu sunt cele mai bune zile ale mele.
Astea ar fi noutatile.
Ca progrese: Daca ii intind o jucarie Tudor o apuca singurel, desface mana. Isi tine binisor capul, inca nu se intoarce de pe o parte pe alta, dar se suceste ca si acele de ceas , se impinge in picioare. Si rade in hohote mai mult sau mai putin. Mai mult cand il face tasu avion.
Are 7,250 kg la aproape 3 luni jumatate.
Ca si bb lui HaveF8 si Tudor se ridica in fundulet si apoi in picioare. Am si eu aceeasi intrebare, sa il incurajez sau sa nu il mai ajut sa se ridice? Voi nu ii tineti deloc in fundulet?
urmychance spune:
teodora - eu nu am reusit sa o vad pe cumnata ta imbracata in rochie de mireasa. Am vazut pozele, dar cred ca esti tu in ele.Nu erai tu aceea? Ca am vazut ca mireasa era si in fata tortului si in fata preotului la biserica, cu coroana pe cap.
hai ca am mai citit putin din urma si am vazut o fotografie. Chiar ca horror. Eu as fi dat-o afara de la nunta....adica,asa imi zic eu acum. Vai.....ma ingrozesc.