Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Urmy draga, imi pare rau sa aud ca nu-i bine. Cu mucegaiul - unde e, pe peretzi? (sunt spray-uri speciale, de dat in baie de ex.) Sanatate!

Luy, Bernix, multzumim mult!

Nana, tare rau imi pare de vesti! MULTA, MULTA SANATATE IN 2008, cu liniste si bucurii.

Tomasa, mama egoista, lasi copilul sa saliveze! Hai mai, o placinta, un ou umplut, o jumara... Te pup cu mult drag.

Bebeka, daca nu varsa cu jet nu-i bai. Al meu regurgiteaza la greu, chit ca-l bacui in timpul mesei de vreo 2-3 ori. Pediatrul a spus ceva gen: "copiilor scuipaciosi le merge bine"; cica asa spunea seful lui si si el a observat ca cei grasulini sunt mai "scuipaciosi".
Ca si la Michael de curand a inceput si m-am ingrijorat. Papa hapait.

Tocmai am terminat de pus pozele sus - pe site, a 3a luna.

Va doresc tuturor un An Nou plin de bucurii:
cu copii sanatosi - si parintzii pe langa ei - si multa iubire si caldura in familie!
Ca restul le aranjam noi, ca suntem fete destepte!

Va pup cu drag si ne vedem la anu'!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Piciule, si eu te pup!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ce am uitat sa va spun apropo de tipa din parc este ca fetita ei arata f. bine, parea sa-i super priasca tratamentul. Nici vorba de dermatita sau intolernte, era grasa si frumoasa, pleznea de sanatate. Asa ca de multe ori are Dumnezeu grija!
Am vazut insa si reversul, in februarie anul trecut, cand am fost internata cu Tudor, gravida in 6 sapt. Am stat in camera cu o fetita de 8 luni si 6 kg., ii plangeai de mila, arata ca un bebelus. Era al 4-lea copil al unei familii, iar mama ei nu intelegea de ce nu trebuie sa o hraneasca cu anumite alimente, nu putea pricepe ce inseamna intoleranta alimentara. Ii dadea pe furis mancare chiar si in spital, spunea ca daca nu-i pune paine in supa de ex. de unde sa se mai ingrase copilul? Offf, m-a marcat tare si cazul ala.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani 2008, adimercedes ! Chiar acum se transmit imagini de la Sydney

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Urmy, raspund pe fuga ca mrrmrr si bzzbzz al meu face super scandal. Tot cu adrenalina ii fac pentru nas, cand e de bronsita fac cu dexmatazona. E o combinatie de ser cu fluimucil si adrenalina, dar adrenalina nu gasesti la orice farmacie si iti trebuie reteta. Gasesti la farmacii de spital si cred ca la 2NA. Mie mi-a facut rost o cunostinta, habar nu am de unde, de vreo 3 fiole si sunt gata deja.

Mai fetelor, va dati seama ca SabinaY a noastra isi serbeaza deja Revelionul? Nu stiu exact cum e cu orele la ei, dar sigur serbeaza inaintea noastra.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Adimercedes, vad la TV ca deja e anul nou la voi, La Multi Ani, un 2008 excelent, sa va aduca tot ce va doriti!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Rox, daca nu ma insel in Japonia acum e ora 22, deci mai are un pic. Prima dintre noi care sarbatoreste este adimercedes ( ca nu cred ca e vreuna dintre fete in republica Kiribati , cica aia au intat primii in 2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Incerc sa deschid capitol nou si revin.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Rox, petrecere frumoasa diseara ! Sa te simti excelent !

Mergi la inceput

Din partea noastra primiti o urare calda de La multi ani cu sanatate, sa aveti un an plin de bucurie, iubire,liniste si prosperitate ! Sa va bucurati de comorile voastre !
Va multumesc pentru toata prietenia si sprijinul pe care l-am gasit la voi in 2007 !
Va pe toate, impreuna cu papanashii si dulcetzelele voastre !

Mergi la inceput