Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Mai fetelor,
nu mai gasec galactogil nicaieri...care din voi a golit farmaciile?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

bernix, am uitat ca mai avem si salata de ton cu porumb, asadar pot sa consider ca avem si peste pe masa. Nu stiam de superstita asta, dar acum ca mi-ai zis... am luat masuri sa nu atrag ghinionul asupra noastra

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Betty, cu siguranta n-am fost eu aceea ! Chiar asa, eu nu mai folosesc Galactogil de vreo 2 luni, beau zilnic cate 2 cani de ceai de chimen cu anason si atat. Si Maria e alaptata exclusiv la san, a crescut bine, asa ca eu am dedus ca n-am nevoie de alte stimulente pt lactatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata infrumusetarea, s-a trezit BB marait si nu stiu ce sa fac cu el. Taica-sau e pe la birou, sa dus cu treaba dar cred ca acum se cam cinsteste cu clientul in prag de an nou. Sper ca pe la 4 jumate sa ii culc pe amandoi si sa trag si eu o aghioasa in prag de chef.

Bernix, azi am fost la coafor si mi-am aranja parul exact asa cum sta al tau naturel. Mi-as face o poza, nu are cina sa imi faca, nu de alta dar pana seara sigur se turteste. Si eu i-am zis sotului daca o stie pe Loredana aia sa o invite ca si asa nu mai conteaza la cati suntem.

Myral, nu ai de ce sa ma admiri ca nu am gatit nimic, am cumparat, doar ca voi sta sa le pun si sa le strang.

Bebeka, multa sanatate bebelinei, nu era nevoie sa pape altceva ca sa faca o enterocolita. Aveti grija cu ea sa se hidrateze.

Tomasa, stii cat de teama imi e sa nu dau de o bona nebuna ca mamica de care vorbeai? Stii ca am avut una in proba la Alex si facuse faze din astea familiei la care a fost pana atunci, copil alergic si ea nu pricepea. Cu Andrei cu dermatita sunt si mai stresata, iar Alex care era sa moara la un an de la alergie cu edeme, iti dai seama. Tare ma tem sa nu dau de vreo nebuna cu degustarile astea. Cat despre masa, nici eu nu m-as fi bagat la asta, cred ca nu am exprimat clar ce voiam sotului meu si a iesit altceva, dar era deja comisa fapta. Nu prea am energie, nu ma simt prea in forma, dar pentru mine e ceva adrenalina in plus si cred ca imi prinde bine.

Sa nu uit, vineri m-am programat la vaccin pentru Andrei, daca mai e cineva pe la Medicover sa imi dati un semn.

Va pup si va doresc din nou ca anul 2008 sa va aduca sanatate cat cuprinde si implinirea tuturor dorintelor, sa fiti fericiti si impliniti si sa va bucurati de puii vostri minunati!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

bebeka - si a mea regurgiteaza in timpul mesei, si noua ne-a recomandat dr debridat. eu am prins deja frica si cand o vad ca incepe sa se incordeze intrerup masa si o tin sa ragaie.
tomasa - cumnosc sentimentul. cand lucram la spital a venit o mamica cu un bb de 5 luni care ii daduse sarmale!!!!tot pe motiv ca poftea copilul.asa ca...nu e unicat, din pacate!
va urez si eu la multi ani cu sanatate, fericire si numai bucurii in anul care vine.
distractie placuta!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by luy

Betty, cu siguranta n-am fost eu aceea ! Chiar asa, eu nu mai folosesc Galactogil de vreo 2 luni, beau zilnic cate 2 cani de ceai de chimen cu anason si atat. Si Maria e alaptata exclusiv la san, a crescut bine, asa ca eu am dedus ca n-am nevoie de alte stimulente pt lactatie.

si la mine e alaptat exclusiv la san si acum nici nu stiu daca am nevoie de stimulente, dar cred ca ma simt mai sigura sa am galactogil-ul in dotare

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Urmy, aparat de aerosoli gasesti in orice farmacie Sensiblu sau Help Net, eu am Omron si e foarte bun. Cat Nurofen ii dai?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

roxana - multumesc mult de tot. m-am interesat si deja a plecat sotul sa cumpere un aparat Omron.
2,5 ml de nurofen ii dau. am sunat la medicover si mi-a zis sa ii fac tratament cu ser fiziologic si cu adrenalina. Adrenalina cica nu se gaseste. Voi cu ce faceti tratament?

betty - tudor nu prea are muci, ii pun doar putin ser si apoi ii scoate singur. cred ca avea flegma de la tuse ca nu a scos nimic.

nu am mai fost la dr, medicoverul este inchis pana pe 3 ianuarie, iar ambulanta e doar pt urgente. noi ne-am culcat ieri pe la 3 jumate, eu cu tudor langa mine si am stat cam pe 20 cm de pat, pe o parte, m-am trezit noaptea ca ma intepa ceva sub san de la atat stat pe o parte. A fost chin mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Va doresc un an nou plin de bucurii, realizari, liniste, iubire, sa fiti sanatosi, sa va bucurati de puiutii voastri!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

nu ne simtim mai bine.

mai am o intrebare:vad ca am facut mucegai in casa, de la termopan. Cat de grav este pt bb? cum pot scapa de el? (de mucegai, nu de bb)

ma bucur ca va pregatiti de anul nou. noi suntem bolnavi, obositi, dati peste cap si transpirati. Eu transpir in permanenta. Azi tb sa merg la socrii, pe bune ca nu am chef decat sa zac.

Distractie frumoasa tuturor si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Betty, pe mine faza aia chiar m-a marcat. Tipa era de vrasta noastra si era sincer socata de mine, se vedea ca nu mai auzise varianta cu alaptatul exclusiv. Cum eu n-am uitat-o pe ea, sunt sigura ca nici ea pe mine . Iar fripturica, mi-a fost frica sa o intreb, dar am o banuiala ca era de porc .
Urmy, imi pare rau ca nu se simte mai bine. Mucegai avem si noi, tot de la termopan (in plus, ap nostru este pe colt si are multi pereti exteriori) iar mucegaiul nu este deloc benefic pt. bb, poate face astm din cauza expunerii la asa ceva. Eu si din aceasta cauza numar zilele pana ma voi muta. Poti cumpara un spray impotriva mucegaiului, se gasesc in Bricostore, Mr. Bricolaj, etc. Noi avem acum unul de la Bison, am avut si Sano si sunt bune. Problema este ca lasa in casa un miros f. puternic, de clor si trebuie aerisit f. bine dupa ele. De asemenea este esential sa nu stregi mucegaiul de pe perete, pt. ca se intind sporii aia, dai cu spray si lasi asa, sa se duca de la sine.
Sanatate multa!
Rox, eu te inteleg f. bine. Si eu am oroare de ideea de bona, dar uneori nu avem ce face si este singura varianta posibila. Sunt sigura ca pana la urma vei gasi ceva ok. Si de asemenea iti urez o petrecere frumoasa si cat mai putin obositoare pt. gazde!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput