Luy si zici ca nu ti-a scazut lactatia dupa ce n-ai mai luat Galactogil? Ca eu n-am mai luat de 2 zile si al meu pui cam urla. Or fi colici, o fi lapte mai putin? Nici nu vreau sa ma gandesc ca raman fara lapte. Am cautat disperata si eu azi Galactogil. Nicaieri!
Urmy, hai sa-ti zic ca una patita!Acum 10 zile am ajuns cu puiul meu la Budimex fiindca respira greu (dupa ce l-am tot aspirat eu cu batista bebelusului0). Cand l-au vazut asistentele si doctoritele cat de roz era puiul de respira greu s-au linistit si m-=au linistit si pe mine. L-au aspirat cu furtunasele alea mici si atat! M-au trimis acasa sa fac ce stiu: ser+ aspiratie nemiloasa si de 6-7 ori pe zi (n-a fost cazul atat de des). Dar stii cat ser bagam in nasucul mic? SI 10-20 ml. Asa mi s-a spus, asa am facut. Si stateam cu instrumentul de aspirat la nasul copilului de palngea sotul de groaza langa mine. Cu perseverenta, ies si uratii lipiciosi. Mai bine sa-l vada cineva inainte sa-i faci tratamentul recomandat telefonic! Adrenalina nu-i asa lucru de joaca la bebei mici. Sanatate
Fetele, un an nou minunat va doresc!
Bee,
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia