Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Urmy draga de tine, sa vii cu vesti bune de la spital si sa petreceti linistiti revelionul. Bine ca a fost Piciulika alaturi de tine si te-a mai linistit putin.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Roxana, auzi nemultumiti nasul si finul nu pot sa cred probabil sunt invatati cu narav, dar acum ai doi copii micuti, nu? Ma mir ca faci fata la atatea, acum iar masa, toata admiratia mea.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Iar pe fuga, iar intre musafiri, dar cel putin diseara vom fi numai noi 3. Bobo rade: anul trecut a fost primul revelion petrecut singuri acasa si in primele zile ale anului am pus-o de bb. Tati se lauda ca a fost cea mai prolifica sapt a lui, dar io nu-mi aduc aminte de nimic. Hi, hi, hi...

Am facut un targ cu Bobo, el calca si io scriu pe forum ca acu' se trezesta mica terorista si parca vad ca nu mai apuc sa intru.

Deci, sa incep cu concluzia si urarile: An Nou bogat, linistit, cu sanatate, prieteni si bucurii nemasurate, cu amintiri de neuitat si realizari pasnice
Va pup si va multumesc ca existati!

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

La multi ani pt Erika , Andrei , David si George Ionut!Si spor la treaba fetelor pe ultima suta de metri! Eu nu fac mai nimic suntem doar noi trei , putina ordine, mancarica buna avem si o sa ne uitam la televizor.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

La sfarsitul urarii se pune semnul exclamarii (!), n-am uitat ce-am invatat la scoala, numai ce anii de invatatura nu m-au facut mai putin aiurita. Asta e, ce sa-i facem!

Urmy, si Degetzica a harait cand era mucioasa. Nici unul din cei trei medici care a vazut-o n-a zis c-ar fi o problema. Daca la plamani nu se aude nimic, inseamna ca sunt mucii din gat, cel putin asa mi s-a zis mie. Ca sa te linistesti, du-te cu el la urgenta pentru o mica examinare. DE Craciun unele farmacii Sensiblu au avut program (stiu asta ca noi pe 25 dec. cautam creme pt iritatzia de funduletz si alt tip de scutece), deci cred ca vor avea si zilele astea, azi-maine.

Btw, pasa si funduletzul Degetzicai sunt aproape vindecate. Am schimbat scutecele cu Libero si vad ca nici nu se mai zborseste pe dinanfara la kaki furios. Multumesc fetelor pentru sfaturi, aniast, slippers, Roxana. N-am folosit crema cu antibiotic ca vad ca se vindeca f f bine cu Mustela asta.

Roxana, draga mea, te compatimesc cu atatia musafiri si fara masina de spalat vase. Io in locul tau as fi comandat vreo 3 Loredane d-alea de care promite domnu sot. Petrecere frumoasa diseara!

Piciulika, Michael-Bear se face din ce in ce mai frumos si mai expresiv. Sa va traiasca!

Luy, io sunt superstitioasa si zic sa pui pe masa de Revelion si ceva peste, niste icre macar, ca puiul ala nu-i tocmai de bine. Doar nu vrei sa scurmi tot anul necazurile...
Pup si numai bine!

Teodora, daca tot a devenit "vedeta" cumnata-ta, sa zic si io ceva ca poate-poate citeste si ea si muma-sa si s-or lua de ganduri. Faze de-astea ca ale ei io credeam ca se fac numai in filmele alea ieftine, cu personaje numai bune sau numai rele, in telenovele. Nu mi-am inchipuit nici un moment ca un OM poate gandi si reactiona asa.
Apai daca tu ai rezistat cu nervii la locul lor la asemenea figuri, inseamna ca esti mai antrenata ca un sportiv de performanta la ce zice gura lumii.

Sabina, sanatae Galagiei tale!

Poze Bebe

Mergi la inceput

Mai aveam atatea sa va spun, da' uite ca domnu sot revendica pupitrul pentru nu-s ce mutari in Kapilands-ul lui.
Cedez deci locul insa trebuie sa-i raspund si Alintei, ceea ce cred eu ca as face daca as fi in locul ei: as da laptic muls pana se satura pitica si as lasa una dintre mesele pe care i le da altcineva cu lapte praf. Am auzit/citit io undeva ca amestecul laptelui matern cu cel praf la aceeasi masa accentueaza colicile.

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Ziua buna!
Isabeluta, nu mi se pare ca se contrazice dr. Capraru. Ideea e ca sunt mamici si mamici. El zice ca in principiu poti da de la 4 luni suculete, dar el personal recomanda de la 5-6 luni. Acum fiecare incepe cand vrea, cand simte ca e pregatit bebe sau cand are mamica timp de "sucarit".
La multe lunite sarbatoritilor de azi.
Mult succes la bucatarit si curatat casa tuturor mamicilor si taticilor.
Mai vreau sa mai spun ca m-a emotionat urarea lui vmkiss pentru sotia Flori. Sa fiti amandoi sanatosi si fericiti alaturi de Edy.
Si eu mai am de facut cate una-alta, asa incat multumesc google-ului ca v-am gasit ca sa pot sa va fur din sfaturi. Hihihi
Distractie placuta tuturor diseara.
Va urez tuturor un 2008 prosper si fericit, in care sa gustati cu drag din dulceturile fine si papanasii crescuti frumos, alaturi de partenerii vostrii in ale gatitului! LA MULTI ANI!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

La multi ani tuturor,multa sanatate si bucurii!
Astazi se implineste un an de cand am conceput-o pe Rebeca.Eram la munte cu mai multi prieteni si pe la pranz au propus sa mergem la culcare ca sa fim fresh pt seara.Totodata s-a vb de traditia impuscarii anului asa ca si sotul s-a conformat si a tras la tinta in 10.

Eu sunt un pic suparata pt ca asta mica de vreo 3 zile vomita si regurgiteaza intruna de nu stiu ce sa fac.In rest e vioaie,pedaleaza,gangureste ,nu are febra.
Dar aproape la fiecare supt vomita sau regurgiteaza si destul de mult si uneori isi incordeaza corpul si apoi vomita.
Am sunat dr si a zis sa ii dau debridat de 3 ori pe zi 3 ml ca probabil are indigestie!!De la ce naiba ca ea numai san mananca!
Ati patit careva?Daca mai e careva pe net dati-mi si mie un sfat!Va rog mult!

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Urmy, sanatate multa multa! Spune-ne cum mai este micutul. Sper ca mai bine!
Isabeluta, pe Capraru nou nu l-am citit, eu am editia din vremea copilariei noastre, insa pot sa-ti spun ca in legatura cu diversificarea astea sunt atatea pareri divergente si atatea curente de opinie incat cel mai bine este sa citesti cat mai mult si sa-ti faci o schema proprie, adaptata copilului tau si bazata pe instinct in cea mai mare proportie.
Daca bb e gras eu as incepe cu supe, iar daca e slabut eu as incepe (si chiar asa voi incepe) cu cereale, neaparat din categoria celor fara gluten. Morcovii nu sunt tocmai ok pt. a-i transforma in suc, pt. ca au nitriti (doar daca ai curtea ta sau un loc f. sigur de unde sa-i cumperi sunt safe), citricele sunt fff acide, chiar si merele zic eu, asa ca varianta sucuri cade din punctul meu de vedere.
Piciule, multumesc frumos! E bine de stiut ca este in regula. Ca sa fiu foarte sincera nu sunt prea ingrijorata in legatura cu intoarcerile alea... doar asa un picut . Imi dau seama ca e normala fata, doar ca e "moale" temperamental. Adevarul este ca cei doi copii ai mei sunt fff diferiti, dar poate e mai bine asa, imi piere orice chef de comparatii intre ei.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

La multi ani si de la noi si un an nou 2008 plin de sanatate!
P.S. Noi nu suntem ok drept ptr care am schimbat biletele de avion si ne intoarcem acasa pe 3 ian iar pe 4 ne internam iar.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput