Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 17
Roxana_G spune:
Neataaa. Ma pregatesc sa fug la infrumusetari, ma simt chiar binisor azi desi m-am culcat iar tarziu (Danuta, am vazut Camera 1408 si Ruptura si mi-au placut). Domnul "mrr mrr si bzz bzz" a fost extrem de suparat aseara, apucasem sa citesc ce ati scris cu el in brate dar nu am mai putut posta. I-am dat Gripe la culcare si vad ca a dormit bine. Sper sa fie ok azi ca vreau sa apuc sa ma odihnesc pana diseara, cand vom fi doar 16 pana la urma, ceea ce e rezonabil.
Bee, petrecere frumoasa azi, si nu sta tu sa vezi ce mananca soacra. Cui ii e foame mananca. Uite asa m-am enervat eu de Craciun in ziua in care au fost finii si nasii. S-a gasit nasul cu un fin de al meu si au tinut-o in nemultumiri: ca nu a ajuns toba, ca nu pusesem mustar pe masa, ca nu mai era smantana, ca au fost muraturile cu zeama, ca s-au terminat muraturile (adica vreo 4 borcane de un kil, cate sa fi luat?), ca nu am facut tort tiramisu, ca s-au racit sarmalele (nu zic ca au stat ei inca juma de ora la fumat pana sa se aseze), etc etc. Le-am zis azi ca nu mananca nimic daca mai aud asa ceva. Dar sincer nu ma va interesa.
Prisi, deci si la voi e scandal?
Myral, or fi si pe aici insa la noi la mama naibii nu. L-am trimis pe al meu in obor unde gasesti mereu tot felul de chestii ilegale si sper sa ia ceva ca lumea. I-am zis de voi si al meu cica la voi se gasesc ca se vand direct de pe vapor.
Urmy, aparat de aerosoli gasesti in orice farmacie Sensiblu sau Help Net, eu am Omron si e foarte bun. Cat Nurofen ii dai?
Fetelor va pup ca au venit ai mei sa stea cu copiii si eu ma roiesc. Si as vrea sa va fac de pe acum urarile, nu se stie cand mai deschid forum sau daca mai apareti voi pe aici.
Asa ca...
Va doresc un an nou plin de bucurii si realizari, sa fim toti sanatosi si sa ne bucuram linistiti de puii nostri!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sabina spune:
merge ca melcu netuuuu
asa ca ma rezum sa va urez La multi ani, un an 2008 plin de iubire, fericire, intelegere, voie buna si mult noroc! Sa fiti fericite si sa va bucurati de puii vostri minunati!
va pup tare tare de tot
PS Sofia are cred viroza....a avut o mica conjunctivita, si acu vad ca a facut febra.
ceea ce dumneavoastra nu va urez
asta micu e okm deocamdata.
Sanatate tuturor!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
alinus_25 spune:
Pe mine m-a apucat prajituritul de ieri. Trebuie sa asamblez tortul, si cautam o crema de lamaie. Si ia uitati peste cine am dat... http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/prajitura_cu_crema_de_lamaie-1755/
Un An Nou cu sanatate, impliniri sufletesti si satisfactii alaturi de puiutii vostri si de sot!
Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)
betty78 spune:
quote:
Originally posted by urmychance
mai e cineva pe aici? ca eu am intrat in panica, am si plans. Tudor a tusit tot mai des si destul de urat si auzeam mucozitati la nivelul plaminilor. Am sunat la Medicover, la linia de urgenta, dar mi-a zis sa nu ma impacientez. Si totusi nu pot sa nu o fac. Pe Tudor l-am culcat pe oparte, intre perne. Ce sa fac? Oare tb aspirat? De cand cu faza cu Mario al lui Betty, eu sunt speriata rau de tot. Daca mai e cineva, pls. o parere.
stai linistita...foloseste batistutza bebelusului, iar daca e plin de mucisori si nu face fata da o fuga la grigore alexandrescu, sa ti-l aspire....incearca sa dai peste o asistenta mai in varsta care are mai multa experienta si nu ii este mila de copil si il aspira bine...astea mai tinere nu aspira adanc...si dupa jumate de ora e ca si cum nu a fost aspirat.
Bafta multa
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Piciulika saru'mana de compliment
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
danuta36 spune:
Neata!
Roxana merci fain
Spor la prajiturit Alinus!
Bebelina doarme asa ca plec si eu la treaba,am de calcat hainute de ale ei si apoi la bucatarisit..
Va urez un An Nou cu sanatate,fericire si multa liniste sufleteasca alaturi de familie si cei dragi!LA MULTI ANI!
luy spune:
'Neatza, dragi mamici !
Cred ca ati intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile... Noi suntem calmi, petrecem Revelionul asta in 3, programul nu va fi foarte diferit fata de o zi normala, asa ca nu ne-am spart in figuri cu pregatirile. Ca doar n-o sa ne imbuibam la noapte ! Oricum, mai tarziu de ora 1 nu cred ca voi sta.
Prin urmare, a preparat sotul aseara prajitura mea preferata cu mere si bezea, azi o sa faca salata beuf si de telina+morcov, fac si eu de vinete, iar ca fel principal o sa facem pui si niste carnati la gratar ( la care eu nu ma bag, la cat de rau mi-a fost zilele trecute - nu v-am mai zis, dar nici acu' 2 zile nu am fost prea "zdravana', m-am deranjat la stomac si aveam niste crampe... ). Si asta va fi meniul nostru, nici nu-mi trebuie mai mult.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
isabeluta spune:
Neata si de la noi!
Am intrat sa urez tuturor bebicilor nascuti zilele acestea un cald!
Noi suntem toata ziulica ocupati cu beb, casa si vizite (mai ales asteaaa...), asa ca nu am apucat sa citim din urma.
Bebe e din ce in ce mai guraliv, maraie un pic ziua inainte de a adormi, are 7,5 kg si 65 cm. Cu semnele de stat in funduletz sau in picioruse nu pot sa ma exprim, dar tinut in brate se impinge in picioare si se misca vartos. Nu-l incurajez in nici un fel e prea mic si pentru stat in funduletz.
Acum juma de ora am primit si eu adeverinta CIC corectata. Asa ca in sfarsit voi putea depune dosarul. Sa speram ca va fi de bun augur genul acesta de inceput de an.
Nu pot sa sar insa peste un subiect care m-a socat: cel cu mireasa cumnatica. Parerea mea sincera este ca are nevoie urgent de un control la dr. Eu cred ca a dezvoltat un fel de gelozie maladiva. Ce sa zic Teo sanatate multa cumnatei tale, are mare nevoie si e prea tanara!
Referitor la diversificare. Am inceput si eu sa ma documentez si am descoperit ca in Capraru (ultima editie) se vorbeste despre diversificare de la 5-6 luni la cei alaptati, dar se poate da de la 4 luni ca supliment suc si pulpa de fruct. Eu ce sa mai inteleg de aici? Mi se pare mie sau se contrazice singur?
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
luy spune:
La multi ani ! la 4 lunitze pentru
dulcetzica Erikuta de devylla
papanash "grasomeg" Andrei de Roxana
papanash dulce David de Andreeaiosif
si la 2 lunitze pentru juniorul nostru papanash ursuletz George Ionut de RGE
Pentru Adimercedes, care intra prima in 2008, ii uram un an bun cu multa sanatate, bucurie, noroc, prosperitate si cat mai multe clipe fericite petrecute alaturi de micuta Lisa si taticul ei. La multi ani !
luy spune:
Urmy, cum mai este Tudor, ai mers cu el astazi la spital ? Sanatate multa va dorim !
Piciulika, uite de la noi un pt tine, un pt Michael bear si inca un pt tati fotograful, asteptam cu drag pozele promise.