Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Urmy, nu te panica.
Si Michael tusea cu sunet de ala de bronsita si medicul i-a pus diagnostic de faringita (doar), si era super-calm. Dar BB haraia bine din piept - si si eu eram ingrijorata bine. Nu i-a dat nimic pentru tuse, pentru ca cica toate le pot face respiratzia fff superficiala si apar alte probleme! Asa ca a tusit cat a tusit si i-a trecut. Doar picaturi de nas primise, Nasivine BB 1 picatura X 3 / zi, ca sa poata respira bine pe nas.
Nu plange! Sa vezi ca va trece usurel.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Piciulika - help....mai esti?

Mergi la inceput

Noi urmam tratament de 3 zile si vad ca tuseste tot mai des. Oare asa tb cand e pe trecute? Eu ..repet...m-am speriat tare de cand a avut Mario pb.

Vreau sa cumpar aparat cu aerosoli , i-a facut o sedinta si la spital. Dar nu stiu de care...si, la naiba, acum e anul nou, cine imi vinde mie aerosoli acum?

Mergi la inceput

Si cateva vb despre noi - de la Craciun am absentat, deci Raport:

M-am invrednicit si eu de sarmale in foi de vitza, varza cu carne, oua umplute si ciorba. Un brad minunat. Am sarbatorit f linistit.

Dar de la Craciun incoace o tzinem tot 'intr-o vizita si-un dans'... vorba vine: adica vizite da, dar de dansat ne danseaza Michael, ca e probabil un pic mai obosit cu atata trambaleala si seara cam plange -ceea ce nu e stilul lui... In plus, iar papa din 2 in 2 ore, parca e nou-nascut. Nici un bai, bine ca papa cu pofta - s-a si lungit parca zilele astea.
Dar ne suporta stoic si noi papam delicios la prieteni - ce bine, in sfarsit!!! He-he-he! Oricum, sunt vizite la o persoana sau un cuplu, deci linistite, altfel nu l-am duce la harmalaie.
Insa am observat ca Michael baga o fatza de poker cand e in vizite: se uita asa, bebeluseste, zambeste rar, e vag, asa...
Cand e acasa, ne face din priviri: rade (cu mic chicotit)sporovaieste, se uita sagalnic pe sub gene si ne zambeste... suntem praf! Dar in vizite nu se da prins. E doar foarte cuminte, sta, studiaza...
De azi insa reintram la program calm, de cabana.

Sper sa apuc sa urc ceva poze noi pe site, ca avem dragutze.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Draga Urmy, acuma te-am vazut. Ce tratament faci cu el? Antibiotic sau ce?

Mergi la inceput

Daca nu avea secretzie pana acum, deci tusea sec, poate ca acum intr-adevar sa fie pe trecute, sa se fluidizeze/elimine mucozitatzile si atunci e semn bun!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Piciulika

Daca nu avea secretzie pana acum, deci tusea sec, poate ca acum intr-adevar sa fie pe trecute, sa se fluidizeze/elimine mucozitatzile si atunci e semn bun!

nurofen, ketof, eurespal si vit. c. deci, nu antibiotic.
da, inainte tusea sec....uff, ai copii, ai griji.

Mergi la inceput

Urmy draga, stai linistita si mergi dimineatza cu el sa-l asculte la plamani un pediatru. Eu asa cred, ca trece, dar ca sa fii tu linistita!
Pune-l pe o parte si dormi acum cu el, sa-l auzi daca are dificultatzi de respiratzie, dar dormi, gata cu netul!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Piciulika

Urmy draga, stai linistita si mergi dimineatza cu el sa-l asculte la plamani un pediatru. Eu asa cred, ca trece, dar ca sa fii tu linistita!
Pune-l pe o parte si dormi acum cu el, sa-l auzi daca are dificultatzi de respiratzie, dar dormi, gata cu netul!

si eu sunt racita. deci, nu dorm cu el. sau vad eu. ma retrag . mukltumesc pt sfaturi si pt ca ai fost alaturi de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Mamici dragi,

Va doresc un An Nou Fericit!Plin de impliniri si realizari si tot ceea ce va doriti,alaturi de puiutii vostri si de familie.

Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput