Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 15
Bee spune:
Fetele din Bucuresti, stiti pe unde ash putea gasi Galactogil. Ca de data asta promit sa iau 3 cutii sa-mi ajunga 3 luni! Pe mine una m-a ajutat si-l iau in doze foarte mici (o cutie imi ajunge o luna). A crescut piticul meu cu lapte de la mine inmultit de la Galactogil: la 2 luni avea 5,500 kg si 62cm. Lungan ca sora-sa, dar mult mai grasanel si mai mancacios (azi m+a chinuit si a stat toata ziua la san).
Andries, frumos obiectiv sa intri in rochia de mireasa la nunta de argint! SI eu am avut de la aceeasi casa de moda rochita. Vorba vine rochitza, ca era mare bine ca si mine proaspata mamica de fetita. Deci eu ar trebui sa fiu foarte nesimtita sa nu pot purta ditamai rochia la nunta de argint. Oi slabi si eu pana atunci. . Ce amintiri frumoase am si eu de atunci! Botezul Anei si nunta noastra in aceeasi zi. Printesa mea avea 2 luni jumate.
Noapte buna!
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
sim_stoian spune:
Bee, eu am gasit la HelpNet. Uita-te la ei pe site sa vezi care farmacie iti e mai aproape.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
gabitz78 spune:
bee - si eu iau galactogil, dar o cutie imi ajunge aprox o sapt! am luat de la help net sau centrofarm. dar cred ca au la mai multe farmacii.
pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Marunzika spune:
Un an nou minunat va doresc!
La multi ani pt toate mamicile, bebicii si taticii!
Yannisa Milena
24.08.2007
prisi spune:
buna,
am reusit si eu in sfarsit sa ma linistesc, Miru a fost super agitata, nu a dormit , nu prea a mancat si ea nu refuza niciodata papa, nu a vrut singura, nu a vrut cu tati, numai cu mami si a stat cu pumnisorii numai in gura ,cred ca dintisorii ne dau de furca, i-am frecat eu gingiile cu un inel de dentitie si parca ii era mai bine.
unghiile i le tai si eu o data la 2 zile la manute si cam o data la 2 saptamani la picioare si numai la degetele mari, ca la restul nu ii cresc
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
ma duc la somnic, ne mai auzim astazi mai tarziu
somn usor si pupici
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
a_alinta spune:
aniast si eu sunt nascuta in ploiesti! si am stat in zona Halelor...
fetelor va multumesc pentru raspunsuri, m-am mai linistit...
referitor la lactatie problema mea e in felul urmator: eu ma mulg cand sunt la servici numai ca produc din ce in ce mai putin... cand sunt acasa o pun pe mandra direct la sursa dar cand sunt plecata las laptele in biberon... numai ca incepe sa nu mai ajunga si nu stiu daca sa adun tot ce am muls cu o zi in urma si sa fie ca o masa sau sa ii dau atat cat am muls eu la fiecare 3 ore si diferenta formula?
dimineata produc in jur de 180, dar la urmatoarele asa zise mese numai cate 100.. ceea ce e putin...
cu piciorusul a luat sotul o alifie speciala pentru inflamatii, pentru bebelusi, i-a dat cu ea de dimineata , sa vad cum se comporta...
de 2 zile folosesc produse welewda, pe care le-am comandat tot in urma unor discutii aici pe forum si sunt super multumita!!!
ce sa mai vorbim fetelor! cine a avut idee asta de forum a fost tare inspirat! e extraordinar sa poti cere sfaturi si eventual , daca esti in masura , sa si dai sfaturi pentru ori ce fel de problema! si sa-ti impartasesti toate gandurile tale si sa gasesti si intelegere si ajutor!
e minunat!
myral spune:
Si a mea a fost cam agitata in seara asta ,adica mai mult ca de obicei dar sigur nu sunt dintii la noi. Cred ca vrea sa fie si ea in ton cu ai vostri. Abia astept sa se culce si ea mai devreme ca parca am ajuns la limita, eu pic de somn , ea nu adoarme iar cand intr-un final adoarme ea mie mi-a zburat somnul si cand se trezeste pe la 5 dar adoarme totusi repede la loc.Roxana referitor la pocnitori la noi e piata plina cu de toate de cateva zile, am luat si noi cateva artificii.Noapte buna si somnic usor!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
urmychance spune:
mai e cineva pe aici? ca eu am intrat in panica, am si plans. Tudor a tusit tot mai des si destul de urat si auzeam mucozitati la nivelul plaminilor. Am sunat la Medicover, la linia de urgenta, dar mi-a zis sa nu ma impacientez. Si totusi nu pot sa nu o fac. Pe Tudor l-am culcat pe oparte, intre perne. Ce sa fac? Oare tb aspirat? De cand cu faza cu Mario al lui Betty, eu sunt speriata rau de tot. Daca mai e cineva, pls. o parere.
Piciulika spune:
Vin din urma tarash-grapish.
Ratat Stefaneii - si-i pup cu drag, ratat sarbatoritzi dragi - ii pup si pe ei, in bloc + le urez bun-venit nou-venitelor!
Vine Anu' Nou acuma ni, si io nu am apucat sa ma mai pup cu voi!
Vedetzi ca maine pe la pranz deja se-nnoieste Anu' lu Adimercedes! An Nou fericit, cu sanatate si bucurii, acolo, la tine, cu capu-n jos! (pe voi, restu', sper sa va mai pupizez azi in cursul zilei.)
Si cum vin asa din urma, vad bebei SUPER-dulci - de-am ametzit: de Bebeka, de Have8, Sabina cu familia, Cecilia, Andruzza, Ebonee-ren, de Gabriela, de Dantje, de Urmy... nu mai stiu catzi, sigur am uitat 80%...
Parca Rodica intreba de AC Yasmine? Am luat inainte de BB si numa' de bine. Nu ingrasat, nu acnee.
Tomasa parca isi facea griji cu intorsul - si alte mamici? Pe babycenter.de scrie ca unii copii reusesc asta la 3 luni, majoritatea insa intre 5 si 6 luni. Deci nu te stressa degeaba.
Lavinia, m-am gandit f mult la voi zilele astea - merci de mail! - si acuma citesc ca inca avetzi griji cu frumoasa... Nu pare deloc slabutza, doar f frumoasa! Te intzeleg cu grijile - cere un contact cu un pediatru bun din Viena (cineva din firma?!) si du-te sa vezi. SANATATE si LIPSA DE GIJI pe anul ce vine!
Dantje, multzumesc ca te-ai gandit la pielicica noastra cu 'dermatita'. (Cum spuneam, diagnostic de dermatita medicul clar a refuzat sa puna, a spus ca inca nu se poate pronuntza, nu orice eczema e dermatita.) Cert e ca trece si revine - dar suntem muuult mai bine. Acum. La noi a mers f bine cu o crema de ulei de migdale cu extract de 3-fratzi-patatzi: trece instant roseatza. Sa vedem. Am sa caut si Balneum. Sanatate prichindeilor tai si tzie!
Teodora draga, ca nu pot sa nu spun o vorba: cumnata ta clar are buba la cap, ii zuza 1000%! Bai, nici in cele mai absurde scenarii nu-tzi poate fata mintea asa ceva. Stii ce m-am enervat eu? - si nu era nunta mea. E socant, ridicol sublimat, da vertij cand vezi asa ceva. Si eu credeam ca era vb o rochie alba sau crem - si era oricum deplasata, dar asa!!! Pana am vazut poza, eu nu am crezut ca asa ceva poate exista!!!! Ma mir ce putere ai avut sa fii asa o lady - Felicitari! - si frumoasa, si cu stil!
Iar Betty e o su-per-ba intr-o rochie breath-taking!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate