Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
luy spune:
LA MULTI ANI ! sarbatoritolor de azi :
Antonia Maria de Mandarinutza
Elisa Lavinia de myral
Sofia Diana de isa13belle
Vlad de ramonarosca
Ioana Teodora de dorabora
Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti noroc si sa va bucurati de dragostea parintilor vostri !
Iar pt mami Flori de bb Edy multa sanatate si fericire alaturi de papanash scump Edy si tatic iubitor vmkriss !
Eu ma chinui de azi noapte cu o durere de cap si senzatie de voma, nu stiu ce se intampla cu mine, dupa ce am nascut parca toate problemele de sanatate m-au napadit. Offff... si tare mai vreau si bb2, oare voi mai fi in stare sa-l fac ?
Diploma de copil cuminte a sosit la noi pe 28 decembrie, deja ma resemnasem ca n-o mai primesc, incercam sa ma consolez cu gandul ca totusi am ziarul in care au aparut numele si poza. Se pare ca intr-adevar au fost ceva probleme la ei, sper ca maine sa va apara si voua numele papanashilor in ziar si sa primiti si diplomele.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
Roxana_G spune:
Luy, cred ca e o criza de colecist, poate de la mancaruri de Craciun. No Spa, Algocalmin, si daca suporti un Metoclopramid ar fi si mai bine. Eu am frecvent astefel de crize.
Andreea, cam asa e si Andrei, diferenta este ca de 2 zile face asa permanent, adica atat cat e treaz. Nu mai are nici jumatate de ora de liniste sau gangurit pasnic.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
luy spune:
Rox, multumesc mult
, ma duc sa caut Metoclopramid
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
aniast72 spune:
quote:
Originally posted by luy
Eu ma chinui de azi noapte cu o durere de cap si senzatie de voma, nu stiu ce se intampla cu mine, dupa ce am nascut parca toate problemele de sanatate m-au napadit. Offff... si tare mai vreau si bb2, oare voi mai fi in stare sa-l fac ?
luy, pai la manifestarile astea poate vine deja bb2.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Bee spune:
Buna fetele.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR MICUTI DE AZI!
LA MULTI ANI MAMI FLORI!
Macar cand apuc sa intru sa urez si eu.
Luy, chiar ca seamana cu criza de colecist ce spui tu. Si alte probleme de sanatate? Eu zic ca trec toate, or fi venit si pe fondul oboselii de proaspata mamica. Si sa vezi cum intr-un an esti pregatita de bb2. Eu una de cand o tin tot intr-o gravizenie si mamiceala, sunt sanatoasa tun. Nici n-am prea mai racit. De fapt asa ma simt, ca probleme am gramada si am avut mai ales la prima sarcina. dar cu Dumnezeu inainte la sarcina a 2-a a fost mai bine, iar acum cu 2 copii nu-mi permit derapaje.
Ce sa va zicem de noi? Baiatul meu se cam scoala noaptea pe la 3, 4 si nu mai doarme. Asa ca eu si sotul facem cu schimbul la nedormit. Si seara purcelul cade rapus pe la 7 si nu-i chip sa-l mai tin treaz. Cand adoarme el, sora-sa e in forma. Domnisoara adoarme dupa 11, iar noi o mai lungim pana tarziu cand deja il aud pe Razvan fosnind si-mi vine sa plang ca nu apuc suficient somn (dar e cineva care doarme destul cu copii mici?). In rest, ai mei copiii au scapat de raceala. Ana mai repede, cel mic mai greu. Inca el mai tuseste ocazional. EU sunt total impotriva antibioticelor. Fetei mele i-am dat o singura data, cand a facut amigdalita. In rest m-am chinuit cu ea cu batista bebelusului sau aerosoli la bronsiolite. SI e din ce in ce mai rezistenta.
Maine pare-se ca petrecerea e la noi acasa: parintii, socri, finii si alti prieteni. E ok din punctul meu de vedere. Numai sa nu o mai vad pe soacra-mea ca nu pune gura pe nimic de mancare (cum face de obicei), ca ma enervez. La toate sarbatorile, ma rup in figuri cu gatitul si ea vine mancata!
. Maine o sa am zi grea cu pregatirile, ca momentan am facut doar curat.
Petrecere frumoasa maine si toate cele bune pentru noul an!
Bee,
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
cecilia L spune:
Roxana, lasa ca maine te relaxezi, doar mergi sa te faci frumoasa, te odihnesti, iar Andrei sigur maine v-a fi un cuminte si o sa te lase sa ai o seara superba.
Andreea, eu nu am primit nici macar diploma, asa ca nu ma astept sa apara baiatul meu in ziarul de maine la copii cuminti, ceea ce ma supara este ca atunci cand am trimis mail-ul mi-au trimis si mail de confirmare.....oricum baiatul meu este un cuminte, nu am nevoie de nici o lista.
Vreau sa va urez un an nou fericit, cu cat mai multe realizari, multa sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi si nu in ultimul rand, dar poate cel mai important copii sanatosi si frumosi.
La multi ani!!
Nu stiu daca maine o sa reusesc sa intru sau daca voi o sa reusiti sa intrati, de aceea m-am grabit cu urarea.......si mai voiam sa va spun ceva: va multumesc ca existati, ca ati fost alaturi de mine in acest an minunat,am invatat multe de la voi si sunt sigura ca si in anul viitor o sa mai am multe de invatat.
Eu pe 1 ianuarie sarbatoresc un an de la primul test de sarcina pozitiv,deci de la marea veste, anul trecut de revelion nici nu indrazneam sa ma gandesc ca as putea fi insarcinata, abia pe
1 ianuarie mi-am facut curaj si la ora 19 am mers la farmacie si am cumparat un test de sarcina, nu mai aveam rabdare, rusi au intarziat atunci 3 zile......nu puteam sa cred, plangeam cu testul in mana uitandu-ma la sotul meu,intrebandu-ne daca chiar e adevarat,daca vedem bine sau e dorinta noastra de a vedea 2 liniute rosii... nu cred ca o sa pot uita acel moment...gata am cazut in borcanul cu melancoliiiiii.
LA MULTI ANI!!!!!

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de Craciun
http://community.webshots.com/album/561880814jzXhxV
Roxali spune:
Fetelor nu stiu daca mai am timp sa intru, va urez :
UN AN NOU FERICIT SI CU MULT MAI MULTE IMPLINIRI!
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
gabitz78 spune:
urmy - intradevar tortul a fost superb, poza a ales-o stefan!
tortul e cu fructe de la piticot!
pupici si somn linistit si odihnitor tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Andries spune:
quote:
Originally posted by betty78
Andries f frumoasa rochia ta....pacat ca ai pierdut pozele
Betty78de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Merci! este/era rochia clasica de mireasa, am vazut ca in fiecare an au aproximativ croiala asta pe diverse combinatii de materiale.
Cat despre poze...sunt sapte ani de cand tot zic ca ma voi duce sa-mi scot niste cadre de pe caseta sa am si eu poze, dar de fiecare data aman momentul, de fiecare data apare ceva mai important. Rochia o mai am si acum, am pretentia sa intru in ea la nunta de argint, macar pentru poze, voi avea 51 de ani, sper sa reusesc!! Toata chestia e sa nu pun pe talie, fundu' se poate ascunde sub fusta
Andries
danuta36 spune:
Mandarinutza merci fain 
Andreea ai dreptate,dar mai ales ca am asteptat atatia ani si atata ne-am dorit un copil,ne bucuram la orice gest al ei..

de
Mario-Alexandru 16 aug 2007