Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by urmychance

http://picasaweb.google.com/urmychance/APatraLuna

cateva poze noi cu tudor

Tare dulce Tudor

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Andreea te astept, te astept....de abia astept

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana_G

Of, tare suparat e baiatul meu, nu pricep ce are. Pe fondul oboselii mele ma enervez din orice. Cred ca v-am mai povestit ce chin sunt mesele, mananca mult mai putin decat de obicei pentru ca se joaca cu biberonul, abia reusesc sa il tin in gura, ii prind o manuta cu mana mea si cealalta la pieptul meu, altfel e lupta. Capul e radar in toate directiile, incerc sa ii dau sa pape cat mai izolat de sunete si mai ales de sora-sa dupa care se suceste non-stop.

Culmea ca in afara de bibe, parul meu si hipopotam, nu apuca alte lucruri. Nu pricep de ce nu vrea zornaiotarele alea, nu intinde mana la alte jucarii, in schimb hipo care e mare, greu si alunecos il tine bine si reuseste sa il duca si la gura. Nu mai spun ca i se misca picioarele si pacane si am impresia ca il rasuceste intantionat ca sa ii apuce picioarele. Dar in rest nu il intereseaza nici o jucarie, chiar si de carusel s-a plictisit. iar cand il pun sub platforma cu chestii agatate, in loc sa intinda mainile la ele, el le loveste cu picioarele.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

stai linistita si domnul Mario a avut momente de genul asta....sa il vezi cu era cu ochii in toate partiile cu tzitzi un gura si efectiv tragea de ele...o sa ii treaca

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by urmychance

Eu tot citesc din urma...
si am vazut poze cu betty...ce sa zic? m-am imbolnavit. I-am zis sotului sa lase jocul si sa vina ca ii arat o bunaciune. Aratai superb. Ia sa ne mai arati poze si de acum. Oricum, tin minte ca am vazut poza cu bb Mario cand alaptai tu. Si aia era super.

Iar despre rochie ce sa iti zic...minunata. Parca esti din povesti. Ai luat-o din Romania? cand am vazut pozele, imi doream sa slabesc si sa ma imbrac cu rochia ta, macar asa de poze. Super....

saru'mana....dar sunt vremuri de mult apuse
Rochia mi-am facut-o la teatrul National dar cu un designer si m-a costat in jur de 400 de Euro....croitoresele alea sunt belea....iar in realitate e mult mai frumoasa...

Acum arat ca o rata, sau nu stiu cum sa zic..adica am picioare subtiri, fund mic, iar apoi urmeaza "cauciucul de camion" dar am o pereche de blugi belea, super belea, pe care am dat o carutza de bani, luati exact inainte sa aflu ca sunt insarcinata si doar pentru aia o sa slabesc...iar apoi ma apuc de facut iar copii

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Seara buna de la Ploiesti!

a_alinta, nici eu nu i-am taiat pana acum unghiile de la picioare lui Vladi. Din cate am inteles in alte tari se recomanda sa nu se taie nici cele de la maini pana la 6 luni. Si baiatului meu i s-au inrosit degetele mari ca si cum i-ar creste unghiutele in carne dar a durat doar o zi cand a trecut roseata de la sine. Nu iti face probleme din punctul asta de vedere.
Vis a vis de lactatie, eu te-as sfatui sa ii dai lapte praf completare, in cazul in care nu se satura cu laptele tau. Daca ii introduci o masa de lapte praf iti va scadea cu siguranta lactatia. Incearca sa iei Galactogil (daca se gaseste la voi), chiar ajuta la stimularea lactatiei. Nu stiu daca au mai raspuns fetele mai departe pentru ca eu scriu pe masura ce citesc, dar mai multe pareri nu strica niciodata
vmkriss, pentru Flori, sa dea DD sa va bucurati impreuna de copilul vostru multi ani de acum incolo. Transmite-i o din partea mea.
danuta36, rasul bebelinei voastre e abia inceputul. Copiii nostri trec exact prin perioada in care in fiecare zi observam o schimbare, ceva nou, care ne umple inimile de bucurie.

Ma cheama Vladi, revin.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Andries f frumoasa rochia ta....pacat ca ai pierdut pozele

Vmkriss La Multi Ani lui Flori! sa iti traiasca sotia, sa iti aduca numai bucurii si implinire sufleteasca

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna seara,

am intrat repede sa va spun ca piticul manaca ft ft bine.

e plin nasucul de mucisori, insa sper ca Ambroxolul sa-si faca efectul si sa scapam.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

am cumparat 3 kg de somon si caut o reteta.

sa vad cum il pregatesc.
as vrea la cuptor cu ciuperci.

nu am mai facut pana acum dar toate au un inceput.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andries, si eu am patit cu agentiile, cand am cautat bona ptr Pipera mi-au zis ca nu au niciuna. O sa ma gandesc si la ziar. Problema ar fi insa ca eu nu am telefon fix si probabil doamnele nu s-ar obosi sa sune pe mobil. Sa vedem.
Nici eu nu am poze de la nunta, fotograful s-a ofticat si a plecat si am numai caseta si pozele de la civila ca si tine. Pardon, am vreo 6 poze de la biserica, si mai am vreo 4-5 neprofesioniste de la prieteni.

Myral, de unde or fi luat pocnitorile ca si noi cautam?

Betty, sigur ii trece asta si incepe alta.

Andreeaiosif, pai ma plang ca nu pricep ce e cu el, si acum e nervos, nu ii intra nimic in voie. A ras putin cu sora-sa si acum iar scandal, abia l-am putin la motaiala.

Mai frate nici acum nu vrea sa doarma, se tot foieste in pat si bazaie. Apropos de pat, am reusit sa il culcam fara sa mai fie adormit in brate, nu mai am nici o problema. Doar il pun in pat si se culca. Numai ca am ajuns in aceeasi situatie ca la Alex, nu mai adoarme decat in patul lui. Adica nu in carut (nici ca ar fi adormit), nu in scoica, nu in patul meu. Avantajul e ca nu ma mai doare spinarea sa il adorm, insa daca plecam cu el e o tragedie. Ce am mai patimit cu Alex pe chestia asta, pana pe la 1 an si 10 luni ne-am chinuit ca nu adormea neam in alte paturi.

Ma duc sa vad ce face, trebuie sa fac baie ca sunt fleasca (am facut vreo 8 ture pana la mansarda cu platourile cu haleala pentru maine), trebuie sa imbaiez si sa hranesc fata, sa fac ordine ca sa nu mai primesc iar observatii. Trag de mine, nu stiu ce am cu caderea asta, imi e lene sa ma duc si pana la baie. Eu mai am faze din astea, din pacate nu trec decat daca sunt lasata in pace, dar eu trebuie sa trag de mine sa le fac pe toate. Parca vad ca maine sunt mega ciufuta la petrecere. Sau poate iesirea de maine la infrumusetari sa ma mai relaxeze, cred ca ii trag clapa mamei si vin mai tarziu acasa, eventual direct la somnul de pranz.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

vmkriss, eu n-am apucat sa mai scriu...o sa iau si eu ziarul de maine. Diploma ai primit totusi?
prisi, ca tot ziceai de bezele... mi-amintesc ca mama facea negresa pe care o orna cu bezea. Facea bezelele inainte si, cand sa orneze negresele, nu mai avea bezele suficiente ca ma infigeam eu in ele. Ajunsese sa le piteasca de mine dar tot le gaseam...si atunci le ducea prin vecini.
Urmy, multa sanatate
Roxana si Vladi al meu mai degraba se vaieta decat sa planga, nici macar marait nu e, mai degraba miorlait... mor de nervi ca nu stiu ce are. De durut nu-l doare nimic, mancat, spalat este. Si tot asa. eu rareori l-am auzit plangand cu adevarat.
Andries, ai avut o rochie de nunta superba. Ce ghinion ai avut cu fotografiile si filmul... Dar nimeni dintre cunoscuti nu au facut ceva fotografii? Oricum nunta e un eveniment care iti ramane in suflet.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput