Azoospermie - cap 13 -

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pisu citeste www.anticancer.ro/detalii_produs.php?prod=89&cale=" target="_blank"> aici .Este reglator hormonal, progesteronic in special si tu dc faci stimulare cu gonal sau altele te dai peste cap. Fiind progesteronic inhiba hipofiza, vezi paragraful pus de mine mai sus pt Nusy. Eu zic sa nu le amesteci.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Miki, stai asa ca eu le-am incurcat de tot: prolactina mare si progesteron mic reduc fertilitatea, corect?

Sau invers?

Vitexul asta e bun de luat chiar daca CM este...din belsug , dar simptomele premenstruale sunt prezente si deranjante?

Ma gandeam si eu la el...

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Ciao, fetelor!
Multumesc pt urari ! N-a prea fost laptop-ul acasa, asa ca abia azi am avut timp sa intru sa vad ce-ati mai facut.
Marush- Iti tim pumnii! Mai ai o saptamana si pleci la unguri. La cine te-ai programat? De fapt nu prea conteaza, pt ca dr. Zadori si d-na Cristina sunt ok. Sigur vei avea o experienta placuta si cu rezultate. Mult succes!
Fetelor cred ca la sf lunii va face al meu operatia pt varicocel. Abia astept- odata scapati de el, vor creste sansele pt bb.
Va pupucesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

offf Iyoana, chiar ca le-ai incurcat Prolactina DA reduce fertilitatea dar progesteronul NU reduce fertilitatea. Pisu o sa faca inhibare / stimulare cu hormoni deci nu are voie sa amestece vitexul cu ei. Cum naiba mai regleaza Vitexul dc tu te bombardezi cu injectii cu hormoni? Progesteronul e bun in cantitate mare in faza luteala (dupa ovulatie) ajuta la implantare , in faza foliculara (pana in ovulatie) tb sa predomine estrogenul . Vitezul regleaza balanta hormonala asa cum scrie in prospectul VITEX FRUIT dar este si usor progesteronic.

quote:
Vitexul asta e bun de luat chiar daca CM este...din belsug , dar simptomele premenstruale sunt prezente si deranjante?

E bun.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Pai aia ziceam si eu: progesteronul mic si prolactina mare nu sunt bune! Sau nu ziceam asa?

Oricum sunt cam varza eu, ca de cand iti bati tu capul cu noi / mine....

am inteles: pot sa iau Vitexul acum, dar nu atunci cand voi incepe stimularea hormonala pentru FIV, corect?
atunci ce pot sa iau? asta ca sa pomenesti de sfaturi....
vad ca Pisu tot o da inainte cu ceaiul de cretisoara, ala ce mai face?

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

miki - hai ca in cele din urma m-am prins si eu, merci ca ai rabdare cu mine !
ioana78- poti sa-mi reamintesti ce grad e varicocelul sotului, te rog ? azi am inteles de ce varicocelul poate da azoo ! Mie imi era neclar, pt ca varicocelul e pe un singur testicol si ma gandeam ca atunci ar trebui sa produca celalalt, dar am aflat ca ele comunica prin canalele colaterale, si atunci din cauza asta se intampla.
Cu cine vei face operatia ?
Iyoana - ceaiul de cretisoara e bun pt toate problemele feminine dar cica ajuta si la cresterea endometrului (eu in ziua ET am avut endometru 8.5). Pe 21 (adica inainte de ovulatie) luna asta sunt programata la eco, sa vad si in ce stare sunt ovarele (ca sa ma duc la Dracea pregatita) dar si ca sa vad daca ceaiul asta aduce vreo imbunatatire; daca nu aduce, sa stiu ca in luna ET sa actionez pe alte cai (mai am reteta lui Avalon).

Fetelor, am fost la dr. Soare azi si mi-a zis ca tare rau ii pare ca nu am avut un sfat la momentul FIV, ca ne-ar fi zis sa nu facem biopsie de diagnostic !
Primul pas pe care il vom face acum e sa facem un test de anticorpi antispermatici.
Se pare ca in momentul in care spermatozoizii intra in contact cu sangele ( ca in cazul unei biopsii), corpul poate dezvolta acest anticorpi, si atunci asta ar putea explica rezultatul extrem de prost de la biopsia nr 2.
Daca nu e asta, a zis ca ne recomanda alta tratamente si ne-a spus ca au aparut o gramada in Germania, Austria, etc; si chiar parea foarte entuziast
Oricum, am observat ca vizitele la dr. S imi dau mereu speranta, ma fac sa am incredere in viitor !

PS: dr Soare a vorbit in termeni extremi de favorabili despre dr Matei si echipa de israelieni de-acolo. Pentru cine nu e hotarat ce vrea sa faca :-)

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Pisule sa stii ca si noi suntem hotarati sa facem stimulare si biopsie in acelasi timp, cu riscul de rigoare...
Dna dr Matei a fost de acord, mai ales ca ne-a spus ca dr urolog cu care face dansa biopsiile si care este un dr de origine israeliteana, prefera sa-i faca barbatului biopsie in // cu stimularea femeii.

Sa stii ca si eu am mai multa incredere in Matei + dr. israelitean decat in combinatia cu dr. Ciurel, nu stiu de ce, asa simt eu, ca o sa fie mai bine. Poate si ptr ca dna dr are incredere in dansul si ne-a asigurat de profesionalismul lui. Nu am nimic cu dr. Ciurel, dar asa simt eu acum.

ma bucur ca esti bine!

Auzi, ceaiul de cretisoara face bine si la durerile menstruale? (sunt z2 si imi vine sa ma urc pe pereti de durere)

iyoana

Mergi la inceput

Iyoana - si despre urologul ala ne-a vorbit foarte mult dr S
Cica lucreaza f fin si non-invaziv
Sincer echipa asta a fost si prima mea optiune, singurul lucru care m-a facut sa nu merg mai departe cu ei a fost ca lucreaza pe loturi.
Dar pe Dr Matei o iubesc si am incredere totala in ea ...
Deci te inteleg perfect

Mai nu stiu daca ceaiul de cretisoara amelioreaza durerile de ciclu, uite un articol despre el aici : http://209.85.135.104/search?q=cache:M-e5f6U6QC4J:tratamente.naturale.din.plante.alb.ro/Cretisoara%2520(Alchemilla%2520vulgaris).html+cretisoara&hl=ro&ct=clnk&cd=1&gl=ro

PisiX,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Pisix dr. Soare ti-a indicat cumva si unde sa faci analiza de anticorpi antispermatici? Sotul meu a facut-o la Euroclinic parca si rezultatul ne-a bagat un pic in ceata: pentru ca nu e nici pozitiv, nici negativ, e echivoc! Atunci cand Codreanu mi-a completat dosarul la Giulesti, am intrebat-o ce mai e si asta si mi-a spus senina: oricum nu exista tratament, asta este!
Dr. Soare are tratament si pentru asta?

Mergi la inceput

ella daca se depisteaza pozitiv asta inseamna ca practic corpul respinge proprii spermatozoizi, ca si cum ar fi straini
Asta ar presupune tratament cu imunospupesoare (de ex. hidrocortizon) insa dr Soare nu recomanda
Da, are niste tratamente despre care el zice ca sunt super, sunt naturiste si foarte bune (dar cica nu sunt in Ro. dar le poate comanda el din strainatate)
Uite de cand merg la medici si de anticorpi antispermatici nu am auzit ...

PisiX,

Mergi la inceput