Azoospermie - cap 13 -

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Atunci ii fac o vizita lui Soare! Ca sa ma lumineze si poate trimite si o raza din el pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo28 spune:

ella 28 noi am facut analiza "anticorpi antispermatici " la Medicover. Poate o mai incercati inca o data inainte de a incepe tratamentul, asa ca sa fiti siguri. Eu nu aveam o parere prea buna despre Medicover dar acolo ne-a trimis doctorita noastra endocrinoloaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

ella - mult succes ! nu e f usor de gasit :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Cum,mai,Pisule,mai...sa nu stii tu de anticorpii antispermatici...pai fac parte din investigatiile care se fac pentru infertilitate...of,of..daca stiam,iti ziceam eu de ei... In cazul nostru,noi i-am propus lui Soare sa-i facem,ca sa eliminam o cauza...si el a fost de acord....si..am eliminat si cauza asta...ca-s negativi.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Iyoana , eu citii prolactina mare progesteron mare. Cam mic/stramt cu minte ingusta
Cretisoara aia cica e buna pt multe , in special pt fortifierea uterului si implantarea embrionului.
Pisu eu am zis mereu ca biopsia e bine sa fie facuta odata cu FIV-ul dar tu ai fost convinsa de Damian si Dracea sa o faceti inainte.Asa mi-a zis si mie si chiar l-a convins pe sotzulache al meu ca dupa aia sa duc eu multa munca de lamurire ca nu e bine asa.
Invatai multe din vizita ta la dr S , mai du-te si mai spune. Despre anticorpii antispermatici nu mi-e clar ceva. Eu stiu ca femeia poate avea ac anticorpi dar voi spuneti ca barbatul ii poate avea. Era o fata din Craiova MihaiPopescu care a ramas gravi dupa un tratam cu niste pastilute f ieftine pt ac anticorpi. Dr din Craiova i-a prescris ac pastile dar ea nu le-a dat importanta pt ca in prospect nu scria nimic despre anticorpii astia si a schimbat dr pe Marinescu si altii. Dupa un timp revine la dr din Craiova , face tratam si ramane gravi. Din pacate nu a putut tine sarcina si acum are o fetita adoptata.
Deci, ac anticorpi sunt si la barbati dar si la femei?
O sa caut in arhiva postarea lui Mihai Popescu si o sa dau un link aici .

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Cititi aici povestea lui Mihai Popescu . A luat Prednison pt anticorpii aia.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

nusy - cand am cautat pe net am vazut ca sunt analize uzuale, dar eu nu am mai auzit de ele
miki - da, si barbatii pot dezvolta anticorpi fata de proprii spematozoizi; si asta mai ales daca spermatozoizii intra in contact cu sangele
Deci om vedea ...
Dr S a mai spus ca varicocelul sotului e prea mic ca sa dea dea azoo ...

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Miki: la noi a facut hotomanul anticorpii,nu eu..tocmai pt.ca propriul lui organism poate dezvolta anticorpi si sa distruga gigeii,asta ducand la azoo.

Eu i-as fi facut daca aveam sanse sa raman gravi natural...adica gigei erau,dar cand ajungeau la mine,ii "omoram" eu...nefiind cazul,nu i-am mai facut...caci la FIV nu trebuie.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Hai ca numai de anticorpi antispermatici nu mai auzisem in viata mea!

Pai si voi ziceti ca trebuie neaparat facuta analiza asta? Noua dr. Matei nu ne-a vorbit deloc, poate si pt ca a considerat ca "antecedentele" de boala ale sotului au dat azoo.
E analiza uzuala?

Unde se face analiza asta si cam cat costa?

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

sotul meu a luat Prednison in urma cu ceva ani, facea parte din tratamentul lui pentru rinichi.

eu una sunt in ceata rau de tot!...

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput