Azoospermie - cap 13 -
Raspunsuri - Pagina 10
ella28 spune:
Atunci ii fac o vizita lui Soare! Ca sa ma lumineze si poate trimite si o raza din el pe strada mea
Simo28 spune:
ella 28 noi am facut analiza "anticorpi antispermatici " la Medicover. Poate o mai incercati inca o data inainte de a incepe tratamentul, asa ca sa fiti siguri. Eu nu aveam o parere prea buna despre Medicover dar acolo ne-a trimis doctorita noastra endocrinoloaga.
nusy spune:
Cum,mai,Pisule,mai...sa nu stii tu de anticorpii antispermatici...pai fac parte din investigatiile care se fac pentru infertilitate...of,of..daca stiam,iti ziceam eu de ei... In cazul nostru,noi i-am propus lui Soare sa-i facem,ca sa eliminam o cauza...si el a fost de acord....si..am eliminat si cauza asta...ca-s negativi.
Nusy
miki-miki spune:
Iyoana , eu citii prolactina mare progesteron mare. Cam mic/stramt cu minte ingusta
Cretisoara aia cica e buna pt multe , in special pt fortifierea uterului si implantarea embrionului.
Pisu eu am zis mereu ca biopsia e bine sa fie facuta odata cu FIV-ul dar tu ai fost convinsa de Damian si Dracea sa o faceti inainte.Asa mi-a zis si mie si chiar l-a convins pe sotzulache al meu ca dupa aia sa duc eu multa munca de lamurire ca nu e bine asa.
Invatai multe din vizita ta la dr S , mai du-te si mai spune. Despre anticorpii antispermatici nu mi-e clar ceva. Eu stiu ca femeia poate avea ac anticorpi dar voi spuneti ca barbatul ii poate avea. Era o fata din Craiova MihaiPopescu care a ramas gravi dupa un tratam cu niste pastilute f ieftine pt ac anticorpi. Dr din Craiova i-a prescris ac pastile dar ea nu le-a dat importanta pt ca in prospect nu scria nimic despre anticorpii astia si a schimbat dr pe Marinescu si altii. Dupa un timp revine la dr din Craiova , face tratam si ramane gravi. Din pacate nu a putut tine sarcina si acum are o fetita adoptata.
Deci, ac anticorpi sunt si la barbati dar si la femei?
O sa caut in arhiva postarea lui Mihai Popescu si o sa dau un link aici .
Miki
Anul asta pui de-un pui
miki-miki spune:
Cititi aici povestea lui Mihai Popescu . A luat Prednison pt anticorpii aia.
Miki
Anul asta pui de-un pui
pisix spune:
nusy - cand am cautat pe net am vazut ca sunt analize uzuale, dar eu nu am mai auzit de ele
miki - da, si barbatii pot dezvolta anticorpi fata de proprii spematozoizi; si asta mai ales daca spermatozoizii intra in contact cu sangele
Deci om vedea ...
Dr S a mai spus ca varicocelul sotului e prea mic ca sa dea dea azoo ...
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
nusy spune:
Miki: la noi a facut hotomanul anticorpii,nu eu..tocmai pt.ca propriul lui organism poate dezvolta anticorpi si sa distruga gigeii,asta ducand la azoo.
Eu i-as fi facut daca aveam sanse sa raman gravi natural...adica gigei erau,dar cand ajungeau la mine,ii "omoram" eu...nefiind cazul,nu i-am mai facut...caci la FIV nu trebuie.
Nusy
Iyoana spune:
Hai ca numai de anticorpi antispermatici nu mai auzisem in viata mea!
Pai si voi ziceti ca trebuie neaparat facuta analiza asta? Noua dr. Matei nu ne-a vorbit deloc, poate si pt ca a considerat ca "antecedentele" de boala ale sotului au dat azoo.
E analiza uzuala?
Unde se face analiza asta si cam cat costa?
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
Iyoana spune:
sotul meu a luat Prednison in urma cu ceva ani, facea parte din tratamentul lui pentru rinichi.
eu una sunt in ceata rau de tot!...
iyoana
Anul asta se intampla ceva!