Azoospermie - cap 13 -

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Mikisor am scris la pagina 5, in cadrul unui raspuns adresat lui Pisix despre metoda aplicata lui sotzulache: simpla si eficienta ... am mai scris si la pagina 3, deci nu m-am limitat doar la citit subiectu'.
Vitex iau de ~ 1 luna + 2 saptamani de Mastodynon ( pana am primit Vitexul ) si vreau sa-ti spun ca am rezultate din prima luna: mi-a venit cm fix la 28 de zile, dupa ce primul ciclul dupa FIV mi-a venit la 12 zile, apoi la 22! Si a durat 5 zile, ca pe vremea de dinainte de FIV-uri! Sunt tare curioasa cum imi va veni luna asta.
Pisix Voi reveni cu noutati despre rezultatele spermogramei probabil prin luna martie.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Cami felicitari pt CM. Cate pastile de Vitex Fruit iei pe zi? A.... eu te-am citit pui, tu crezi ca nu-mi cetesc sobectul? Dar credeam ca metoda aia "simpla si eficienta" consta in altceva decat sa te duci cu pastiluta si paharul cu apa la sotzulache. Voiam sa stiu si eu metoda minune dar dc e vb de asta la mine nu merge pt ca 80% din luna e plecat.
Nusy analizele tale super frum sunt rezultatul extractului de mugur de zmeur si Donavital care sunt usor progesteronice.
Uite ce am gasit " Progesteronul are un rol esential in ceea ce priveste o sarcina : pregateste nidatia ("cuibarirea") ovocitului fecundat, modificand endometrul (mucoasa uterina) pentru implantarea ovulului. De asemenea progesteronul blocheaza eliberarea hormonilor FSH si LH de catre glanda hipofiza, astfel blocand o ovulatie in timpul existentei unei sarcinii."

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Miki iau 3 pastile de Vitex/zi. Nu stiu ce metoda ai putea sa aplici cu sotul tau, daca e mai mult plecat!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Mikishor: posibil...sunt doua posibilitati..ori datorita perioadei lungi de inhibare(deci repaus al ovarelor),ori extractului de zmeur/Donavital,cum spui tu...Cine stie....Multumesc,oricum,pentru paragraf...

Oricum,fetelor,nu m-am laudat...mi-a iesit FSH-ul 7.8 (eu il aveam 10 si ceva) si LH 9.4( pe asta tot cam asa il aveam).Deci..FSH super!Sper sa am si productie buna,caci gigei se gasesc de ICSI..

Cami: Bafta multa in martie la spermograma!!!!

Pisix: voiam aseara sa-ti spun ca ,in legatura cu ce mi-ai trimis, ai zis ca mine si ai facut ca tine Nu m-ai lasat sa achit nici macar ...

Ioana_p76: mersi pt.urari,si eu va doresc numai bine si sa aveti rezultate super in urma operatiei!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

zisaCami - cred ca esti f curioasa sa vezi rezultatele din martie.. Tu Mastodynon pt ce iei ?
miki - asta de muguri de o ia nusy si Donavital sa le iau si eu ? Hai ca iar am intrat in etapa <Iau orice numai sa raman gravida>. Eu oricum vreau sa fac cumva sa-mi creasca enodometrul. Pana acum, e singura buba pe care mi-o stiu...
nusy - eu am contract cu firma de curierat si era mai complicat sa fac borderou pt un colet, bla-bla... Mai ales ca-i vorba de 10 lei ...
Ma ingrijoreaza Avalon, care nu mai scrie nimic ...

Mergi la inceput

miki - clar ca orice metoda de asorbtie este mai buna decat o biopsie (a se citi mai putin invaziva). Sotului meu i-au facut si asta dar nu au gasit nimic si apoi au taiat

Suna bine chitosanul asta. Cum il comanzi ?
Mai fetelor dar cu ProXeed n-am mai facut nimic

Mergi la inceput

Nusy multumesc mult! Si eu iti doresc sa ai rezultate super pe toata durata tratamentului ( inhibare, stimulare, punctie si ET ), dar mai ales la final!
Pisix am luat Mastodynon doar in primele 2 saptamani ( pentru reglarea ciclului menstrual ); apoi am continuat cu Vitex.
Ce pot sa spun e ca sunt uimita ca am avut rezultate din prima luna de tratament, eu nemaiavand un ciclu la 28 de zile si cu o durata de 5 zile de ~ 3 ani si jumatate, de cand am inceput sa fac FIV-uri.
Cat despre spermograma ... nu sunt curioasa deloc, culmea; chiar imi e teama de rezultat ( in caz ca nu ar fi ceea ce speram ) ... sunt insa pe deplin impacata ca am facut amandoi tot ce ne-a stat in putere, timp de 9 ani de zile.

Cami

Mergi la inceput

zisaCami - te intrebam pt ca si eu mi-am cumparat Mastodynom dar nu l-am mai luat. Si nu-mi mai aminteam pt ce e :-)
Am recitit ce efecte are cretisoara si am fugit sa-mi fac un ceai pe care-l savurez
Cami bine ca sotul tau ia si Maca ...si asta ajuta.
Asa e ..e important sa stii ca ai facut tot ce se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Cami deci in martie faceti spermograma. Eu cred ca o sa fie bine mai ales ca aplici metoda aia "simpla si eficienta". Si la mine Vitex Fruit a dat rez f bune acum un an cand am luat dar pt ca nu puteam sa iau de 3 ori pe zi luam 2 dimi si 2 seara. Am avut un CM mama-mama, ca la 18 ani Vreau sa ma reapuc si eu de vitex pt ca Femicur nu a avut rez bun la mine. De fapt sunt cam nehotarata, nu stiu dc vitex sau extractul de zmeur pt ca mi-a zis Nusyca ca i-a scazut "marele chist chinezesc" la 1cm si i-a spus Dracea ca ar fi in continuare endometriozic. Cred ca o sa fac o eco aici la mine pt ca am aflat de un cab super dotat la 2 blocuri de mine, de........ dc nu ma duc eu la eco vine el la mine
Pisicutz mic mastodinonul l-ai luat sigur pt prolactina, contine vitex fruit dar cum tu vrei sa faci ceva cu congelati nu e bine sa=l iei acum , dupa aceea poti sa-l iei. Acum ca sa-ti cresti endometrul poti lua Royal Gelly (laptisor de matca de la FLP) se tine sub limbutza pana se dizolva dar ca sa nu-ti faca pofta de mancare sa-l iei dupa ce ai papat. Nu stiu sigur dar parca 1/zi se ia. E bun si pt oboseala/ stres. Chitosanul e chiar recomandat pt ulcerul tau pt ca scade aciditatea gastrica

Se pare ca tb sa va puneti lupa de acum inainte pt ca mess mele sunt numai off topic

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Miki - adica de ce sa nu scad prolactina daca fac cu congelati?
Stiu ca si prolactina crescuta e un factor de infertilitate, nu ?
Eu am pe 21 programare la eco sa vad in ce stare-mi sunt ovarele si cum voi fi chiar inainte de ovulatie, sa vad si cum stau cu endometrul (pana atunci, cura de cretisoara)

Mergi la inceput