Azoospermie - cap 13 -
Raspunsuri - Pagina 5
Iyoana spune:
Neata!
In primul rand vreau sa le mai multumesc fetelor care mi-au urat ieri La multi ani si carora nu le-am raspuns: Nusy, Vrembebe ..sper sa nu fi uitat pe cineva.
Multumesc din suflet pentru cuvintele voastre frumoase si va doresc ca toate urarile pentru mine sa vi se implineasca si voua!
Eu am avut aseara muuulti invitati, am avut casa plina, cu mult mai plina decat este ea de obicei, a fost foarte frumos, iar lumea foarte draguta cu mine...ca doar eram sarbatorita!
Va pupic si va doresc o zi frumoasa!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
pisix spune:
Iyoana - asa ii sade bine oricarei sarbatorite ! Si eu m-am hotarat sa le pun copiilor mei nume de sfinti. Sa fie mai des ziua lor :-)
zisaCami spune:
La multi ani si din partea mea tuturor Ioanelor: Iyoana, Ioana78 si Ioana_p76 cu urarea ca anul 2008 sa va aduca ceea ce va doriti!
Pisix si eu ma bucur sa te vad, mai ales cu un tonus optimist!
Cat despre revenirea mea - e doar ocazionala; anul acesta am planuri mari si mi-am propus o gramada de proiecte, asa incat voi intra foarte rar pe forum.
Sotul meu se simte foarte bine; ocazional mai are cate o mica jena cand face miscari bruste, in rest - parca nici nu a fost operat. Acum asteptam cu speranta rezultatele! L-am convins cu mare greutate sa ia Forever Multi-maca ( multumesc Miki-miki ) - ma duc la el ca la copiii mici - cu pastila si cu paharul de apa si o inghite fara sa mai comenteze; in rest nu accepta sa mai ia nimic si sa mai mearga la vreun dr. Am incercat sa-l conving sa mearga la dr. Soare, dar nu am avut cu cine.
Nusy mult succes cu tratamentul FIV!
Cami
Simo28 spune:
Buna fetelor
A trecut destul de mult de cand nu ma mai intrat pe forum, dar am fost plecata.Urez si eu La multi ani! si un an mai bun decat 2007 la toate fetele.
Si noi am mai fost la endocrinolog inainte de sarbatori si pentru ca sotul meu are prolactina mare i-a dat tratament cu bromocriptina si i-a zis sa faca si o tomografie pentru ca s-ar putea sa aiba niste prolactinoame.
Miki draga mea tu ziceai ca prolactina creste daca este obosit si stresat, tu asa ai citit undeva? Sotul meu nu poate sa mai ia medicamentul asta pentru ca se simte foarte rau de la el.Exista si ceva naturist pentru prolactina? Multumesc mult.
Marush si sotul meu a fost foarte bolnavicios cand a fost mic si el a facut temperatura foarte mare de cateva ori si diverse infectii la urechi, dar asta e.....nu putem sa intoarcem timpul inapoi sa avem noi grija de ei.
Va pup pe toate.
Mi-a fost dor de voi....abia asteptam sa intru iar pe forum
pisix spune:
Simo28 - da, prolactina creste de la oboseala si stres, si eu si sotul meu avem prolactina marita
Eu nu stiu daca voia ati facut radiografie de sa turceasca sau RMN ... Ca sa excludeti si un adenom hipofizar
Da chiar mikilina, ce luam naturist pentru prolactina ?
miki mi-e dor de tineeee !
pisix spune:
zisaCami - si eu am o gramada de proiecte asa ca ...sa ne uram succes :-)
Ma bucur ca sotul tau se simte bine, neaparat sa intri sa ne anunti imediat ce vedeti spermatozoizi pe foaia de diagnostic de la urmatoarea spermograma
Bine ca ia Maca, am inceput sa cred ca realmente face minuni :-)
nusy spune:
Cami: te pup si-ti multumesc!!!!Multa bafta in toate proiectele pe care le aveti!!!!
Pisix: te sun in seara asta sa vedem ce si cum...ma bucur ca esti optimista...am vazut ce ai scris la FIV,eu zic ca fiecare medic are greselile lui,asa ca nu trebuie sa generalizam....asta nu inseamna ca in alte cazuri nu si-a facut treaba ..doar sunt atatea gravidute si mamici fericite datorita ei(ultima e chiar Avalon).Parerea mea!
Mikishor: scoate capul!Unde te bagasi de nu mai spui nimic? Sper ca ti-a trecut raceala!
toate fetele!
Nusy
pisix spune:
nusy - cand m-au sunat tocmai ieseam la masa cu niste prieteni si nu aveam cum sa o dau la intors; si am avut o zi asa plina ca nici nu am apucat sa te sun. Maine insa vreau sa rezolvam, sper sa nu fii in intarziere
Sunt perfect de acord cu tine referitor la ce am scris la FIV; insa nu are nici o legatura cu asta ... Ideea e ca simt ca la azoo nu ai foarte multe incercari, pe mine m-a speriat sa aflu prima oara abia dupa abia a doua biopsie ca fiecare dintre ele ii reduce sansele...
mikilinaaaa - unde esti ?
pisix spune:
Miki daca nu te intorci urgent sobectul nostru ramane de izbeliste...
Si eu unde o sa ma mai laud de rezultate spectaculoase dupa tratamentul dr Soare ?....