Azoospermie - cap 13 -

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

incerc sa intru in seara asta
Acasa imi merce laptopul ca o carutza , nu mi se dau paginile sio ma ia batzu pana vad ceva dar sa mai si scriu. Sunt pe-aci nu v-am parasit.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Mikilinaaaa mi se imbolnavi laptopul...cred ca s-a luat de la al tau!
si al meu descarca paginile in dimineata asta cu viteza melcului, o fi de la conexiune sau nu merge site-ul cum trebuie.

da, cam slaba activitatea pe la noi ieri, am vazut si eu...
cred ca de la reluarea lucrului ni se trage.

va pup si sa aveti o zi frumoasa.

Pisix sa dea Dumnezeu sa fie bine la ET din ferbuarie! Te mai pregatesti in vreun fel acum? la organismul tau ma refer, pentru preluarea embrionilor congelati. parca mai ai 2?....

pupici

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Fetelor, eu nu am nici o noutate sa va comunic. Am terminat autovaccinul pt. infectiile urinare cu escherichia Coli si sunt in prima zi a CM. De acum incerc sa-i dau bataie pt. BB. Daca nu iese nimic in cateva luni, ma gandesc serios la IA. Pana una-alta, maine plec la ski in Austria. Ma intorc pe 19 ian.
Va pup si sa ne auzim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

miki - sa ne rugaaaam pt laptopul tau :-)
Iyoana - posibil de asta sa fie mai acalmie ...
Da' tu in ce ape te mai scalzi, draga mea?

anes - ei, acuma ca ai scapat de alte alea, cu toate motoarele inainte :-)
Lasa draga ca nu tb sa ai ceva de raportat, important e sa ne mai strangem aici sa mai schimbam o impresie, o vorba
Ai grija ca in vacanta cresc sansele. Sa nu mai vorbim ca skiul pune sangele in miscare, frigul agita spermatozoizii deci ...vant la pupa

nusy cand ajungi acasa daca vei mai fi in stare intra cu detalii

copilutzule, tu mai bagi nasucul pe-aici ?

Mergi la inceput

pisule, in ce ape sa ma scald: munci, planuri, sperante si nasul deasupra liniei de plutire.

simt eu ca anul asta se intampla ceva! nu degeaba mi-am pus un asa motto.
vor fi multe lucruri importante: sora mea este in plina procedura de IA, Doamne ajuta!, prietena mea va naste in aprilie si eu sunt mosica, cununam in mai, lucrari mari in casa si pe langa ea, avem musafiri importanti in august si.......sa ne ajute Dumnezeu sa facem FIV-ul!

asadar....ma tin de planuri si ma gandesc la un an plin si fructuos!

ca daca nu ma gandesc, ma duc pe apa sambetei si eu si planurile mele!

anes bravo voua!!!! super excursie, vant la pupa si la skiuri, distractie maxima!

pupici la fetele dragi!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Pisule: totul e in regula,pe 17 incep inhibarea,pe 28 vin la eco de inceput de stimulare.Am refacut si spermograma si spermocultura,caci venise si d-na Dascalescu,iar la spermograma avem deja rezultatul: 100.000/ml, forme normale 60% ,mobilitate 50%.Deci,pentru ICSI avem.La spermocultura mai dureaza putin ,pt.ca o trimit la alt lab.

Fetelor,am aflat ca Damian are program miercurea la Gynera,dupa ora 16.Puteti suna pentru programare,dupa ora 13,luni ,marti si joi.
Si,impreuna cu Damian,miercurea e si doctorita Codreanu(tot de la Giulesti).Pentru cine e interesat.

Mikishor:pentru tine am intrebat ... merge laptopul acum?

Nusy

Mergi la inceput

Buna fetelor, vad ca isi mai reveni laptopul dar acum alta belea. Am o stare de lene de nu va vad, nu am chef de nimic. Sunt supi ca-mi veni barbatul dimi dar pleca din nou si eu nici nu-l vazui. Cand sa-l duc eu la Damian?
Pisoc pai dc tu nu esti activa nici eu nu sunt. Nu ti-am spus ca tu esti pastiluta mea?
Ca sa scazi prolactina:
-pt femei e f bun Vitex Fruit (pulbere de Vitex Agnus Castus) si alte prod antistres
-pt barbati prod antistres Tonotil N si Panax Ginseng.
Apropo ma lamureste si pe mine gineva dc Panax Ginseng e ac lucru cu Ginseng Rosu? Am citit ca Ginseng Rosu e f bun pt barbati. Lucreaza direct asupra hipofizei, se elibereaza LH care da ordine testicolelor sa produca testosteron. Tot asa lucreaza si Tribulus Terestris.
Iyoana ai inteles gresit. Pisu face ceva in februarie cu gigeii congelati nu cu embrioni congelati.
Simo. da prolactina creste la stres si oboseala. Al meu a facut analiza asta dupa o intoarcere si cum era nedormit si f obosit i-a iesit f mare , de 9 ori mai mare. A repetat analiza dupa cateva sapt mai odihnit si a iesit in limite. Deci o are oscilanta Spermatogeneza e data peste cap. Seara tb sa va culcati inainte de ora 11 deoarece hipofiza lucreaza de la 11 la 2 parca. Puteti sa va reglati ciclul de somn cu Melatonina de la Plafar.
Nusy Succes , deci te urci pe . Multumesc pt intrebarea de la Gynera.

Acum ma duc sa dau shampania fetelor care ne-au mai votat pt ca ma asteapta de cateva zile si cred ca li s-a dus limba pe gat

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Iyoana - da chiar ca ai agenda incarcata ! Iti doresc sa-ti mearga toate din plin. Daaa, fac FIV cu spermatozoizi congelati, mi-ar placea mie sa fie deja embrioni dar ...om vedea daca obtinem ceva
nusy - vaaai, gata ...deja de urci pe vaaal ! Draga mea iti doresc tare mult noroc, sa fie incercarea cu noroc !
miki - oare sa iau Vitex de pe acum ?
nusy hai ca te iau de expert : nu mai stiu, in ce zi se incepe inhibarea ? ca ma gandeam ca poate incep si eu tratamentul chiar de luna viitoare ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pisix

Iyoana - da chiar ca ai agenda incarcata ! Iti doresc sa-ti mearga toate din plin. Daaa, fac FIV cu spermatozoizi congelati, mi-ar placea mie sa fie deja embrioni dar ...om vedea daca obtinem ceva
nusy - vaaai, gata ...deja de urci pe vaaal ! Draga mea iti doresc tare mult noroc, sa fie incercarea cu noroc !
miki - oare sa iau Vitex de pe acum ?
nusy hai ca te iau de expert : nu mai stiu, in ce zi se incepe inhibarea ? ca ma gandeam ca poate incep si eu tratamentul chiar de luna viitoare ...

Pisule iarta-ma pentru memoria mea mica intr-un capusor stramt ! Dar poate am avut gura aurita si se vor forma embrioni numai buni de ET, ce zici? Eu iti tin pumnii, Doamne ajuta!

E bine sa am agenda incarcata, asta ma va face sa mai uit de altele...
Aaa, am uitat sa adaug si faptul ca vreau sa slabesc cam 10 kg, Miki stie! si asta rapid!!!

pupici si va doresc o zi excelenta!

iyoana

Mergi la inceput

Pisu dc incepi inhibari/stimulari nu e bine sa iei vitex-ul deoarece are actiune hormonala . Sfatul meu este sa faci tu si Motanelul nani mai devreme , luati tonotil N cu pauza de 10 zile intre cutii. In pauza respectiva ii poti da lui Motanel Panax Ginseng fiole de la plafar care au un gust f placut.
Iyoana sa ai gura aurita.
Da, Miki stie de kg, acum sunt fan Chitosan un produs care ajuta la slabire si e si f f sanatos. E vb de niste capsule cu pulbere din crustacee care se iau inainte de masa cu apa mai multicica. Ac au proprietatea de a lega grasimile si astfel organismul nu le mai asimileaza. Este anticancer, detoxifiant, cicatrizeaza mai repede ranile, anti colesterol (pt asta il vreau eu) , pt boli renale pt...pt........ E SUPER! Mama ce reclama, poate ma aleg cu cartonas rosu Singura contraindicatie este ca nu poti lua vitamine sau suplimente uleioase deoarece nu se mai asimileaza.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput