Azoospermie - cap 13 -

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

La multi ani, fetele mele dragi !
Va pup pe toate si va doresc un An Nou care sa va aduca tot ce va lipseste !
M-a surprins cat de active ati fost in ultima vreme, eu abia azi m-am intors si abia ma repun pe directie.
Promit sa intru zilele astea sa ne mai incurajam una pe alta
Si eu sunt la fel de hotarata si de convinsa ca anul acesta voi ramane gravida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

O www.felicitari-online.ro/pickup.php?act=pickup&id=527f8382f96477de0cb8bffed03b66df" target="_blank"> felicitare pt toate Ioanele noastre
Ioana78, Ioana_p76 , Iyoana si ........ Ioanele anonime
LA MULTI ANI!

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

La Multi Ani pentru IOANELE noastre dragi, viitoare mamici. Anul acesta sa fie presarat numai cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dragele mele, va multumesc mult pentru urari!
Miki foarte frumoasa felicitarea!
Si din partea mea LA MULTI ANI IOANA78 SI YIOANA!

Va pup cu drag pe toate!

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Mai dragutele mele....multumesc frumos de urari si vi le intorc si eu insutit! si -icei pentru voi toate, si in special pentru sarbatoritele de astazi!!

Ioanelor de la acest subiect, va doresc ca la urmatoarea petrecere de Sfantul Ioan sa avem cel putin burtici, daca nu si carucioare! Este ceea ce-mi doresc si mie, asa ca nu va pot ura altceva!

Va pup pe toate si o seara excelenta! Petrecere frumoasa!

Miki , dau si mai multe, cum sa nu??? Numai sa vii tu pe la mine.. multumesc de felicitare!

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrembebe spune:

la muti ani ioanelor! la multi ani pt toate azoo sau mai putin azoo girls!!!!!
acum v-am citit!!! ati fost harnicute, nu gluma!!!
si pe mine ma enerveaza toti din jurul meu care ma intreaba cand vor aparea copiii! eu le spun sec ca pt moment ne e bine asa, ca am vazut la altii si ca nu e chiar floare la ureche (adio sculat la 12-13 in weekend) si ca vrem sa mai copilarim..... da de fiecare data imi vine sa le spun sa ma mai lase in pace cu intrebarile lor, ca nu am chef de asa ceva.... noroc ca-mi vine minmtea repede la cap si dau pana la urma un raspuns politicos...
pe toate fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

La Multi Ani si de la mine pentru sarbatoritele zilei: Ioana_p76,Ioana78 si Iyoana! Sa traiti cu numele si visul vostru sa se implineasca cat mai curand posibil!

Miki, Andra, ZisaCami,Pisix:

Nusy

Mergi la inceput

Halooo si La multi ani Ioane dragi !
Va pup pe toate + restul ne-Ioane :-)

nusy stai ca m-am prins: cand incepi tratamentul ? mi-am pus reminder pt maine sa ne reglam cu injectiile. Stii tu !

Feteloooor: am programare luni la dr S !!!! Dupa 'n' incercari pe toate numerele, sotul meu a zis ca poate n-ar strica sa-l sunam de pe nr lui ca poate il avea in memorie.Si chiar asa a fost !
Si a fost asa draguuut, ca de obicei.

Asa ca sunt atat de plina de speranta !
Sotul meu a continuat sa ia Maca, vit. C, napraznic. Dar luna viitoare oricum ma duc la Dracea sa incep iar cu congelati ...

Mergi la inceput

A : zisaCami ma bucur ca ai reveniiiit !
Cum se simte sotul tau ?

Avalon mi-e dor sa stiu de tine ! Te pup, anul asta imi trag si eu burtica, am auzit ca asta e ultima moda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare fetelor ,

am o programare la dr Denisa Protopopescu pe 21 ianuarie la Medsana , daca e cineva interesat eu o cedez cu draga inima .

pupici si bafta in noul an!

D

Mergi la inceput