Azoospermie - cap 13 -

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrembebe spune:

fetelor, sunteti tare dragute!!!! nu vreau sa aduc pesimismul printre voi, ca eu chiar sunt optimista...
numai ca nu cred ca anul acesta se va realiza proiectul bebe .... doar atat!!!!! anul acesta il voi rezerva pentru altele.... asta nu inseamna ca nu o sa urmam cumintei tratamentele.... dar stiu ca tratamentele presupun rabdare foarte multa... asa ca anul acesta va fi unul dedicat rabdarii.
pt ca dupa ce la sfastitul lui 2006 nu mi-au reusit 3 IAD-uri si eram hotarata ca in 2007 sa fiu insarcinata indiferent cum (nu va ganditi la prostii), iar apoi ni s-a dat speranta ca vom putea avea bebeul nostru, nu ma deranjeaza daca acestea nu apare in 2008. il astept in 2009 si pana atunci luam buline (mai mult domnul vrembebe decat eu, normal) si asteptam... doar atat!!! daca bebe va dori sa vina in 2008 bucuria va fi imensa, dar eu cred ca va veni in 2009.
concluzia: sunteti niste dragute, iar eu nu sunt decat o optimista!!!
pe toate fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

vrembebe tu esti si mai draguta

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

vrembebe - asa, tu zii ca n-ai nimic in plan; ca stii de ce: bebe apare cand nu il planuiesti neaparat :)
andrutzza - hai sunt curioasa sa ne spui si noua ce faci miercuri. Bun regimul si barbata-miu la fel numai din-astea mananca
Iyoana - mi-a priit urarea ta...adica am avut o zi super-la serviciu: am frecat menta, m-am plimbat prin oras, am fost la masa, la o cafea ... Deci am muncit de m-am rupt :-)
Si noua dr Matei ne-a facut (de fapt i-a facut d-lui Pisix:-) un test biochimic. Tot asta va face si voua ? Cand il faceti ? Sunt tare curioasa ce reiese
miki - tu pe unde esti ?

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Salutare !!
Am revenit pe pozitie.
Avem vesti proaspete: am refacut spermograma la DrZadori la Szeged, si nu imi vine sa cred 8 milioane, cu mobilitate 30-40%.
Luna viitoare incepem AC iar in martie incep Gonalul si Suprefactul.
Deja mi-am luat medicamentele din Ungaria!O sa va mai scriu dar sunt si la "FIV in Ungaria"!

Am o problema legat de E. Coli. despre care dr. a spus ca nu e nici o problema, si nu mi-a dat tratament.
Oare are legatura Vitamina C si aspirina de dinainte de fiv, pe care mi le-a prescris.
Am citit pe aici pe undeva ca antibioticele pt E Coli se suplimenteaza cu vit C, dar de una singura, aceasta vitamina nu cred ca termina o bacterie....sau schimba ph-ul vaginal, si e suficient???

Viitoare mamica.....cat de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Marush tace si face :)
Bravo, draga mea, spermograma cred ca v-a dat noi sperante. Posibil sa facem FIV in aceeasi perioada, numai ca la clinici diferite. Mult succes si sa auzim de bine !

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Annes mi-a fost dor de tine -ici pt psiholoaga noastra. Sa nu ne mai parasesti asa mult timp. Eu stiam ca E Coli nu afecteaza fertilitatea , si MIRELA 1 de la FIV stiu ca s-a luptat mult cu ea si ca nu a reusit sa scape. De infectiile urinare se scapa f greu. Cu amestecul de propolis ai mai continuat? Incearca si cu capsulele de usturoi de la FLP. Poate scapi cu ele. Stiu ca dizolva chiar si pietrele de la rinichi.
Marush Cu 8 mil de inaintasi puteti sa faceti si IA. De ce nu incercati cateva inainte de fiv? Dar dc ai deja schema cred ca nu vrei sa mai dai inapoi. Despre vit C si E Coli am citit si eu in premiera pe aici saptamana trecuta, deci mai multe nu stiu sa-ti spun. E buna pt oxigenarea celulara si mai este si antioxidanta . Posibil ca de aceea sa ti-o fi dat dr Z.
Pisu eu incerc sa dau drumul la plan dar stii ca planul de acasa nu se nimereste cu cel din targ. Mister Miki ma incurca rau cu plecarile lui. Acum caut aici la mine un laborator bun care sa faca hormonalele pe loc, sa nu trimita sangele la Buc ca am mai patit-o cu astfel de analize. Cand am anal in mana vreau sa fac progr la Damian.
Fetelor, va rog mai dati-mi si mie programul de la Gynera al dr Damian si dr Dracea. Am uitat sa-mi notez.
Iyoanainhibina b o facem in ziua cu programarea la Damian, mai devreme nu putem. Dar am impresia ca nu se face la barbati dc nu dau raspunsul ala mai repede lui Pisu.
Cami ai vazut vestile bune ale lui Marush? Eu cred ca ac vesti o sa ni le dai si tu peste 3 luni.
Andra(cu optimismul inainte), Copilutzu(ce fac analizele?), Nusy (succes maine!)si pe celelelalte fete va pupic dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Miki:iata programul:
-luni,marti si joi,de la ora 13-19:Dracea;
-miercuri de la ora 16 Damian cu Codreanu.

Marush: felicitari!Sansele voastre sunt din ce in ce mai mari!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nusy Merci.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Pupa mamaaa feteleeee!!!
Mikishor citesc, citesc si iar ma documentez ...
Analizele sunt gata (cred..) dar pe 5 februarie iese rezultatul la Anticorpi anticardiolipina si nu are rost sa fac doua drumuri.
Mai am sa fac hormonalele dar.... nu mi-a venit CM ...(trebuia pe 22 ian.) si tooot astept
Iti dai seama ca o sa va asasinez cu intrebarile...
Nusyca sunt cu oki pe tine si iti tin pumnii!!!

Fetele am lista cu preturile de la BIOS daca va interesaza ...
Ivatati-ma cum sa fac sa o vedeti si voi.
O sa incerc sa o pun listutza in albumul cu poze..
SA va daca reusesc...

Va pup pe tooate!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Am vorbit acum cu cineva de la lab. Unisyn si mi-a spus ca nu au facut pana acum analiza ptr barbati. M-a intrebat daca mi-a recomandat-o un medic, i-am spus ca nu, dar am gasit informatii pe internet ca ar fi foarte relevanta pt cei azoospermie, ca arata ce sanse sunt sa gasim ceva la biopsie....
In concluzie mi-a zis ca daca ne ducem o vor face.

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput