Azoospermie - cap 13 -
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
miki-miki spune:
Andrutzza felicitari. Ce te-a intrebat Pisu
voiam sa iti zic si eu. Posibil sa fi fost gresita sau dc ati recolatat-o acasa sa fi ajuns prea tarziu cu ea.
Pisu astept cu interes ce-ti va spune tanti aia de la Unisyn.
Miki
Anul asta pui de-un pui
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
amzulica spune:
Mikilina prea devreme pt. mine. Abia sambata termin cea de-a doua folie de marvelon, luni ma duc la eco si sper sa primesc si tratamentul de stimulare. Deci ... abia in februarie, scoate-ma dupa prima pagina ca in comparatie cu Nusy ... mai am.
Cami
anes spune:
I-a fost cuiva macar putin dor de mine?
Eu am fost plecata in vacanta in Austria la ski de aceea nu am mai scris. Credeti-ma ca m-am detasat total de oligospermie/azoospermie. A fost bine ca am facut o pauza. Va recomand si voua.
De acum, reincepem investigatiile. Bineinteles cu o spermograma. Sa vad cum il trag pe sot la laborator. L-am convins sa reia Multi Maca si Se+Zn (va spusesem ca a renuntat, spre disperarea mea). Am adus din Austria niste tablete cu L-Carnitina, complex B si acid folic si sper sa le ia.
miki-miki si multumesc ca ai itrebat de mine. Mi-a parut rau sa vad ca ai pb. cu dantura. Pai daca sotul este mai mult plecat cum veti face "demersurile" pentru BB? Spor la inchideri
andrutzza ce bucurie cu spermograma sotului!! Un factor tot era care sa cauzeze acele rezultate proaste. De exemplu, infectia pt. care ai facut tratament. Si sotul meu a avut Klebsiella si a facut tratament si acum speram ca la urmatoarea spermograma va fi mai bine.
pisix ce este cu toate acele diagnostice? Fir-ar sa fie!! Eu zic ca ar trebui sa faci ceva pt. trompa infundata. Asta (blocarea) iti reduce la jumatate sansele sa ramai gravida.
Iyoana
iuca
nusy
Fetelor, spuneti-mi si mie ce efecte are ceaiul de cretisoara? Eu am baut de napraznic si de BU si mi-a scayut tensiunea si am avut dureri pe traiectul vaselor de sange si am renuntat.
Cu infectia urinara nu am rezolvat nimic cu autovaccinul. Imi pare rau ca am facut pauza 2,5 luni pentru asta si nu am mai incercat pentru BB. Sa vad ce imi mai spune doctorita. Oricum eu vreau sa incerc o formula naturista. Farmacista sefa de la farmacia de la care am luat niste tablete indiene (inainte de a pleca in Austria, ca sa nu fiu nepregatita), mi-a spus ca imi da un tratament garantat care ma scapa de Esccherichia Coli. Ma bate gandul sa incerc. Stiu ca este pentru temen lung si ma costa timp si bani, dar, contraindicatii pe o eventuala sarcina nu cred ca are (sau, oricum ma asigur eu sa nu aiba).
Pup toate fetele
pisix spune:
Bine ai venit aneeees !!!
Normal ca ne-a fost dor de tine, cum altfel ?...
Stiu cum e sa te intorci din vacanta...si eu am venit la fel :-)
Trompa infundata nu cred ca ma impiedica la FIV. Restul sper sa le rezolv. La naiba sunt young & healthy, stiu ca o sa ma refac (sport, slabire, etc)
Ceaiul de cretisoara creste endometrul (si deci sansele de implantare) si are in general efect benefic asupra intregului aparat genital.
Anes - eu zic sa cauti si pe net toate efectele ca stii tu, nu toate naturistele sunt bune
Si daca totul e ok, da-i inainte
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
miki-miki spune:
Pisu, deci maine aflam dc se face inhibina B la motanei
.
Annes, bine ai revenit! Nu-l mai obliga sa ia multe pastilutze pe sotzulache pt ca apoi iar nu vrea sa mai ia nimic. Dc face urat si acum ca sunt multe lasa-l doar pe Multi Maca si mai ia-i Panax Ginseng ca am auzit ca f bun(fiole de la plafar) 1/zi sau L_canitina . Pt E Coli aia am auzit ca nu prea ii place vitamina C asa ca ar tb sa-ti iei dar sa fie de 1 gr. E buna cea de la Calivita pt ca e naturala. Nu mai stiu, sotul tau a facut tratam odata cu tine pt E Coli? Eu cred ca o plimbati de la unul la altul.
Miki
Anul asta pui de-un pui
vrembebe spune:
amzulica - tinem pumnii stransi!!!!!!!
andrutza - super!!!! sau, mai bine spus, SUPERRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!
pentru toate celelalte fete ale mele cate un
la mine nimic nou, doar ca nu cred eu ca anul asta e anul meu... poate la anu.....
pisix spune:
vrembebe -nu mai spune asa ...Pentru ca nu se stie nicioda, nu ? :-)
miki - nu m-au sunat de la Unisyn sa-mi spuna de Inhibina B si am uitat si eu sa sun
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
andrutzza spune:
fetelor
nu stiu ce a fost cu prima spermograma, dar sotul era intr-o perioada de maxim stress la serviciu+infectia.spermograma nu am facut-o acasa. oricum, aceste variatii ale valorilor pot deveni ingrijoratoare la un moment dat caci nu stii ce sa faci, ce tratamente sa mai urmezi. asteptam rezultatele la analizele hormonale si miercuri avem programare la damian sa vedem ce ne zice ca tb sa facem in continuare. am uitat sa va spun ca noi mancam la greu fructe de mare ( caracatita, sepie)cu ulei de masline si multa salata verde + multe fructe.poate si alimentatia are rolul ei. nu stiu. oricum, am avut si eu de vreo 3 luni niste dereglari hormonale , am tot luat utrogestan sa-mi vina menstruatia asa ca tb sa fac si eu analizele. om vedea ce o mai fi.....va multumesc pentru incurajari, sunteti adevarate luptatoare si toate vom reusi.
Iyoana spune:
Anes bine ai revenit! In forma maxima..ceea ce e foarte bine! Imi pare rau ce se intampla cu infectia ta urinara
, mi se pare o tampenie sa faci un vaccin timp de 2,5 luni si...nimc! offf
Sanatate multa la amandoi (chiar, are dreptate Miki sa nu o plimbati de la unul la altul, sau poate ati facut sex protejat)
Pisule serviciu usor! Ma bucur ca esti din nou optimista!
Vrembebe de ce zici tu asa acuma, ca sa ne superi si pe noi? nu poti sa stii ce aduce anul asta...si eu am mari indoieli, dar daca imi piere speranta...se duce totul de rapa!
Mikilina vreti sa faceti inhibina B asta? sa ne tineti la curent cu aspectul asta, poate incercam si noi inainte de biopsie.
Mie mi-a intrat rau in cap biopsia, asa ca daca analiza asta iese nasol, eu tot as vrea sa facem biopsia, adica vreau sa facem tot ce se poate! Cred ca mi-ar sta pe creieri daca nu am face biopsia, macar sa stiu cauza azoo. Dna dr Matei mi-a spus ca o sa faca si o analiza (parca anatomica zicea dansa) a tesutului ca sa determine cauza (sterilitate sau infertilitate indusa de factori externi)
Pupici la fetele dragi!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
![](icon_smile_wink.gif)