Azoospermie - cap 13 -

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Iuca Merci! Tu cand intentionezi sa o faci? Noi cred ca peste 2-3 sapt. Eu le-am scris pe mail dar nu am primit nici un raspuns. Poate ar tb sa le trimitem articolul acela in care se vb despre inhibina B si azoospermie dar dc ei nu acceseaza adresa de mail... .
Ma gandesc ca poate la barbati se fol alti reactivi ... bla bla .... si ca o facem degeaba dc nu e facuta cum tb.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Cred ca mai bine ar fi sa ii intrebam daca folosesc alti reactivi ptr barbati.
Mai mult a insisitat pe ideea ca daca medicul imi recomanda aceasta analiza, ei o fac. Ar fi mai bine daca am afla parerea dr. Damian despre aceasta analiza.
Cred ca peste 2 luni vom veni sa facem analiza, nu stiu daca reusim mai devreme.

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Salutare fetele!

ce mai faceti voi?

eu sunt in plin proces de slabire , ma chinui cu un regim si cu de mama focului! Macar incep sa se vada rezultatele, ca daca nu....

Copilutzule ma bucur sa vad ca te preagtesti de bebe! Cum, cand si in ce fel?

Marush super tare vestea! Tinem pumnii sa iasa din prima...cu asa productie de ...cred si eu!

Miki dar sotiorul tau nu se mai linisteste deloc ca sa va sincronizati pentru FIV?
Eu zic de voi, dar si eu voi lucra in deplasare pentru o bucata buna de vreme si parca vad ca in ziua biopsiei si a punctiei ne vom da intalnire la clinica dr. Tutunaru Rad eu, dar nu prea e de ras...

Pisule super serviciul tau! Adevarul e ca mai ai nevoie din cand in cand de o pauza...pe bani!

Iuca, Anes, Andra, vrembebe

Va pupic pe toate !

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, imi reamintiti si mie ce analize din sange ar fi bine sa-si faca sotul meu?

Mergi la inceput

Moniland sotul meu a facut FSH, LH, testostronul si prolactina. Doar FSH-ul a iesit peste limita adica avea valoarea 10 si limita superioara era 8, restul au iesit intre limite.

Eu am salvat in calculator si o traducere a materialului in franceza despre inhibina b, facuta de Iyoana

" La barbat inhibina B este secretata de celulele Sertoli sub controlul FSH-ului. Nivelul ei este proportional cu numarul de spermatozoizi in ejaculat. < 30 ng/l = la biopsia testiculara se vor gasi putin spermatozoizi sau deloc; intre 30 si 100 ng/l = prezenta probabila a spermatozoizilor la biopsia testiculara; > 110 ng/l = prezenta spermatozoizilor chiar si la testicule de dimensiuni mici."

vio

Mergi la inceput

Sotul meu isi face si TSH-ul periodic ptr ca are probleme cu tiroida si are TSH-ul intre limitele normale doar cu tratament.
Cand a descoperit ca are probleme cu tiroida, cam acum 3 ani avea TSH-ul 159 si limitele erau intre 0-4. Abia anul trecut in toamna a ajuns cu TSH-ul intre limitele normale.

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Moni Ar tb sa faca FSH, LH, Prolactina (dar vezi ca la asta tb sa indeplineasca niste conditii), Testosteron , Testosteron liber (parca asa ii spune) si dc vreti sa vedeti dc mai produce inhibina B care se face numai in Buc . Ar mai fi cele de tiroida TSH, T3 si T4 (dc nu le-a facut niciodata cred ca ar tb sa le faca). Ac sunt hormonalele doar. Dc vrei si altceva tb sa ma uit acasa ca sa vad ce a facut al meu acum un veac, adica in 2005-2006.
Iuca aia de la Unisyn nu cred ca stiu ce reactivi se fol pt ca sangele e trimis in Germania. Tb sa intrebe nemtzoteii si apoi sa ne raspunda noua.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Salutare!

Pe noi ne-a plasat dr. intre FIV si ICSI, dar a spus ca o sa opteze pentru ICSI, daca rezultatul va fi la fel in martie!
Nu cred ca daca ar fi sanse de IA nu ne-ar fi spus.
Faza e ca spermograma a fos facuta dupa o per mai mare de abstinenta (2 sapt.), si nu stiu cat e de relevanta!?

Va imbratishez!

Viitoare mamica.....cat de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

iuca, miki-miki, va multumesc. Maine va merge sa-si faca analizele incluse in programul de sanatate, si daca tot doneaza sange sa-si faca si cele hormonale.
Pt prolactina cred ca nu trebuie sa fie obosit si stresat. Sper sa nu fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Marush nu poate fi decat in sensul cel bun..pentru o azoo. Abstinenta indelungata putea sa cauzeze rau spermogramei, in cazul (cred eu) unui normospermist - i-ar fi iesit multi morti. Nu cred ca regula cu 3-5 zile de abstinenta se aplica si in cazul nostru.
Asa ca sa nu-ti faci griji, noi am facut a doua spermograma dupa 17 zile de abstinenta si tot 0, asta e realitatea.

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput