Azoospermie - cap 13 -

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Buna fetele mele dragi, mi-a fost dor de voi.
Eu sunt pe antibiotice tari Augumentin de 1000, nu stiu dc am scris si aici acum o sapt (la pushtoaice am scris sigur) am o pb stomatologica si ..... sunt o gogoshica in partea stanga, am devenit alopata rau din naturopata si vad ca nu vrea sa dea inapoi gogoshica asta. Nu am bagat in viata mea atatea algocalmine si nurofene in mine.
Acum ma duc sa citesc ce ati mai scris .

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andrabirni

Fetelor, daca dati in urma, o sa vedeti ca s-a discutat despre acesti anticorpi.Chiar eu v-am pove .....se da si abstinenta cand se ia tratamentul...
Pisix, nu vreau sa te descurajez, dar si medicamentele in exces pot dauna.....fie ele si naturiste.Stiu ca acum o sa mi se "urce" cateva in cap dupa afirmatia asta, dar este o realitate.Noi am simtit-o pe pielea noastra...Sotul meu are imunitatea 0, incat acum incepe sa faca alergie la aproape orice....Eu sper sa reusiti si sa fie bine.Pupici.

Nu se urca nimeni in capul tau dar vreau sa-ti spun ca tratam care l=a facut sotul tau (pt pb aceea de sanatate de acum cativa ani) i-a afectat grav sistemul imunitar. Inainte de tratam respectiv sotul tau trebuia sa duca la banca de sperma [giga]. Stiu ca asa se recomanda. Parerea mea e ac e cauza principala a azoospermiei voastre. Si de curand stiu ca ai spus ca a facut un tratam cu raze parca la prostata , care tot asa a afectat sistemul imunitar. Cat despre naturiste nu cred ca va dadea dr Soare ceva care sa va afecteze imunitatea. El de ex mi-a spus mie odata sa nu ii dau antiinflamatorul cutare pt ca afecteaza gigeii si sa-i dau pe altul.
Iti recomand pastilele IMUNOSTIM de la plafar fabricate de Thiscon Corp SUA , intaresc sistemul imunitar f bine dc se iau 3/zi. Sunt sigura ca nici nu vrei sa auzi de ele dar eu ma risc cu o recomandare

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ioana78

Pisix- in urma ecografiei pe film se vede ceva, insa dr. nu a mentionat ce grad are varicocelul. In schimb a specificat "varicocel semnificativ" si a recomandat operatie. Dimensiunile sunt de 4 mm. Mai are pe partea dreapta un chist de 7 mm. Analizele au fost facute in 2005. Oare trebuie operat si chistul? Dr n-a mentionat nimic de chist...poate nu influenteaza rezultatele ca varicocelul. Operatia pt varicocel o va face un dr. chirurg din Zalau.

Ioana 78 Parerea mea e sa scoateti si chistul, chiar dc nu doare , nu deranjeaza sa-l scoateti neaparat. Tot ce e strain corpului, chist/nodul e recomandat sa-l scoti pt ca apoi Doamne Fereste nu se stie cum evolueaza.
Cami

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pisix

Am tot stat si m-am gandit la obstructia (sa spunem data de varicocel) si nu inteleg un lucru: daca prin dilatatrea unui vas de sange se obstructioneaza canalul deferend, asta nu ar insemna ca ar trebui sa obtureze tot (inclusiv lichidul spermatic samd)?Adica doar nu opreste numai spermatozoizii, nu ?

Incerc sa rasp eu dar nu bag mana in foc ca e corect raspunsul. Varicocelul stiu ca incalzeste testicolul si astfel nu se mai produc gigei, nu ca obstructioneaza ceva. Asta cred ca e corect. Dc ceva obstructioneaza canalul deferent dar totusi iese lichid spermatic se explica altfel. Spermatozoizii se creeaza la nivel testicular , in canalele seminale iar lichidul acela in care innoata gigeii e fabricat de prostata. Obstructia e undeva intre testicol si prostata. Asta e o concluzie a mea si numai a mea asa ca nu o luati litera de lege

Cat despre varicocel si AA, am ajuns la concluzia urmatoare care tot asa e a mea si numai a mea. Se formeaza AA numai dc sangele intra in contact cu tesutul testicular. Deci dc la un varicocel s-au format AA inseamna ca testicolul e inundat de sange. Dc pers respectiva a suferit o operatie testiculara exista posibilitatea sa aiba acesti AA.
Mie dr S mi-a spus ca sangele omoara gigeii(afecteaza testicolul) si ca de aia e bine sa nu se faca o biopsie investigatorie inainte. Ca orice interventie la nivelul testicolelor e o trauma pt acestea. Cu cat mai multe cu atat mai rau

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Nusy succes la FIV II. Ti-am pus majorete pe prima pag. Multumesc ca ai intrebat de mine, esti o dulcica. Cum merge inhibarea? Cand faci primul Gonal?
Marush succes la primul tau FIV. Am modificat in listutza. Varianta Ungaria e f buna dar poti sta acolo. Succes!! Sa ne tii la curent cu noutatile.
Kim si Maria28 scrieti-i dr Soare un sms lung in care spuneti pt ce doriti sa-l contactati si apoi reveniti cu un telefon. Poate va raspunde. Are f multi pacienti si nu face fata de aceea nu raspunde.
Copilutzu deci gata, vrei pe ? Iti tinem pumnii Diminutivico Sa vii cu vestile.
Cami merge metoda aia simpla si eficienta? Tu ce mai faci? Vitexuiesti? As vitexui si eu dar ar tb sa-mi fac niste anal hormonale si deci nu pot sa iau de acum.
Fetelor dc iau antibiotice am voie sa fac anal hormonale?
Iyoana, Ioana_p76, Annes, .... si celelalte fete mai absente , ce mai faceti?

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Miki: multumesc pentru majorete!Inhibarea merge,ustura,dar nu ma las(hihihi).Gonalul il voi incepe pe 31 ianuarie.Imi pare rau sa aud ca ai probleme cu maseaua.Insanatosire grabnica!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Miki, nu cred ca ai inteles bine situatia noastra.Iar in ceea ce priveste problema de acum cativa ani, atunci tu te mai gandeai la gigei sau te gandeai sa mai traiesti?Sa fim realiste.Ultimul tratament a constat in niste unde de diverse intensitati care i-au facut foarte bine, eliminau sangele si vindecau ranile din prostata.Deci erau niste unde pentru tratament specific prostatei, fara reactii secundare, nu raze cobalt , R , etc..Eu nu am zis nimic de rau de Soare, daca ai citit bine.Chiar am fost multumiti, dar asta nu inseamna ca si mai cred in tratamentul naturist IN CAZUL NOSTRU.Sper sa ajute alte cupluri, dar pe mine nu m-a ajutat cu absolut nimic.Deocamdata.

Mergi la inceput

Andra se pare ca fara intentie mesajul meu te-a suparat. Imi pare rau. Eu m-am mirat ca ar da Soare ceva care sa afecteze imunitatii, atat. Poate ca pt a luat prea multe odata sa-i fi daunat. Cat despre tratam acela la prostata recunosc ca nu am retinut in ce a constat si nici acum nu-mi dau seama cum functioneaza. Cred ca sunt mai batuta in cap la faza asta. Diagnosticul care este Hiperplazia Benigna a Prostatei?
Nusy

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Seara buna!!
Dragele mele , dragi si gogoshele Sunt "moarta prin deces" de oboseala. Azi am fost la muncutza.
Am dat fugutza sa citesc ce mai zic fetele si fug la nanic.
Maine dau detalii despre analize.
Andrutzabirni uite un pupushor de la mine .Ca parca esti u8n pic tristutza ... Sau mi-se pare???
Mikilina pup si gogoshica ta sa se desumfle mai repede si sa nu mai doaraaaa !!1
Nusyc maine o sa ma uit pe carte Mariei Treben si iti spun cum se prepara ceaiurile.

Pup toooate fetele!!!
Noapte bunicaa !!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Copilutz: abia astept sa-mi spui ce si cum...si de analize si de ceai.

Andra:nici la noi tratamentele dr.Soare n-au dat rezultate...Fetele interesate nu disperati,insa,la multe alte fete rezultatele au fost super(exemplu Avalon)

Noapte buna,fetelor!O saptamana usoara va doresc!

Nusy

Mergi la inceput