Azoospermie - cap 13 -
Raspunsuri - Pagina 12
pisix spune:
maria_28 - deci sunt problema grea anticorpii astia ...Dar cu inseminare nu se poate ? Maria eu la dr Soare el s-a exprimat ca ar fi tot felul de medicamente naturiste care chiar ajuta. Poate n-ar strica...
Si intr-adevar AA nu influenteaza numarul (drept dovada) ci calitatea lor. Iar la FIV cica si calitatea embrionului e mai proasta, daca nici spermatozoizii nu sunt tocmai ok
copilutzule - bine-ai venit pe anul asta baby si sa fie intr-un ceas bun demersurile tale ! Deci mai exact ce analize vrei sa faci ?
andrabirni - imi pare tare rau de rezultatul vostru :-( Iar operatia de varicocel vad ca e tare la moda in ultima vreme. Stii ca stau prost cu memoria: imi poti reaminti te rog ce grad e varicocelul sotului ? De ce tocmai martie ?
kim222- cu dr Soare ?... Nu stim de ce e asa greu de ajuns la el, cred ca din cauza ca e prea ocupat. Oricum nu cred ca o consultatie dureaza sub o ora (la noi dureaza cam 2) deci iti dai seama ca e asaltat....
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
pisix spune:
Buna dimineata, fetelor !
Am tot stat si m-am gandit la obstructia (sa spunem data de varicocel) si nu inteleg un lucru: daca prin dilatatrea unui vas de sange se obstructioneaza canalul deferend, asta nu ar insemna ca ar trebui sa obtureze tot (inclusiv lichidul spermatic samd)?Adica doar nu opreste numai spermatozoizii, nu ?
Ce parere aveti ?
PisiX,
andrabirni spune:
Pisix, sincera sa fiu nici nu mai stiu de ce grad este.In martie poate sotul sa mearga, si vom vedea.Pana atunci, documentare, documentare, documentare.....
maria_28 spune:
pisix , din ce citesc eu pe net de mult timp, cica solutia ar fi FIV+ICSI in cazul AA, de IA n prea am auzit, desi m-as bucura sa fie asa... oricum sunt programata in februarie la dr. cocei si atunci voi sti sigur care e solutia. de naturiste am incercat dar de capul nostru (aveam spermograma de 20 mil si am ajuns la 80). deci din nou au ajutat f mult ca nr, dar calitatea lasa de dorit....
am mai auzit pe cineva spunand de dr soare si de anumite tratamente naturiste, daca stiti ceva despre asta va rog spuneti-mi si mie... repet pana acum am auzit ca singurul care ajuta ar fi prednisonul dar nu a avut efect. suntem dispusi sa mai incercam pana sa ajungem la FIV
bafta multa
maria
andrabirni spune:
Maria, dr Soare este un dr naturist foarte bun.Sigur te va ajuta.Insista la telefon pana il gasesti.La nr tau de spermatozoizi...poti face foarte multe.
pisix spune:
maria_28 - si eu iti recomand dr Soare pentru ca el chiar a zis de predison (ca asta se da, dar ca nu are rezultate) si ca stie el niste tratamente foarte bune in acest sens
Si de capul vostru ce ati luat ? Super-imbunatire, de la 20 la 80
Ai drepatate, daca stai sa judeci logic solutia e FIV, IA presupune sa ia spermatozoizi pe care sa-i lase singuri sa fecundeze;ori daca nu au motilitate acest lucru nu e posibil
andra - draga mea, atunci spor la documentare, vad ca martie devine o luna ...cu evenimente :-)
Iyoana, miki, nusy - fetelor, nu mai ziceti nimic ?
Daca nu mai vorbim, va doresc we vesel si senin !
PisiX,
Marush spune:
Buna fetelor, stiu ca nu v-am mai scris, ..v-am urmarit din umbra si mai mukt de la Fiv in Ungaria.
Va rog eu stergeti FIV cu Dracea ca avem programare luni la Zadori in Szeged si speram sa ramanem pe mana lui!
Pisix, din cate anm inteles eu faza cu varicocelul e alta:
Datorita venelor dilatate se produce o irigatie mai puternica in zona, vine mai mult sange, si temperatura de acolo devine mai mare-dupa cum stim testiculele barbateilor au temperatura cu cateva grade mai mica decat temperatura corpului- si stim ca temperatura mai mare din zona afecteaza productia si nr
(vezi pantalonii stramti, laptop-ul in brate,bai fierbint etc).
Chestia e (din cate am citit la un moment dat) ca enzimele si intregul mecanism, "fabricuta de spermatozoizi "functioneaza la parametrii normali numai la anumite temperaturi...deci cum se strnge sangele acolo in dilatatia aia de vena, creste temperatura, si asta atata timp cat e varicocelul acolo.
Sper ca m-am facut inteleasa...nu are legatura cu obstructia!
Pupici!
Viitoare mamica.....cat de curand!
maria_28 spune:
imi spune cineva cum il pot gasi pe dr. soare? vreun numar de tel? ms
pisix, de capul nostru sotul a luat BU, polen, apilarnil, laptisor de matca, zinc si vit E.(tot pe forumul asta citisem).
fetele, va pup pe toate sunteti niste dragute
maria
nusy spune:
Pisix: ...pai nu prea am ce sa zic...doar ca am inceput injectiile de doua zile...
Andra: offf,tot zero...bine ca e asa hotarat sotul tau..trebuie sa o scoateti la capat cumva.
Marush:mult noroc la Szeged...e o alegere foarte buna!
Copilutzu: azi faci analizeleeee????Baftaaa!!!
Mikishor: esti plecata pe undeva??Ca nu te-am mai vazut de ceva vreme pe aici...Mai da si tu un semn!
Maria: vezi ca pe prima pagina a acestui subiect e trecut nr.de tel.al dr.Soare.Problema e ca nu raspunde la tel..decat foarte,foarte greu..eventual trimite-i un SMS.
Va pe toate:Ioana_p76,Iyoana,Cami si restul fetelor!
Nusy
andrabirni spune:
nusy, tot zero.Dar pe spermograma scrie celule seminale foarte rare.Deci, o particica , o celula de reproducere exista, de-aceea cred ca si sotul e mai optimist si vrea sa se opereze.Pupici si sa ai un protocol usor.