Azoospermie - cap 13 -
Raspunsuri - Pagina 14
andrabirni spune:
Nusy.Si sa-ti mearga snur toate!
Copilutzu, nu sunt supi deloc!Chiar optimista si cu speranta ca toate lucrurile vor merge catre bine!
Miki, nu m-ai suparat, doar am spus cum au stat si stau lucrurile.Ar fi chiar culmea sa ma supar pe cineva care imi este o prietena draga si care m-a primit aici, pe dc, cu multa empatie si deschidere spre intr-ajutorare.Esti, cum s-ar spune, "moderatorul " nostru...
miki-miki spune:
AndraUfff, ce bine ca nu esti supi pe mine. Imi pare bine ca esti optimista.
Copilutzu multumesc pt pupic, mi s-a desumflat gogoshica. Sa ne spui rezultatul de la analize.
Nusy, ai aflat cum se face ceaiul? Auzi , dar ala e bun si pt ca sa ai un CM mai bogat ? Ce gust are?
Pisicutz nu mai zici nimic? Ce inghite sotzulache al tau? Zi-ne ca poate ne faci pofta si noua.
Miki
Anul asta pui de-un pui
Iyoana spune:
Salutare fetele!
n-am mai scris de mult, am ramas in urma si cu cititul.
am si eu o intrebare pentru fetele care au incercat efectele Gonalului F. Sora mea a facut IA si medicii de la ea din tara i-au da Gonal pentru stimulare. Iar acum o doar burtica si e balonata rau. A facut deja IA de 6 zile. Poate ma sfatuiti ce sa-i zic sa ia, sa-i mai treaca burtica.
Va pupic si ma duc sa mai citesc ce ati mai scris!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
nusy spune:
Andra: Si voua la fel!
Miki: n-are un gust prea rau,mai ales daca nu e infuzie combinata cum am baut eu.Cred ca face si CM mai bogat,din moment ce ajuta la cresterea endometrului.Te-apuci sa bei si tu?
Iyoana: eu am facut Gonalf,insa n-am avut acele efecte de care spui tu.Simptomele astea eu cred ca suna a hiperstimulare.Trebuie sa manance mult albus de ou(fiert) si,daca simptomele persista sau se agraveaza ,neaparat trebuie sa contacteze medicul.Asta pentru ca nu e de joaca cu hiperstimularea(se ajunge chiar la perfuzii cu albumina).Multa sanatate.
Nusy
pisix spune:
miki - e sezonul problemelor cu maselele. Si sotul meu a avut infectie si a luat Augumentin dar nu a cedat; apoi a luat altele, dar nu imi amintesc deloc cum se numesc (ceva cu E, ma uit diseara acasa) si i-a trecut in doua zile
Sotul meu nu ia decat Maca si vit C
N-am zis nimic ...ca am fost la munteeeee
Marush , miki - exact asta mi-a spus si Dr S. Deci tot ce ati scris voi e real
Insa, tot el mi-a aratat pe niste imagini toate canalele si vasele si : atunci cand pleaca din testicul, spre prostata, toate (canal deferend, vase de sange si mai erau niste vase) la un moment dat sunt stranse intr-un "manson" iar cand varicocelul (= dilatare a vasului de sange) preseaza, atunci evident ca, cantitatea care iese prin canalul deferend este mai mica
Dar cred ca de fapt varicocelul inseamna fix acest cumul de fapte
Oricum, dr Soare a zis ca varicocelul sotului ar fi prea mic pt asa un efect .... Deci inca ivestigam
In alta ordine de idei azi am fost eu la eco, la o super-doctorita ... si vestile au fost cam naspa: trompa infundata, endometru varza (si acum chiar am baut ceai de cretisoara !!!), ovarele s-au deplasat pana s-au lipit de uter (cica nu e bine, e semn de aderenta), dreptul cica e fff mare
Mi-a zis mai multe de rau dar vorbea asa cifrat ca nici macar eu nu am inteles ... A zis ca tb sa slabesc urgent daca vreau sa fac FIV si ca un alt mare ajutor ar fi sa fac sport, a zis ca sportul aduce un aport de hormoni buni, care ma vor regla (inclusiv cu endometru)
Vestea proasta e ca mi-au crescut calculii biliari si cica pot sa ma enervez o data asa rau incat sa dau direct in pancreatita.
Care e super-riscata dar e cu atat mai nasoala daca apare in timpul unei sarcini. Si ca ar trebui sa ma operez urgent... Si nu stiu ce sa fac ... fetelor, laparoscopic inseamna ca nu stai in spital ?
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
pisix spune:
maria_28 - din pacate dr s nu prea mai raspunde la telefon decat la numere cunoscute. Chiar poate ar merge cu un SMS ...
Iyoana - si eu am avut aceleasi simptome. Am inceput sa simt Gonalul inca din prima zi ...Si asa am tinut-o inca mult timp. Nu trecea cu nimic; doar sa manance linistit, fara amestecuri, chestii grele, prea mult, etc
nusy - desi eram mai putin entuziasta referitor la procedura din martie, acum abia astept ! Sunt decisa sa slabesc, sa iau toate alea sa-mi cresc endometru si ...sa incerc iar sa fiu o pisica mamica :-)
PisiX,
pisix spune:
AM UITAT : Fetelor am o prietena care a facut FIV si a reusit. E la al doilea FIV (primul facut la Giuly) si acum iata ca a reusit. Sotul ei are oligo -asteno nu stiu cum, dar cu foarte putini si f prosti( aproape azoo ...)
Are 36 de ani va fi mamicaaaaa !!!
nusy spune:
Bravo,Pisix, pentru entuziasm!Asa trebuie sa fii:optimista!Abia astept sa te vad pisicuta ,mami de pisoi!Despre ovarele aproape lipite de uter..nu stiu ce sa spun..carui lucru se datoreaza,nu ti-a spus?Si cum s-ar putea rezolva?Laparoscopie pentru indepartarea aderentelor?
Cat despre laparo pentru calculii biliari,s-a operat recent un coleg si a doua zi i-a dat drumul(pentru ca evolua bine).Si felicitari prietenei!Unde a facut FIV 2 si cu cine?
Nusy
pisix spune:
Da, am redevenit atat de ferventa. Ma simt bine. Increzatoare :-)
Deci totusi ar trebui sa stau o zi in spital ?
Si nu ai voie sport dupa ?
Prietena mea a facut la Gynera
PisiX,
miki-miki spune:
A venit pastilutza mea. Am crezut ca ti-a papat pisica limba. Deci ai fost la munte, super. Eu inchid firmele de zor si declaratii peste declaratii.
Nu mai sunt gogoshica dar tot pe antibiotice sunt pana miercuri cand ajung la dintzar unde ma asteapta picamer-ul, Brrr!!!!
Pisu, dar ce colectie ai tu acolo de diagnosticuri. Cine e tanti aia dr? Sigur vede bine?
Acum sa va spun planurile mele.
1)Sotul -analize hormonale FSH, LH, Prolactina, Testosteron (sa-mi spuneti dc tb sa faca si pe ala liber) si Inhibina B
Mai tb vre-o hormonala?
2)spermograma centrifugata
3)Cu toate astea in manutza direct la Damian.
Dc avem norocul sa ne dea OK pt Biopsie incepem FIV-ul. Dc nu schimbam macazul--- Germania sau Ungaria
4)Eu imi fac dintzii si un eco aci in provincie sa vad dc mai am micul Chist Chinezesc . O sa trec pe extract de zmeur pana imi fac anal pt fiv, nu le fac deocamdata pt ca vreau sa fie Fresh la FIV. Nusy mie mi se apropie CM pot sa iau de acum?
Acum vreau sa stiu dc ati aflat dc se face Inhibina B la barbati la noi.
Iuca tu ziceai ca o sa o faca sotzulache al tau. Ce ai aflat?
Iyoana Dc e la 6 zile dupa IA inseamna ca are cel putin 6 zile de la ultimul Gonal. Posibil o usoara hiperstimulare pt care stiu ca e rec albusul de ou crud , nu stiu de ce a zis Nusyca fiert. Dar poate ea stie mai bine pt ca citeste FIV-ul in fiecare zi, e romanul ei de capatai, eu nu am timp sa-l citesc si pe ala. Se scrie en-gross acolo.
Andra
Miki
Anul asta pui de-un pui