Mamici de septembrie-octombire 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Si eu am cam aceleasi simptome ca si tine oana:adica o foame permanenta si daca nu mananc am o senzatie ciudata parac de slabiciune.In rest sanii mai mari , durerosi, areolele marite si putin mai inchise la culoare.Si o senzatie de greutate in burtica.Din toate simptomele cele mai accentuate sunt cele cu sanii.Si am uitat sa va zic am un somn de zile mari.....
Oana iubita tu mergi in Ungaria la medic?E mai bine acolo?E vreun dr. ginecolog f bun?

Diana
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

dyanira si eu tot sanii grei, umflati, snensibili...grutate in burtik..de astea
rederito la ungaria.. este un spital superr tare si ff curat in ungaria, f aproape de mine, la vreo 30km..si vreau sa nasc acolo (e camera cu 2 paturi ptr gravide, tata poate sta cu maica...deci au o camera, bb e in ca,era cu mama mereu-doar daca nu sunt problemem este dus in camera, tv, internet, tata poate participa la nastere, se fac cursuri prenatale la spital cu malele si cu taticii..) o graoza de chestii care in satu mare nu sunt..si e mai ieftin ca in romania..si am di dat peste un dr care imi place ff mult..am fost la el in primavara..acolo am facut si analizele prmergatoare sarcini....maine cand merg am sa fac poze spitalului sa va arat...a..si camera de nasterisi de travaliu sunt superrr ok...cu minge din aceea...ce sa mai...nu se compara cu e e la noi

Oana
6s
o noua viata

Mergi la inceput

ioi..da m-am grabit rau cand am scris mesajul anterior...scuze de literele mancate

Oana
6s
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Oana, pai daca iti este foame...este de inteles!

Eu la prima sarcina aveam o usoara stare de greata, permanenta, dar si un gust amar-metalic in gura.Si...da, trebuia sa maninc tot timpul.
Tirziu, am descoperit apa minerala si guma de mestecat.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mamica de Bucurie de septembrie-octombrie 2006 va ureaza sa aveti sarcini usoare, fara greturi, fara varsaturi, fara complicatii si sa nasteti bebei sanatosi si la termen.

Intrucat lista voastra abia a fost inceputa, sa primiti printre voi cat mai multe gravidute si cat mai multe din randul "aspirantelor".

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by oanasm
o noua viata

Foarte frumos si original, n-am mai vazut asa ceva.

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare!
GETY, multumim mult ca ne-ai vizitat si te maia steptam, daca ne vezi intrebandu-ne, sa ne ajuti:)
theiutza, parca te vad maine -poimaine ca ne arati un test pozitiv. eu cred ca de la implantare a fost!
si eu am aceleasi simptome ca si voi, fetelor, adica sanii tarri, areolele marite, sanii suntun pic si durerosi la atingere si din cand in cand asha ca o apasare in partea de jos a abdomenului.
greata nu pot sa zic ca am ...adica uneori asha, ca un nod in gat, dar f usor...
somn...doar la serviciu am contatat ca am, ca asha...ma trezesc de la 4 si nu mai pot adormi...
foame nu am mai amre decat de obicei..

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
5+

Mergi la inceput

gety si mersi..si multa fericire alaturi de maria voastra!
tehiuta si io cred ca vei veni la odiseea asta..in cate zi ale cm esti?..aa..si scuregirle alea puteau fi de la implantare, tin pumnii sa fie bb..pe cand un test?
fetelor...voi pe cand prima vizita la medic?

Oana
6s
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symonne spune:

salutari fetelor, se pare ca inca sunt cea mai mica pe aici, 4 sapt si 3 zile,abia astept sa pot zice si eu 5+
azi a fost prima mea zi de munca...cum n-am reusit sa dorm decat vreo 5 ore asta-noapte...am fost varza la serviciu. m-am ales cu o durere in partea de jos,cumva inauntrul pelvisului,nu pot s-o localizez exact insa parca mi-e mai bine acum,stat lungita. dar tot e acolo. si cand ma gandesc ca e doar prima zi de munca si daca mai pun si cursurile la distanta..., dar o scoatem noi la capat.va pup si va urez o zi cat mai usoara!
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Dya, Oana asa este...am 5+. Nu stiu ce m-a apucat cu 6. N-a fost o greseala, eu cu manutza mea am scris 6 Am schimbat gata, sunt si eu la fel ca voi, am vrut sa o iau putin inainte dar nu mi-a mers

Oana spuneai de nasterea in Ungaria. I-am spus si eu sotului si imi spunea ca bebica va avea cetatenie maghiara? Nascand acolo? Asa este?

Clau si eu am exact aceleasi simptome ca si tine. Exact exact. Ma da' voua a inceput sa vi se faca foame deja??? Ca mie nu! Parca mananc mai putin ca inainte si nici vorba de greturi. Sa dea DD sa ma tina asa toata sarcina!

symonne si ioanna bine ati venit printre dutze!

alinushca, theiuta, gety sa nu ne lasati singurele, sa ne mai spuneti din experientele voastre.

Apropos de experiente: stiti vreun doctor bun la Elias? Parca era un topic despre Elias dar mi-e lene sa-l caut acum, poate maine...

5+

Mergi la inceput