Mamici de septembrie-octombire 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 10
CrisaS spune:
Inc mai aveti locuri si pentru viitoare gravidutze da???

Va pup si sa fiti fara greturi si fara probleme.
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu 
oanasm spune:
'neatza!![]()
ce mai fac gravidutzele azi?
giulianna bb nu va avea cetatenie maghiara
..trebuie sa facem niste documente cum ca nascarea m-a "surprins" pe teritoriul ungariei (si ca stat membru UE ce suntem si noi si magiarii, ei au obligatia de a-mi oferi ajutor medical...ma rog sunt niste formalitati ce va trebui sa le facem)
Oana
6+ 
o noua viata
Theiuta spune:
Buna dimineata!
Hai ca mai avem o zi si stam iar acasa...
Eu sunt intr-a 26-a zi...dureri de sini, ioc, dureri vagi de burtica, da.
Cu testul de sarcina mai astept...luna trecuta am facut vreo 4 in interval de 3-4 zile si cum nu a iesit nimic, am fost dezamagita.Acum mai astept 2-3 zile.
Oana, nu esti prima fata de la care aud despre conditiile muuult mai bune din maternitatile din Ungaria.
CrisaS, ce vesti ne dai?
Giulianna,la mine foamea a venit o data cu greturile, prin saptaminile 6-7.Mincam si ca sa nu imi mai fie greata.
In schimb, dormeam...mama, ma culcam seara pe la 8 si ma trezeam a doua zi pe la 6.30 si tot as mai fi dormit.
O zi placuta si scurta, va doresc!
Pupici, Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
Theiuta spune:
quote:
Originally posted by oanasm
theiuta io pun majoretele de pe acum..sper sa fie de bun augur
Oana6+
o noua viata

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!
alinushca spune:
quote:
Originally posted by TheiutaOana, pai daca iti este foame...este de inteles!
Tirziu, am descoperit apa minerala si guma de mestecat.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
Mai.... doctoru a accentuat ca pe putine alte chestii "NU apa minerala si nimic cu bule in general" ... cat despre guma de mestecat... contine tot felul de chestii cancerigene. In sarcina, orice ar zice diversi, tre sa ne gandim mai mult la ce i-ar placea lui bebe sa manance.
Theiuta spune:
E adevarat.Si sticksurile functioneaza.
Guma nu am mestecat decit de vreo 2-3 ori, ca am descoperit-o prin luna a 3-a si se mai dusesera din greturi.Dar, apa minerala am baut la greu. Asta imi cerea corpul.
Dar, intr-adevar, baloneaza.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
_giulianna_ spune:
Maaai maaaiii maaaiii si nu stiam de la ce-s balonata ieri, adica stiam da' nu prea credeam ![]()
Mi-am facut un sirop cu apa minerala si m-am facut

hmmmm sa stiu sa nu mai beau
Ce bine-i acasa...ieri am fost la munca si azi acasa..ca la noi la nimenea. A vazut sefa ca n-am facut nimic toata ziua, n-a sunat niciun telefon nimic..ne-a lasat sa stam acasa si azi. Yuhuuuuu ce bine, abia asteptam sa stau acasa, eram asa obositaaaa 
Sunt acasa si sunt tare vrednicutza: am facut curat in camera, am dat cu aspiratorul, am bagat la spalat...acum tre' sa ma duc si in sufra da' mi-e cam urat ca-i bradu' acolo si tre' sa-l scot si nu-mi placeee
Dupa aia trec in bucatarie si gata, curatenia e facuta.
Ma da' voi ce mai mancati ca eunu mai stiu ce sa fac. O sa fac o ciorbica de vacutza si altceva??? Ce naiba ca nu mai am nicio inspiratie, de carne m-am saturat...nu mai stiu, voi ce mai mancati p-acas' ?
si trec la treaba
Mai trag cate-un ochi pe aici, sa fiti cuminti ![]()
5+
Theiuta spune:
Fetelor...nu sunt insarcinata!
Mi-a venit ciclul.
Am crezut ca daca am luat Duphaston si am si prestat la greu voi reusi. La Nicolas s-a prins din prima.Eram mai tinara cu 5 ani...nu stiu, dar sunt dezamagita.
Mai pot intra din cind in cind la voi...cind am ceva de spus, care poate, v-ar ajuta?
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
dyanira spune:
Buna fetele.
Azi ma simt putin cam ciudat.Ametita f. tare si parca mi-e greata de la orice, numai ieri ce ziceam ca nu am nici un fel de greata
si azi deja a inceput....Nu prea am pofta sa mananc nimic ceea ce nu mi s-a intamplat pana acuma.Plus ca ma simt tare obosita.Mi-e groaza la gandul ca de luni trebuie sa merg la servici.Exact cum zicea si giulianna ma oboseste numai gandul chiar si mersul pana acolo ma oboseste.Off doamne ce bien e in vacanta.Mai vrem vacanta
Theiuta imi pare rau ca nu a fost sa fie acuma dar nu dispera poate e luna viitoare si pricum ne prinzi din urma.Ne face placere sa mai intri pe la noi si sa stii ca sfaturile tale ne folosesc.
Diana
5+