Mamici de septembrie-octombire 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Multumesc!
De acum inainte nu mai intru la nici o odisee pina nu oi vedea eu cu ochisoriimei 2 linii pe test.
Zau, nu vreau sa mai imi fac singe rau.

Va pup si va urmaresc in continuare.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Theiuta hai nu mai fii supi...uite unsi o ca sa iti treaca.
Fetelor eu sunt cam suparata.In primul rand nu reusesc sa imi aleg un medic la care sa merg.Cand credeam ca am gasit unul am vrut ieri sa ma programez la el si am descoperit ca nu mai are loc pana dupa 20 ianuarie si mi se pare prea mult pana atunci.Cred ca o sa merg totusi la o doctorita la care am mai fost, nu stiu cat e de buna la sarcina dar vreau totusi sa fac un eco sa vad daca e totul ok.Plus o lista cu analize ce ar trebui sa fac ca eu nu mi-am mai facut analizele cam de multisor.Plus ca am si problema mea cu tensiunea mare....Offfffff
Voi ati facut deja eco?Ce fel de eco vaginala sau abdominala?Analize ati facut ceva?
V-am inebunit cu intrebrile dar asta e ...cred ca de aiai e forumul sa ne povestim toate lucrurile.

Diana
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cu mare drag o sa va raspund la intrebari, daca o sa vreti.

Prima mea ecografie a fost endovaginala, la 6 saptamani de sarcina, cum a zis ecograful (socotit de la UM).

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Theiuta sa treaca supararea. Si eu eram la fel de suparata ca si tine cand asteptam sa nu-mi vina ciclul si el totusi venea. Si prestam, si prestam...si nimic, ciclu tot venea.
Imi dadeau prin cap tot felul de nebunii, ca nu as ramane niciodata, ca poate am cine stie ce probleme...aiureli din astea.
Tu de cate luni incerci? La mine s-a prin din a doua luna de incercari serioase. A treia de fapt de cand nu ne-am mai protejat dar asta nu se pune...n-am tinut cont de zilele fertile...am facut mai rarut ca am avut niste probleme...dar toate s-au rezolvat. Le rezolva DD pe toate si le pune cap la cap.

N-am greturi, n-am dureri, simt "ceva" jos la burtica dar totul e ok. Cel putin sper. Aseara ma luasera gandurile si ma gandeam ca n-am niciun simptom, n-am greturi, nu ma doare nimic...daca o fi ceva in neregula cu bb? Pofta de mancare n-am....
Nu stiu ce sa spun...ma programez de luni la o ecografie si vad daca-i in regula sau nu.
Vorba maicamii cu tine nicicum nu-i bine: daca ai..de ce ai...daca n-ai..de ce n-ai. Wowwwwww ce miscari simt in burticaaaaaaaaaaaa moaaaaaaaaaaaa chiar acum m-au luat. Asa ca niste batai de inima, serios....nu-s nebuna. Stiu ca nu-s de la bebe ca n-are cum, e muuulttt prea devreme dar exact asta-i senzatia. Gata....nu mai simt

Am facut o salata de fructe si ma duc sa o pap

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

pupici pentru fete si in special pentru theiutza, dar lasa mey ca noi aci ramanem si sigur luna asta va fi bebe!!

a propos de analize si eco, eu am reusit sa-mi fac programare abia pe 28 ianuarie, de fapt atunci fac chiar 2 luni. sper sa se vada bine la eco endovaginala. vroiams a va intreb, pe cele care ati mai fost insarcinate, e ok sa faca endovaginala? am auzit ca doctorita asta asha face...
dar pana pe 28 as vrea sa ma mai duc la alta doctorita, la cea la care am fost pana acum, sa vad eu mai inainte cume cu bebe, dar asta are ecograf normal.
de analize nu m-am apucat,d ar luni ma duc la dr de familie, ca azi nu l-am gasit
si fetelor, daca nu va da sa faceti sumar de urina, sa ceretis a vi se faca, ca e f important
acum ma duc sa stau in pat ca sunt franta...

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Fetelor poate o sa radeti de mine dar eu chiar nu inteleg: cum adica ecograf normal?adica ecografie abdominala?eco endovaginal e acel ecograf care se introduce in interiorul vaginului nu?Am inteles ca la eco endovaginal sau transvaginal daca o fi acelasi lucru se vede mai bine tot ce se intampla inauntru...Sper sa ma lamuriti si pe mine ...

Diana
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Depinde de ecograf, de cat de performant este, Dyanira... eu la 5 sapt si 2 zile am fost la un ecograf foarte prost, abia se vedea sacul gestational de 11 mm si mi-a facut eco cu sonda vaginala... la 5 sapt. si 6 zile am facut tot o ecografie transvaginala dar e mult mai clara poza, se vede sacul gestational de 17 mm, vezicula vitelina si embrionul care e doar un punctulet (nici nu l-a putut masura, banuiesc ca nu avea mai mult de 2 mm)... la 7 sapt. si 2 zile am fost insa si am facut o ecografie cu un aparat super-performant, a fost eco abdominala si mi-a vazut embrionul de 9,3 mm, i-a masurat si ritmul cardiac.

Avalon 8+

...un miracol

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dyanira

Fetelor poate o sa radeti de mine dar eu chiar nu inteleg: cum adica ecograf normal?adica ecografie abdominala?eco endovaginal e acel ecograf care se introduce in interiorul vaginului nu?Am inteles ca la eco endovaginal sau transvaginal daca o fi acelasi lucru se vede mai bine tot ce se intampla inauntru...Sper sa ma lamuriti si pe mine ...

Diana
5+

Eu stiu de un singur ecograf, care e dotat si cu instrumentul pentru ecografie endovaginala si cu cel pentru ecografia abdominala. Ecografie endovaginala eu am facut in primele saptamani de sarcina, cred eu pentru ca bebeul e prea mic sa se vada cu ecografie abdominala. Depinde si de dr.

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

Si de aparat, cum zice Avalon.

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Theiuta

Fetelor...nu sunt insarcinata!Mi-a venit ciclul.
Am crezut ca daca am luat Duphaston si am si prestat la greu voi reusi. La Nicolas s-a prins din prima.Eram mai tinara cu 5 ani...nu stiu, dar sunt dezamagita.

Mai pot intra din cind in cind la voi...cind am ceva de spus, care poate, v-ar ajuta?

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Theiuta, capul sus! Inca mai e timp sa te alaturi fetelor chiar in aceasta odisee. Spun asta pentru ca eu am avut U.M. pe 5 ianuarie 2006 (vad ca tu pe 4 ianuarie) si am nascut pe 9 octombrie, la 39 sapt. si 4 zile.
Asa ca, bafta! Nu se stie niciodata!

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput