Mamici de septembrie-octombire 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 8
Theiuta spune:
Buna dimineata!
Am inotat azi dimineata, pe alee, pina la bulevard! Doamne, ce zapada! Ca in Andresen, Fratii Grim...
Multumesc, fetelor. Voi vedea ce se intimpla!
La prima sarcina , m-a durut burta ca la ciclu, vreo 2-3 saptamini, dupa data la care trebuia sa imi vina CM.
O zi frumoasa, va doresc!
P.S. Eu sunt la servici.![]()
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
_giulianna_ spune:
Neata fetelor!
La multi ani!
Sarcini usoare sa avem! Bebici sanatosi si frumosi!
Offff si eu sunt la servici...ce greu a fost pana aici :((
Abia am ajuns la bulevard, prin zapada, era potecuta numai cat sa treaca un om, daca te intalneai cu cineva...trebuia sa te dai in zapada pana la genunchi ca sa poti trece. Si pana la bulevard am facut 25 de minute iar in mod normal as fi facut 10 minute. Iar pana la servici 45 de minute iar normal as fi facut 15-20.
Masinuca mea era toata in zapada, nimic nu se mai vedea din ea. Nici vorba sa o urnesc la ce nameti sunt afara. M-am uitat putin la ea cu coada ochiului si am trecut mai departe ![]()
Ufff imi place mie zapada dar...acu' parca prea greu a fost sa ajung la servici. Si imbracata ca un urs, si cu punga cu mancare dupa mine...
Voi ce mai faceti? Mi-a fost dor de voi! 
4+
cristina85ss spune:
Buna dmineata fetelor,va doresc sarcini usoare si frumoase la toate. Sunt o fosta graviduta de Septembrie si am intrat sa va urez toate cele bune 

Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
_giulianna_ spune:
La noi nu mai scrie nimeni? M-ati lasat singurica? 
Unde sunteti fetelor? Ati ramas inzapezite? 
6+
Theiuta spune:
Uite, scriu eu.
Cum te simti tu, Giulianna?
Nu ne zici nimic de stari de greata...nici sa nu ai parte de asa ceva.
Eu nu mai am pete rozalii. Sa vedem ce aduc urmatoarele zile.
Trebuie sa plec de la servici si ma gindesc pe unde sa o iau "inot".
Mai povestiti-ne, proaspete gravidute!
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
_giulianna_ spune:
Theiuta eu ma simt foarte bine, multumesc de intrebare
In afara faptului ca simt "ceva" in burtica... n-am niciun simptom, uneori o durere de mica intensitate atunci cand ma ridic mai brusc din pat sau de pe scaun. Nici greata, nici foame, nici sete...
Dimineata am innotat pana la servici prin zapada, obosisem si transpirasem dar norocul meu a fost ca am ajuns la birou si era cald, ma asteptam sa fie frig daca n-a fost nimeni atata timp...
E bine, astept sa plec acum la 16 sa ma relaxez putin in pat ca tare mi-e dor de patutul meu ![]()
Azi n-am facut nimic, am citit si paracitit despre sarcina.
Maine nu muncesc...asa ca...o sa fiu prezenta pe-aici, poate-i mai multa lume pe aici.
6+
dyanira spune:
Buna dragele mele.
Ce mai faceti cum va mai simtiti?
Eu astazi am fost la medicul de familie si mi-a luat tensiunea am tennsiunea cam mare....bine ca eu o aveam dinainte putin mai mare.Mi-a facut trimitere si la cardiologie.S-a mirat ca nu am nici un fel de greata dimineata mai ales ca a zis ea ca acum ar fi perioada si mai ales ca e primul BB.
Giulianna ne-ai luat-o inainte
Noi avem 5+ la semnatura tu ai trecut direct la 6+.Bine ca nu ne suparam oricum ca ne esti tare draga.
Diana
5+
oanasm spune:
dragelor! ![]()
ce mai faceti? vad ca bine..nimeni n-are greata, asta e bine...nici eu...doar un gusr naspa in gura care nu-l suport, si tot mananc cate ceva sa treca..aa...si am o foame...mananc mult mai des ca inainte![]()
giulianna tu cum esti in 6+? ca io azi am 6s fix! cu UM pe 21.11....nu cumva ai 5 saptamani implinite?
la dr pe cand aveti programare?
eu merg maine la 11, adik 12 ora romaniei..ca merg in ungaria..am niste emotii....dar sper sa fie bine bebelache si sa-i vedem inimioara pulsand!![]()
Oana
6s 
o noua viata
alinushca spune:
La prima sarcina nu am avut nici urma de greata... [:P] asta ca referinta doctorei. NU-i nici o regula.
Putintica lume pe aici. Dar mai asteptati o luna sa vedeti cum se umple mai tare decat la toate celelalte odisee. Se stie ca de Craciun se concep cei mai multi copii!!!