Mamici de septembrie-octombire 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 7
claudinna spune:
monalac si theiuta, multumim frumos!
eu ma simt f bine, doar ca obosesc mai ushor si simt nevoia sa stau jos sau intinsa.
am activat PM-ul, habar n-am cum s-a dezactivat...
deci astept PM cu adresele de mail de la gravidutze sa va trimit ceva
acum ma duc sa mananc...iar, ca daca ma chemara la masa...
sper ca ati remarcat ca am mai pus ceva la prima pagina
oricum, astept sugestii si ajutor
in curand voi face un user comun si fiecare va putea face modificari
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
5+
alinushca spune:
Aveti iarna pe acolo nu gluma!
Sa pus si pe la noi un fabulos strat de vreo 2 cm. :)
Eu nu ma stiu ca fiind gravi dar am sa iti dau si eu PM. Vreau si eu ceva frumos!

claudinna spune:
ti-am trimis si tie:)
sper sa primesti, ca dyana zice ca inca nu a primit...
fff important!!
totul pentru bebe
5+
Theiuta spune:
Vreau si eu ceva frumos...de iarna!!
Voiam sa ies cu baietelul meu pe afara...a nins...dar bate vintul, taios si rece.
Eu voi vedea daca ma alatur voua cam intr-o saptamina, cel mult doua.
Stiti cumva, de ce creste riscul de a ramine insarcinata pe timpul tratamentului cu Duphaston?
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
symonne spune:

hei multumim pt urari,sa fie intr-un ceas bun pt toata lumea.
eu aveam programare la spital pt teste sa vedem de ce nu raman si uite ca se intampla cand ne asteptam mai putin, m-am gandit ca totusi or sa-mi faca un scan ceva, a zis ca e prea devreme,
fetelor voi aveti dureri de burta?daca da luati no-spa?eu acum 2 sau 3 zile am luat unul,banuiesc ca a fost ziua cand s-a prins in uter.in rest ma mai inteapa cand si cand,ma gandesc ca e normal,nu vreau sa ma indop cu pastile.va pup si pe curand!
claudinna spune:
theiuta, medicamentul ala e progesteron artificial din cate am inteles eu, iar acest progesteron cica pregateste uterul pentru gestatie:)
acuma, eu nu stiu daca e legatura intre medicament si favorizarea sarcinii, dar eu am luat utrogestan, care e tot progesteron, dar natural...si uite ca dupa a 3-a luna am ramas...bine, cred ca la mine au fost mai multi factori..
symonne si eu simt asha ca o greutate in partea de jos, mai ales daca stau mai mult in picioare sau daca merg mai mult, din cate am inteles este normal
pana acum nu am luat no-spa, ca au fost dureri suportabile
P.S.: a treia luna de utrogestan, dar prima luna de incercare
fff important!!
totul pentru bebe
5+
claudinna spune:
ia uite ce am gasit pe un site:
"Dureri abdominale. Acestea, asemanatoare cu cele de la menstruatie, sunt resimtite de multe femei insarcinate inca din primele saptamani de sarcina si se datoreaza intinderii muschilor si ligamentelor uterului. Ele sunt mai intense la ridicarea brusca din pat ori de pe scaun, sau insotesc tusea. Atata timp cat ele sint rare si nu de lunga durata, si nu sunt insotite de febra, frisoane, sangerare puternica, scurgeri vaginale puternice, nu constituie motiv de ingrijorare. Totusi este recomandabil sa-i spuneti medicului daca aveti aceste dureri abdominale, oricat ar parea de inofensive. "
fff important!!
totul pentru bebe
5+
Theiuta spune:
Fetelor, eu sunt in ziua 22 si am acum o singerare rozalie, usoara?
Vi s-a intimplat si voua, ati mai auzit pe la alte fete?
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
symonne spune:
Claudinna, multumesc pt incurajare,asa m-am gandit si eu.n-are sens sa panichez pt orice junghi.
Theiuta nu am avut asa ceva insa din ce am mai citit eu pe net e posibil sa fie de la implantarea ovulului in uter,nu te alarma,ai insa grija daca se intensifica sa-ti consulti medicul.
alinushca spune:
Theiutza nu mi s-a intamplat... organismele fetelor sunt asa diferite... ca tu singura trebuie sa te stradui sa iti intelegi corpul. Doctorii nu prea o fac...
Claudinna, eu am primit
Dragutz! Macar daca as avea timp. De Luni incepe munca. O sa imi fie tare greu, prevad. Zilele astea abia ma misc prin casa. Am o strangere aproape constanta in ovare, ma mai doare si mijlocu, zici ca as fi gravida in 9 luni si ca ma tin de spate cand merg. ![]()
Seara buna!