Mamici de septembrie-octombire 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns symonne spune:

buna fetelor, uite ca apar si fetele de decembrie,ca eram cea mai mica, acum nu mai sunt! am 5+2 zile
si eu sunt umflata,balonata,sanii tot asa durerosi la atingere, nu pot dormi pe burta deloc si burta asa ascutit cand ma ridic brusc de pe scaun. abia astept sa treaca saptamana sa-mi pot face si eu o programare.
July nu te necaji ca si pe mine m-au trimis acasa cica dupa 7 sa vin si cand eu stiu ca se pot intampla atatea pana atunci, in sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Boo, pai transvaginala imi facu, la 5s si 6z nu se vede mai nimic la aia abdominala. Si asa, abia s-a vazut sacul si vezicula vitelina, embrionul nu prea se zarea... mie mi s-a parut cam neclar ecograful ala, ce sa zic... deh...paranoia personala

_
Our future determines our past

Mergi la inceput

Symonne, zi mersi ca ai simptome (ma rog, un fel de mersi, ca nu e tocmai placut, banuiesc ca eu n-am nimic si stau cu frica in san. Sa nu mint... incep sa am probleme cu constipatia se pare

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eu auzisem ca nu e bine sa faci transvaginala asa repede, doar dupa vreo 7-8 saptamani, sau poate chiar mai incolo... Poate nu stiu eu bine, de asta intrebam.
Si eu ma duc maine la eco prima data si sunt tare curioasa ce o sa se vada. Am acum 5s + 4z ..cred! Daca am calculat bine.
Iar de simptome, nu prea am. Adica in afara ca mi-e somn rau de tot si ma cam mananca sanii, nu simt altceva. Doar ma mai doare burta ca la ciclu cateodata.

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Boo, eco transvaginala nu are nici o contraindicatie, chiar la varste asa mici, din contra, spre varste mai avansate ale sarcinii incepe sa fie de preferat cea abdominala.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Uffff am un somn de as dormi pe birou ce-as mai vrea acum in patutul meu

6+
Mamica de septembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Buna fetelor.
Mai intru si eu putin sa vad ce mai faceti.Am mai citit de acasa dar nu pot sa scriu de acasa am ceva probleme cu compu.
Eu nu ma simt asa bine, mi-e cam greata toata ziua, nu pot sa mananc nimic.Ieri am mancat 2 banane si o portie de cereale cu iaurt, azi doar 1 banana,.....Sper sa imi treaca mai repede....
Si azi mi-a mai fost tare rau si in masina se pare ca nu mai pot sa merg mult cu masina.
Va pupic pe toate si va doresc o zi super buna, si nu va faceti griji pentru simptome ca apar ele, la mine au cam aparut si e cam nasol

Diana
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Mi-am schimbat si eu semnatura.Ieri am implinit 6 saptamani.Sa dea DD sa fie totul ok pana la sfarsit pentru toate.
Ah si mai am o problema grava :sunt super constipata, dat-mi ceva remedii.Eu aveam si inainte probleme dar le rezolvam cu cafeaua de dimineata si cu o tigara...Dar acum cum nu mai fumez e tare nasol.Am 3 zile de cand nu am mai fost la toaleta

Diana
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by symonne

buna fetelor, uite ca apar si fetele de decembrie,ca eram cea mai mica, acum nu mai sunt! am 5+2 zile
si eu sunt umflata,balonata,sanii tot asa durerosi la atingere, nu pot dormi pe burta deloc si burta asa ascutit cand ma ridic brusc de pe scaun. abia astept sa treaca saptamana sa-mi pot face si eu o programare.
July nu te necaji ca si pe mine m-au trimis acasa cica dupa 7 sa vin si cand eu stiu ca se pot intampla atatea pana atunci, in sfarsit.

Si eu la fel!!! Pana in fiecare detaliu. Maine trebuie sa imi vina ciclul. Poate ma sare

Mergi la inceput

Alinushca, iote-ma si aici, iti fac galerie

_

Mergi la inceput