Mamici de septembrie-octombire 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 19
_giulianna_ spune:
Buna dimineata!
Ma' fetelor
voi sunteti balonate? Ca eu mai am putin si-mi iau zborul
sunt asa umflata....
theiuta tinem pumnii sa se prinda bebe. Am auzit si eu ca-i buna branca ursului pentru infertilitate si la femei si la barbati. Citeam chiar pe aici parca la naturiste si homeopate.
5+
claudiaclau spune:
Buna dimineata,
symonne, oanasmva multumesc mult pt raspuns, cu intarziere un pic dar..., a-ti fost foarte dragute.
merci, va pup
oanasm spune:
theiuta din cate stiu eu, e buna branca ursului, dar femeile trebuie sa-l ia doar pana la ovulatie, ca pe urma nu face bine daca se prinde bb!
Oana
6+ 
o noua viata
Theiuta spune:
quote:
Originally posted by oanasm
theiuta din cate stiu eu, e buna branca ursului, dar femeile trebuie sa-l ia doar pana la ovulatie, ca pe urma nu face bine daca se prinde bb!
Oana6+
o noua viata
E, na...Fir-ar sa fie cu ovulatiile astea...pai tocmai ca in ultima jumatate de an ciclul a fost neregulat si, deci ovulatiile la fel de neregulate...
Theiuta
Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!
JulyMorning spune:
Neatza, gagics! Multzam de primire.
Aseara am fost cam obosita, asa ca n-am mai intrat sa va citesc, da' uite ca acu' m-am instalat confortabil la munci, sa va povestesc cum fu la doctor.
Doamna doctor a fost foarte fericita pentru liniutzele mele, mai avea putin si ma pupa
. Mi-a facut control pe masa cucuiata si totul se prezinta ok. Apoi m-a trimis in cabinetul de alaturi, unde era doc. Herghelegiu, sa-mi faca o eco. Stiam si eu ca mare lucru nu se vede, mi-a zis ca la masuratori apare sarcina de 5s si 1z, dupa UM aveam 5s si 6z. Nu e asa capat de tzara diferenta asta... cred. Nu? Si apoi imi zice senin omul ca sa vin peste 7 sapt la o alta eco. Putin contrariata incerc eu sa-i explic ca ultima sarcina a fost cu ceva probleme si poate nu ma lasa chiar doua luni ca sa aflu daca e ok acum. A inceput sa se ratzoiasca cum ca atunci se termina embriogeneza si ca pana atunci n-are ce sa-mi spuna, ca sa vin doar daca am sangerari; sau daca tin neaparat pot sa vin sa fac eco in fiecare zi. Mda... am zis bine (plus du-te unde stiu eu, in gand, normal) si m-am dus la doctorita mea. Saraca zambea si cand m-a vazut asa agitata mi-a zis sa mai vin in jur de 1 feb, cand o sa fiu in jur de 9s sa vedem ce si cum. M-am mai linistit oarecum, desi 3s cre'ca imi ia foc creierul de la cate ganduri o sa-mi fac. Asta e.... inainte, ca n-avem ce face :)
pingy, si eu cred ca e ciclu peste sarcina. Oricum sa fie, numai bine.
Pupici, gagics!
_
Our future determines our past
JulyMorning spune:
giulianna, hai la multe saptamani! Si eu tot 6 azi :)
_
Our future determines our past
_giulianna_ spune:
Eu mai astept nu ma duc acum la medic.
Saptamana viitoare imi fac o programare.
n-am fost pana acum deloc, doar testele mi-au confirmat sarcina si bineinteles simptomele.
Fetelor am niste
tari....wowwww cand ma trezesc dimineata parca am doua pietroaie. Si seara la fel, deja e vizibil ca s-au marit.
Pizza o fi bine sa mancam in perioada asta?
6+
Boo spune:
July ce fel de ecografie ti-a facut Herghelegiu? Normala sau vaginala ?
Ma inscriu si eu pe lista
. Am facut FIV in decembrie. Am vazut ca aveti trecute mai multe date acolo, asa ca va dau si eu cateva: DN: 26.08.1979, UM: 30.11.2007, DPN cred ca 5.09.2008.