Mamici de septembrie-octombire 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 18
claudinna spune:
acuma, depinde si de lungimea ciclului tau...la mine in Z29 abia daca se vedea liniuta, dar la mine conceptia nu a putut fi mai devreme de Z13...adica aia era prima zi in care am facut fufu, dupa 2 luni:)
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
5+
pingy spune:
stai sa-ti explic:am cm regulat,adica 28 zile si in noiembrie a fost pe 21 dar in decembrie a venit pe 16.m-a tinut 2-3 zile in loc de 4-5 zile,in cantitata foarte mica,pe 27 test negativ iar pe 5 ian. pozitiv.Am avut cm peste sarcina s-au testul e normal sa iasa pozitiv in ziua 20 ?sunt curioasa in cate saptamani sunt.
claudinna spune:
adevarul e ca e ciudat, dar plauzibila mi se pare situatia de ciclu peste sarcina..
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
5+
Lilipala spune:
buna fetelor,
Haideti sa va povestesc ceva ( ca nu stiu cum sa interpretez) azi am avut o stare nasoala, o stare subfebrila - 37.3(aproape juma de zi), balonare si o usoara stare de greata.
eu ultimul CM l-am avut incepand cu 27 XII dar nu pot calcula perioada fertila ca e neregulat. Am avut mucus cervical incepand cu ziua de 2 ian (deci in ziua a 7-a a CM). Am presupus ca voi ovula pe 5 ian(dupa trei zile de mucus de-ala. Poate ca e autosugestie, dar pe 5 ian m-a durut un ovar. Pe 5 si pe 6 am PRESTAT, (de-acum mu mai pot pt ca sotul e plecat de azi dimineata din tara, si vine pe 12)
oare raman
?
ce ziceti?
symonne spune:
Salut fetelor, ce de-a lume noua!
Felicitari Miki! si Julymorning! incearca sa nu te mai gandesi la ce poate fi mai rau. dupa cum vezi cam toate suntem in ceata pe aici cu simptomele.incercam sa gandim pozitiv, ne tinem pe baricade.![]()
eu azi la munca m-am luat cu treaba, am uitat complet de bebe, simptome si alte alea si deodata mi-am dat seama si am tras o sperietura..
am inceput sa ma caut, sanii adevaru ca inca dor, la baie destul de des si cam atit.nu tu durere de burta, nu tu greturi
oricum eu sunt cu cateva zile mai in urma decat fetele de pe aici abia de-am implinit 5 saptamani.
Pingy mie mi se pare cam devreme pt un test pozitiv la 20 de zile, eu nu am auzit de un test asa de performant,stiu ca testele detecteaza un anumit nivel al hormonului hcg care e atins spre sfarsitul ciclului. cele mai bune teste detecteaza cu cel mult 4 zile inainte de ciclu si garanteaza cam 65% rez.in schimb in sange se detecteaza mai devreme.
eu zic ori ai avut un ciclu mai scurt ori cum a zis claudinna un eventual ciclu peste sarcina. oricum felicitari si iti tinem pumnii!
hai ca m-am intins la vorba!!va pup si o saptamana usoara!
5+
symonne spune:
tocmai ce zisei ca nu am dureri si m-am apucat sa pun niste rufe la spalat si m-a luat o durere de burta de la aplecat...
dureri am vrut, dureri am capatat
va pup!
5+
symonne spune:
draga lilipala, stiu ca ai vrea sa-ti punem ca da,ai ramas, din pacate e foarte dificil de dat un raspuns pt ca fiecare organism e diferit si circumstantele sunt diferite, eu si cu sotu' am prestat un an,ciclu regulat,analize ok amandoi si n-a fost sa fie decat abia acum.eu sper sa ai mai multa bafta decat mine![]()
Juliuta spune:
Buna dimineata.Ma primiti si pe mine? Am aflat ieri cu mare bucurie ca voi fi mamica de saptembrie daca totul va merge bine pina la sfirsit.Am o fetita de un an si noua luni iar datele mele pentru listuta sint:DN: 08.01.1979; UM : 12 Dec 2007, DPN: 16 sept 2008 .
Ne doresc mult mult succes in aceasta minunata odisee...
Theiuta spune:
Buna dimineata!
Ce faceti, dragutele? Lasa, lasa ca vin ele simptomele mai tirziu sau mai devreme.
Eu am inceput de ieri sa iau brinca ursului.Tinctura.Am auzit ca este foarte buna pentru cazurile de infertilitate si impotenta.
Mi-a mai dat ginecologul inca o luna de Duphaston.
O zi linistita, va pup!
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!