Mamici de septembrie-octombire 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Pentru constipatie...eu, care eram prin definitie o de mai mult de jumatate de an m-am reglatcu Lepicol.Stiu ca e bun si in sarcina.Contine fibre de patlagina si cele 2 bacterii bune pentru stomac:bifidus acidophilous si inca una...imi scapa acum.
Incercati cu incredere, zau! Eu nu mai sufar de constipatie.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Theiuta am cautat si eu pe net dupa Lepicol. Scrie ca:

"Sarcina;
Lepicol poate fi folosit si de catre femeile insarcinate sau care alapteaza. Īn orice caz, suntem siguri ca veti cere sfatul medicului Dvs. despre toate aspectele alimentatiei din timpul sarcinii. Este recomandata administrarea unui complex de multivitamine si minerale care contin acid folic."

Cred ca-i buna ideea pe care ne-ai dat-o. am sa intreb si medicul atunci cand ma voi duce la consultatie daca-i ok sa iau pentru ca difera de la organism la organism. La mine merge foarte bine cu ciorbe...supe...eu nu prea mananac asa de fel si cred ca de-asta sunt asa

6+
Mamica de septembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Sper sa ma alatur si eu grupului vostru.Ultimul ciclu l-am avut pe 15 decembrie si pe 1 ianuarie nu ne-am protejat.
Sunt nerabdatoare sa fac testul sa vad daca e bebe.In luna mai am pierdut o sarcina la aproape 2 luni si vreau ca de aceasta data sa incep tratamentul de sustinere inca de cand apar cele 2 liniute.
Cand ar trebui sa fac testul ca sa fiu sigura?Ciclul meu este cam intre 27 si 33 de zile si ar cam trebui sa vina daca nu e bebe.

Pup,

Ramo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

bun venit noilor burtici! si sarcina usoara si la termen!!
dyanira nasol ca ai greturi dar trec ele in cateva saptamani!
ptr constipatie incercati kiwi..care oricum e plin de vitamine!
va pupicesc

Oana
6+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

"Stiam si eu ca mare lucru nu se vede, mi-a zis ca la masuratori apare sarcina de 5s si 1z, dupa UM aveam 5s si 6z. Nu e asa capat de tzara diferenta asta... cred. Nu? Si apoi imi zice senin omul ca sa vin peste 7 sapt la o alta eco. "

Si eu am fost astazi la medic si exact la fel...dupa calcule astazi am 6 saptamani insa bebe mic are 1.9mm adica ar cam fi la 5 sapt si putin.

Mi-a spus sa nu ma alarmez ca e totul ok, sacul gestational se vede ok...totul e bine si unde trebuie.

In afara de acid folic nu mi-a dat nimic. A zis ca atat timp cat ma pot alimenta ok si variat nu e necesar sa iau alte suplimente alimentare. Mi-a spus doar de restrictiile pe carele stim deja cu toate.
M-a programat la o eco pe 18.02.2007. Si mi-a dat sa refac glicemia...care e cam mare ... si sumar de urina si secretie.
Mi-a recomandat sa fac si un bitest...pentru depistarea sindromului Dauwn. Mi-a spus ca asta e la alegere...decat daca vreau ca nu sunt in categoria de risc. Se face doar gravidelor de peste 30 ani...eu am 28...

Multa sanatate fetelor..

Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

seara buna!!
acum am venit si eu de la eco
o sa pun si o poza si os a va povestesc
acum dau fuga sa fac capitol nou si os a va pun linkul aici

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113978
dca dati clik acolo, ajungeti la urmatorul capitol!!!
va astept!

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
5+

Mergi la inceput