Mamici de septembrie-octombire 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 13
dyanira spune:
Buna gravidutzele mele dragi!
Alexa felicitari ne bucuram ca ai venit alaturi de noi.
Eu nu ma simt prea bine azi.Se pare ca de ieri au inceput greturile, au continuat si astazi parca mai rau ca ieri:nu am pofta sa mananc nimic, numai gandul la mancare imi intoarce stomacul pe dos.Ce stare oribila asta de greata, sper sa nu ma tina mult.De vomitat nu vomit inca dar simt ca sunt pe punctul de a o face de mai multe ori pe zi.
Ma cam doare si capul, asta cred ca o fi de la tensiunea mea mare.Sper sa prind o programare la medic sapt viitoare sa ma plang acolo de toate.
Si ma simt atat de obosita cum nu pot sa explic si e doar sapt a 5-a ce ma fac pana la capat?O sa mor de oboseala.
Va pupic si daca mai imi aduc aminte ceva va mai scriu.
Diana
5+
dyanira spune:
Alexa vroiam sa te intreb ca am vazut ca ai scris ca ai facut toate analizele.Spune-ne si noua ce analize ca noi sau eu cel putin nu am facut inca analize.Sa comparam asta ca sa fim cat mai bine informate.
Diana
5+
Theiuta spune:
quote:
Originally posted by dyanira
Si ma simt atat de obosita cum nu pot sa explic si e doar sapt a 5-a ce ma fac pana la capat?O sa mor de oboseala.
Va pupic si daca mai imi aduc aminte ceva va mai scriu.
Diana5+
Diana, e normal sa te simti obosita.In perioada asta placenta creste, fatul creste, se spune ca organismul este suprasolicitat..."pe interior", de aceea este starea aceasta de oboseala.Dormi cit poti.De prin luna 3-4 nu va mai fi asa.
Iar referitor la starea de greata...cu lamiie ai incercat?
Theiuta
Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!
AlexaM spune:
O sa te simti mai bine mai tarziu...draga dyanira. Eu una m-am obisnuit cu greturile. Numai cand tre sa mananc parca as face price altceva...dar inchid nasu' si pap ca trebuie. La mine mai trece daca mananc kiwi. Am mancat la kiwi intr-o seara...cred ca mai mult de un kg...nu puteam manca nimic altceva.
Analizele pe care le-am facut o sa le scriu ceva mai tarziu ca nu am foile la mine acum si nu vreau sa zic din amintiri.
Dureri de cap am avut si eu, dar nu stiu daca din cauza sarcinii sau altceva. Ieri am dus pe picioare toata ziua o durere de cap ca am fost si la munca si nu aveam cum sa ma bag in pat asa cum vroiam...din fericire de dimineata disparuse...![]()
Daca nu ne-am dori atat de mult copii nu stiu cum am putea trece de toate...toata lumea zice ca e frumos sa fii insarcinata dar ... e o perioada foarte dificila pentru o femeie si trebuie sa avem grija maxima de noi si de beebici.
Pe mine m-a ajutat mult (am aflat multe) cartea "La ce sa te astepti cand esti insarcinata" aparuta la editura Curtea Veche. E foarte completa. Cel putin pana acum. V-o recomand cu caldura.
Alexa
dyanira spune:
Theiuta acum ca am fost in vacanta am dormit cat am vrut eu adica cat am simtit ca am nevoie:mi-e si rusine sa spun dar am dormit vreo 14 ore pe zi.Nu stiu ce ma fac de luni de cand trebuie sa ma duc la scoala.

Diana
5+
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by CrisaS
Inc mai aveti locuri si pentru viitoare gravidutze da???
Va pup si sa fiti fara greturi si fara probleme.
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu
Cred ca nu mai e nevoie sa-mi tineti loc , cel putin pentru moment , azi dupa cele 10 zile triste de steptare au venit rushii...mama lor de rushi...si aveam atitea sperante.
Va pup si inca mai sper sa ajung la odiseea voastra!
Crisa
Vreau si eu sa fiu
dyanira spune:
las Crisuta ca nu e timpul pierdut.Ne mai poti prinde din urma , noi tot iti pastram un loc.Sau poti deschide odiseea de noiembrie-decembrie.Ai tot timpul din lume.Presteaza la greu (eu acum cand am ramas gravi ca si eu incercam de vreo 10 luni fara nici un rezultat sa stii ca am prestat si de 3 ori pe zi in zilele fertile si uite ca minunea s-a intamplat)si sa auzim de bine.
Diana
5+
Theiuta spune:
quote:
Originally posted by dyanira
las Crisuta ca nu e timpul pierdut.Ne mai poti prinde din urma , noi tot iti pastram un loc.Sau poti deschide odiseea de noiembrie-decembrie.Ai tot timpul din lume.Presteaza la greu (eu acum cand am ramas gravi ca si eu incercam de vreo 10 luni fara nici un rezultat sa stii ca am prestat si de 3 ori pe zi in zilele fertile si uite ca minunea s-a intamplat)si sa auzim de bine.
Diana5+
Dienutza draga...la mine este imposibil sa prestez de 3 ori pe zi...am un copil de 4 ani, am servici...eu sunt obosita seara...vezi, sunt si niste cauze obiective.
Theiuta
Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!
Theiuta spune:
quote:
Originally posted by CrisaSquote:
Originally posted by CrisaS
Inc mai aveti locuri si pentru viitoare gravidutze da???
Va pup si sa fiti fara greturi si fara probleme.
Crisa
Vreau si eu sa fiu
Cred ca nu mai e nevoie sa-mi tineti loc , cel putin pentru moment , azi dupa cele 10 zile triste de steptare au venit rushii...mama lor de rushi...si aveam atitea sperante.
Va pup si inca mai sper sa ajung la odiseea voastra!
Crisa
Vreau si eu sa fiu
CrisaS, hai ca poate ne luam de mina si le prindem din urma.

Theiuta
Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!
CrisaS spune:
Theiuta trebuie!!
Ce sa-ti spun nu am mai zis nimic la faza cu pretatul de trei oori pe zi..ca nu tine:)))
Fost-au...cindva!!
Nu stiu modul de viata de aici, viata agitata, stresul, stateam si m gindeam..ca sint o mare problema.Va spun sincer...acum 3 ani lucra in alta parte si in ianuarie a aflat ca din martie nu le mai reinnoieste contractele(care erau anuale atunci!!) au fost trei luni de cosmar pentru mine.El era stresat, eu nu stiam de ce....de sex nici nu a putut fi vorba, er suparat, auzeam numai oftaturi!!Am imbatrinit cu 10 ani atunci..ca nu stiam ce are.Cind am aflat am inteles..dar i-am spus ca totusi nu tre sa ne lasam asa doboriti ca fecteaza pe alte planuri.
Deci fetele scuze ca am luat-o pe cimp..pe aratura la odiseea voastra.
Dar va ajungemmmmmm!!!!
Crisa
Vreau si eu sa fiu