Mamici de septembrie-octombire 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Fetelor acuma sper ca nmu ati inteles ca am prestat de 3 ori pe zi in fiecare zi din z10 in z20.Dar intre z10 si z 20 am prins 2 weekenduri in care asa a fost ...de 3 ori pe zi.Si uite ca a mers.
Pe Theiuta o inteleg ca are si un copil dar pe tine Crisa nu.Ce astepti da-i bataie si sa vezi ca se prinde.Scuza cu varsta nu tine ca nu esti cu mult mai batrana ca mine.
Sa stiti ca asta a fost si sfatul unui ginecolog celebru din Timisoara pentru o prietena de a mea care s-a dus la el si i-a spus ca nu poate ramane insarcinata.El a zis sa faca de 3 ori pe zi daca se poate si dupa 3 luni daca nu iese nimic nici asa sa vina la el.Si a iesit si la ea.Acum are un baietel...

Diana
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

hei, ce ziceti voi acolo? de 3 ori pe zi?? wow!!:)
theiuta si crisa, nu-i timpul pierdut!!
oana, ce frumos trebuie sa fie sa-i vezi inimioara cum bate...abia astept si eu momentul asta! ce fel de eco ti-a facut??
dyanira, deja te-au luat greturile mama? imi pare rau ca te chinui, dar citeste si tu cum trec, din cate am auzit tr sa mananci biscuiti sarati, sau cam asha ceva, dar daca ai si tensiunea mare, sarea aia...cred ca lamaia e o solutie!
vad ca eu sunt bine deocamdata, cam constipata, dar oi rezolva-o cu niste laptic maine dimi, daca nu...ma duc sa-mi iau cereale, ca cica functioneaza cu alea
eu cred ca tot de la constipatie simt si senzatia aia de greutate in partea de jos a abdomenului...
a, si obosesc la modul ca ma dor toate cele, in special muschii...
a cum ma duc sa ma intind in pat, ca am fost intr-o vizita si sunt obosita....

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Am revenit cu lista de analize:

Ag HBs, Ac Anti-HCV, AC Anti-CMV IGM, AC Anti ACMV IgG, pana acu' sunt (cred) niste forme de herpes si alte infectii) + toxoplasmoza si rubela + grupa si RH
Pe astea mi le-a dat doctorita mea cand i-am zis ca ne-am hotarat sa facem bebe.

Apoi am mai facut cele generale de sange: fier, glicemie, calciu, colesterol, trigliceride, potasiu, sodiu, VSH, etc... + HIV

MArti o sa aflu mai multe ca ma duc la control si la interpretarea rezultatelor si o sa intreb tot ce-mi trece prin cap.

Apoi vin si raportez...;))

Am incercat sa fac o supa de pui mai devreme si cand am vazut carnea cruda...m-au apucat greturile...tocmai cand ziceam ca m-am obisnuit cu ele si ca fac fata...

Alexa

Mergi la inceput

neata!
wow, alexa, deja ai greturi?
sa stii ca nu e bine sa manevrezi carnea cruda. daca ar avea cine sa te ajute, ar fi foarte bine!
eu nu am greturi dar ma cam dor oasele si muschii sunt obositi...poate si de la mersul incordat prin zapada...nu stiu ce sa zic, plus ca ma confrunt cu constipatia...

fff important!!
totul pentru bebe
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

claudinnami-a facut eco abdominala, doar ca aia nu detecteaza si activitatea cardiac asa devreme in sarcina, asa ca, ptr linistea mea, mi-a facut si eco vaginala,,si acolo am vazut pe ecran cum bate pispirica si am auzit-o!

Oana
6+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilipala spune:

buna mamici,
citesc pe acest site de mult timp pentru ca am acasa o minune de fetita de 5 anisori...o balanta suuper cuminte!
dupa vreo trei ani de gandire, ne-am hotarat sa mai facem un bb, sa aiba fetita noastra cu cine sa imparta bucuriile si tristetile cand noi om fi batrani.

nu sunt inca graviduta, dar am prestat aseara la greu si sunt in perioada fertila...va anunt peste trei saptamani daca am reusit! imi doresc tare mult inca o balanta in casa...dar de data asta vreau baiat.

o sa va povestesc cum a fost la mine perioada de greturi la prima sarcina, si, daca am noroc, o sa fac si comparatii cu a doua sarcina! va pup pe toate!
mai intru maine, pa pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symonne spune:

Salut fetelor, ce mai faceti?,
claudinna m-am uitat pe linkurile de la inceput, interesante, mai ales ala cu dezvoltarea in burtica,intru pe website in fiecare zi
Aaa poti sa-mi corectezi si mie data nasterii...ai trecut 1077
am vazut ca cineva a zis ca nu e bine sa atingem carnea cruda, eu stiam ca doar aia de vita,nu si de pui.oricum de vita eu nu prea gatesc.
eu nu prea mai am dureri, doar senzatia aia de greutate de care ziceati si voi.in rest sper sa fie bine ca pana ajung la eco tre sa ma impac doar cu gandul asta.
va pup, aveti grija de voi si sa aveti o saptamana usoara!
5+

Mergi la inceput

super, oana, abia astept si eu sa merg!
maine ma duc la medicul de familie, cred ca os a-mi dea sa fac analizele, desi le-am mai facut acum vreo luna si ceva...

fff important!!
totul pentru bebe
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

quote:
Originally posted by claudinna

super, oana, abia astept si eu sa merg!
maine ma duc la medicul de familie, cred ca os a-mi dea sa fac analizele, desi le-am mai facut acum vreo luna si ceva...

fff important!!
totul pentru bebe
5+

si sper sa ajng la dr de fam marti..iar miercuri sa merg la laborator sa-mi ia snage..ca, cu sarbatorile astea n-am ajuns la analize..decat rhul l-am facut..il am negativ, dar si sotul tot negativ, deci nu e o pproblema..
eu prima eco am facut-o la 4s2z..si a fost eco abdominala..si s-a vazut sacul gestational..

Oana
6+
o noua viata

Mergi la inceput