Mamici de septembrie-octombire 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 15
laviniaN spune:
FELICITARI! Sa va dea DD tot ceea ce va doriti , sa aveti o sarcina usoara si sa va bucurati din plin de aceasta perioada.
fosta graviduta de sept-oct 2007
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/561667465Haxrfm?start=12
http://good-times.webshots.com/photo/2542862970101707026tEqOcS
symonne spune:
Lili, iti tinem pumnii!nu cumva sunt sanse sa iasa fecioara?
sanatos sa fie.
Lavinia,
multumim pt urari si felicitari pt comoara pe care o ai acasa
, am vazut pozele,foarte reusite,mai ales cele de la botez.
abia astept ca peste un an sa pot trai aceleasi senzatii!!
5+
GETY spune:
Imi sunteti din ce in ce mai dragi. Parca ne leaga ceva.
Va las, sunt sigura ca la toate intrebarile pe care le veti avea, va veti raspunde una alteia.
Totusi, am sa mai citesc din umbra, pentru ca vreu sa vad ca graviduta va avea DPN-ul 12 octombrie cum l-am avut eu.
Va pup, sarcina usoara!
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
claudinna spune:
symo, rezolvat!!
lili, te asteptam cu drag!!
multumim, mamica de septembrie-octombrie 2007:)!
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
5+
claudinna spune:
GETY, esti o dragutza si te asteptam oricand pe la noi!
mai e un pic pana vin fetele de octombrie, ele inca nu stiu ce fericite vor fi!
fff important!!
totul pentru bebe
5+
claudinna spune:
symonne, e stiam ca orice fel de carne cruda...acuma...asha am citit
fff important!!
totul pentru bebe
5+
claudiaclau spune:
Buna fetelor, ma bag si eu in seama un pic pe la voi, vreau sa va intreb si eu daca ma veti putea ajuta, cat de sigure sunt testele de sarcina? (cele care sunt prin farmacii). Eu mi-am facut unul, mi-a iesit negativ, dar mosul a intarziat vreo saptamana ceea ce la mine nu s-a intamplat din perioada de pubertate. Daca stiti ceva, va rog sa ma anuntati si pe mine, ca sunt nerabdatoare.
Va salut, noapte buna
oanasm spune:
quote:
Originally posted by claudiaclau
Buna fetelor, ma bag si eu in seama un pic pe la voi, vreau sa va intreb si eu daca ma veti putea ajuta, cat de sigure sunt testele de sarcina? (cele care sunt prin farmacii). Eu mi-am facut unul, mi-a iesit negativ, dar mosul a intarziat vreo saptamana ceea ce la mine nu s-a intamplat din perioada de pubertate. Daca stiti ceva, va rog sa ma anuntati si pe mine, ca sunt nerabdatoare.
Va salut, noapte buna
din ce s-a mai discutat pe forum, surecheck e cel mai sigur! (desi tocmai am vazut la o prietena de pe forum 2 teste surecheck...cu eroare...adik linia de test aparuse exact langa cea de control...dar asta e un caz rar...cred)..eventual fa un test de sange bhcg! ala va elucida misterul!!!
Oana
6+ 
o noua viata
miki-ki spune:
voi fii mmicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! sunt insarcinata fetelorrrrrrrrrrrrrrr !!! nu mai pot de bucurie

va pup pe toate si va felicit.
symonne spune:
multumesc claudinna,
ti-am urmat sfatul, am facut in seara o ciulama si l-am rugat pe sot sa prepare carnea![]()
claudiaclau din experienta personala,am facut zeci de teste de mai bine de un an,poate iesi un fals negativ daca nu respecti instructiunile sau daca il faci prea devreme ceea ce nu e cazul din cate am inteles. trebuie sa-l tii exact cat zice acolo si fa mai multe, dar cel mai bine e sa faci cum a zis oanasm un test de sange,ala nu da gres. iti urez mult succes!![]()
5+