* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (103) *

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

raca, f bine ca ne anunta sotul...asta daca o sa mai vada tastatura, ca poate se duce si el undeva, in prima seara, sa-si sarbatoreasca sotia si bebelul! :-)))

irina 38 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Fetele , a nascut Miky Mamica !

I-am dat SMS si m-a sunat ea...mi-a zis ca a nascut la ora 19 , un baietel pe nume Luca Gabriel , de 2900 g si 50 cm , scor Apgar 9.

I-au pus epidurala pe la 16 si n-a simtit durerea , insa este epuizata , ca a stat in travaliu de la 2 noaptea la 19 , apoi 2 ore n-a avut voie sa adoarma , acum este in salon si spera sa faca nani.

Bine ai venit Luca Gabriel , sa cresti mare si sanatos , iar tu , Mihaela , sa revii repede cu povestea nasterii !

Gattasalvaje - mamica Sarei

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

URAAAAAAAAAAAAAAA!!!

FELICITARI, MIKY-MAMICA!
BINE-AI VENIT, LUCA GABRIEL!!!

irina 38 Rares

Mergi la inceput

gatta, vad ca miky avea DPN pe 7 ianuarie, ai idee cum de a nascut asa repede?

irina 38 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Alina, eu zic sa stai linistita, ca nu se transmite enterocolita asa de usor. Iar Luca e destul de maricel sa priceapa una-alta, ca oricum il iubesti,chiar daca nu mai poti sta doar de fundul lui...A propos, cum reactioneaza? E gelos?

Irinouka, in principiu, daca iti face epiziotomie, n-ar prea trebui sa fie probleme cu refacerea dupa nasterea naturala. Depinde si cum te cose.... Mai nasol e cu rupturile... Si la mine a mai fost nasol si cu spaima de atingere in zona aia. Vreo 6 luni(!) ma apuca tremuratul necontrolat numai ce incerca barbatu-meu sa ma mangaie. Muream de frica... Pe urma mi-a trecut.
Iar cu epidurala, si mie mi-a zis ca au la spital, dar am crezut ca vrea sa ma abureasca...

Irina 37+Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Irinuk, da, ma asteptam sa fie putin mai greu cu 2 copii. Insa nu ma asteptam sa incepem asa de repede cu bolile care sa se poata transmite de la Luca la Ana. Dar Doamne Doamne are grija de noi si mai ales de copilasi si va fi totul bine. Abia astept sa mi se intoarca acasa baietelul meu iubit. A plecat de mai putin de 2 ore si imi este deja dor de el de nu mai pot...

Gatta, am mers la gineco pt ca am avut probleme. Acum am fost la control. In urma cu 5 zile am facut febra mare, stare generala f proasta...avema lohii stranse in uter, care nu se mai scurgeau si riscau sa se infecteze. Dar am scapat si de asta, slava Domnului!

Cretule, am vazut si eu poznele. Ce camera frumoasa are Mariuca!!! Si ce casuta frumoasa aveti voi!!! Felicitari! Si noi ne gandim serios la varianta casa pe pamant dar inca nu avem fonduri suficiente. In Magurele cam cat costa m2 intr-o zona ok ca sa construiesti pe ea? Poate ne facem vecine, mai stii?

Pupaceli!

Alina mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

poze Ana mica in primele zile in lumea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

capitol nou, un cal pt un capitol nou!

bine-ai venit pe lume Luca Gabriel! oooooof, ce mult ti-a luat pana te-ai hotarat! pupici miky, refacere rapida si sa va vedem curand inapoi printre noi!

miri_mik 38s en cours bebe sacha

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Felicitari Miky!!!!
Bun venit Luca Gabriel!!! Sa ai o viata lunga lunga, plina cu multe bucurii, sa iti fericesti parintii si sa ai parte numai de noroc!!!

Alina mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

poze Ana mica in primele zile in lumea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Feliciari Miky Mamica pentru clopotzelul tau!!! Bine ai venit pe lume Luca Gabriel!!!

Tina 33+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 7 saptamani !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by IrinaL

Alina, eu zic sa stai linistita, ca nu se transmite enterocolita asa de usor. Iar Luca e destul de maricel sa priceapa una-alta, ca oricum il iubesti,chiar daca nu mai poti sta doar de fundul lui...A propos, cum reactioneaza? E gelos?

Irinouka, in principiu, daca iti face epiziotomie, n-ar prea trebui sa fie probleme cu refacerea dupa nasterea naturala. Depinde si cum te cose.... Mai nasol e cu rupturile... Si la mine a mai fost nasol si cu spaima de atingere in zona aia. Vreo 6 luni(!) ma apuca tremuratul necontrolat numai ce incerca barbatu-meu sa ma mangaie. Muream de frica... Pe urma mi-a trecut.
Iar cu epidurala, si mie mi-a zis ca au la spital, dar am crezut ca vrea sa ma abureasca...

Irina 37+Ileana

hai sa incercam sa ii credem cu epidurala, bine? :-) si daca pe mine se dovedeste ca m-au pacalit, te avertizez repejor.

legat de chestia cu perineul, eu credeam ca muschii din zona oricum devin mai flasci sau mai putin tonifiati (ca suna mai bine) dupa nastere, chiar daca iti face epiziotomie. sigur, e mult mai nasol sa se produca rupturi. jur ca n-am nimic cu incizia aia cata vreme ma fereste de probleme mult mai mari si greu de reparat. dar, ce sa zic, ma tot freaca pe creier gandul ca lucrurile n-o sa mai fie niciodata la fel ca inainte. si mi-ar fi ciuda rau.

nasol prin ce ai trecut tu, cu spaima si crispare la atingeri. ai avut ruptura?

Mergi la inceput