* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (103) *

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor, am adaugat noile mamici si bebicii lor pe listuta, si am facut si lista cu sarbatoritele lunii ianuarie. Sper ca nu am uitat pe nimeni!

De Miky mai stiti ceva???

Tina 33+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 7 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Andradda, sa-ti traiasca clopotzica

Irinuka sa stii ca au mare noroc ai nostri soti, dar al meu mai zice chestii de genu of ce noroc ai tu pasarica cu mine unde mai gaseai tu baiat ca mine sa te giugiuleasca sa te iubeasca asa cum te iubesc eu ..... etc

mai fac o pauza sa termin mancarea si ma intorc sa citesc povestea lui Gatta si a clopoticii

Louiza 36s + Yasmin
mai avem putin

AMR PANA PE 09 IANUARIE

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...listutza cu proaspetele mamici arata super...sa ne traiasca clopotzei...si mamicilor ,multa sanatate si rabdare (cred ca avem nevoie si de asta )
....multi pupici..

AMR 2 SAPTAMANI
Cristina 38+ si bebe Mara Bianca

http://good-times.webshots.com/album/561764573OlVQqO

http://good-times.webshots.com/slideshow/561918468OLkoNL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Gatta, eu stiu ca Vigantolul e standard pana la un an jumate, n-am auzit de bb caruia sa nu i se recomande. Mie mi-au dat de la spital si pediatra a confirmat recomandarea. Mai ales in lunile de iarna. Vorbeste cu un pediatru, e bine sa o ia in evidenta cat mai repede. Pupici si sa-ti traiasca, e o dulce, imi aduce aminte de fii-meu cand s-a nascut.

Irina 37+Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

gatta e doar i-am spus ca mai sunt si alte mame in situatia asta eu sunt optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Buna fetele! Felicitari tuturor proaspetelor mamici! O sa ne umplem de bebelusi!!! De-abia astept!

Noi suntem binishor, adica bebe David se cam pregateste sa scoata nasul in lume. Eu tot ii fac instructie sa stea pana marti acolo linistit, ca sa fim inmatriculati pe 2008. Luni mergem la dr si suntem fara morcovi, sa stiti!!! Nici nu ma mai gandesc cum o sa nasc pana la urma! Cum o vrea Dumnezeu! Tot ce imi doresc este sa ajungem amandoi sanatosi acasa. Atat! Si o sa merg pe mana doctoritei mele ca stie ea ce zice! Uite, la ultimul control mi-a zis ca s-a scurtat colul, ca nu nasc de sarbatori, dar sa stau linistita, sa nu-l grabesc. Si avut dreptate, de fiecare data cand m-am agitat (adik plimbat, iesit in oras) m-a luat cu dureri si ntepaturi jos. Asa ca acuma stam doar acasa, cuminti. Cred ca Doamne-Doamne are planul Lui cu noi toate si el stie ce e mai bine! Credinta, fetelor!

Pup tare pe toata lumea si de-abia astept sa mai aud vesti despre bebelusi!!!

Ana-Maria 38+ cu David si tati Andrei

AMR maxim 2 SAPTAMANI!

Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Ange, felicitari sa-ti traiasca Viktor, sa creasca mare si frumos ca tine. refacere rapida.

Mari 35+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Gatta am bufnit in lacrimi si in pans intens citind de nu stia sotul ce am apoi i-am spus ca sunt lacrimi de bucurie si emotii pentru o mamica si un clopotel, super poveste, imi pare bine ca a fost ok totul si ca micuta e bine si ca ati petrcut craciunul in familie asa cum e frumos.

Ma intorc la bucatarie ca sotul meu a poftit la un cuscus si acum na ii fac poftele pe ultima suta ca apoi sa se duca la soacrasa daca are pofte din astea pretentioase

Louiza 36s + Yasmin
mai avem putin

AMR PANA PE 09 IANUARIE

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Of - ce seara frumoasa! A nascut si ultima mamica de decembrie, Gatta a postat povestea nasterii Sarei, Bibi a Lalei respira singurica, clopoteii nostri incep sa "sune" cu din ce in ce mai multe glascioare!

Eu am spalat azi doua transe de lucruri bebe - asternuturi, prosoape, dar si hainute. In versiunea optimista, in care bebelina va avea 50 cm la nastere, am asigurate haine pana la 3 luni. Daca insa vom incepe cu 54 cm, va trebui sa le dau pe cele de 50 - hi-hi .

Mai astept luni o comanda de la La Redoute, cu niste cearsafuri de pat, manusi de baita din bumbac si un prosop cu gluga. Dupa asta trusoul va fi complet, zic eu.

Am gasit la MiniPrix (la cel de pe 1 Mai, daca-l stiti) niste "camasi de noapte", ca nu stiu cum altfel sa le zic, cu maneci din acelea ce se pot acoperi la varf, nasturi la gat, iar jos ca un tricou, cu banda elastica. Doar ca sunt lungi, mai lungi ca bebele. I-am luat una de proba, e genul de hainuta sub care ii pui doar scutecul si o perecehe de sosete - si lasa piciorusele libere sa se miste. Iar pretul era ceva de ris, gen 4,5 lei. Au multe haine dragute acolo, intre 3 si 9 lei, mai ales alea de corp, dar si puloverase.

Povestile cu nasteri m-au cam pus pe "fast-forward" cu pregatirile...simt nevoia sa fie totul gata, in caz ca galmutza noastra vine pe lume mai devreme!

A! si de pe 3 ianuarie intru si eu in concediu...ce bine! ca am trudit destul tot anul...din mai pana acum nu am mai avut decat 2 zile de concediu medical!

Pup, am scris un cearsaf!

Stancutza 36 Sofia-Elena?

http://bd.lilypie.com/4C88p3.png - Ticker

http://community.webshots.com/album/561382017ubNLub?vhost=community&start=12 - Poze burtica si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by IrinaL

LaLa, ma bucur mult pentru voi, sa fiti sanatoase si voioase si asteptam ca la postarea urmatoare sa ne anunti ca v-au dat drumul acasa.

Fetele, cine naste la Universitar, as avea si eu o intrebare. Am o prietena care urmeaza sa nasca acolo, tocmai s-a mutat in Bucuresti si nu stie nimic de ce "tarife" se practica. Aveti vreo informatie, ceva? Si ma mai intreba cum e cu epidurala, trebuie vorbit dinainte cu anestezistul sau nu? Pliiiz!

Si, a propos de epidurala, la Filantropia cum e, Irinouka, Gratiela...? Voua ce v-au spus doctorii, ca al meu se cam face ca ploua, nu prea e adeptul anesteziei. Dar eu, dupa una experienta nascut fara anestezie, cred ca sunt fan.

Irina 37+Ileana

irina, discutia a fost cam asa...
el: si cum vrei s afacem, vrei cezariana?
eu: nu, m-as baga la nastere normala
el: bravo, foarte bine, spre asta te incurajez si eu
eu: dar facem peridurala, da?
el: sigur, facem
eu: foarte bine, ca mi-am si cumparat trusa
el: foarte rau, ca avem si noi la spital

cam asta a fost discutia. spune-i deschis medicului tau ca vrei anestezie si vezi cum decurge discutia de acolo mai departe. bafta si pup.

irina 38 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput