storcator de fructe si legume?!

storcator de fructe si legume?! | Autor: floarea de colt

Link direct la acest mesaj

buna dragi forumisti..
vreau si eu sa va cer o parere...
eu si sotul meu trebuie sa tinem pt.un timp o cura de sucuri de fructe si legume , si pt asta tre sa achizitionam un storcator de fructe si legume .
Problema este ca , au inceput discutiile intre noi , ca , eu as vrea sa luam acel storcator care apare pe la tv in emisiunile teleshoping , nu dau nume ,dar sunt sigura ca ati vazut reclama aia , si sotul meu vrea sa luam un no name de pe la metro , nu foarte scump.

Vreau sa imi spuneti daca este cineva care a comandat acel storcator de la tv , si daca e multumit , isi face treaba fix ca in reclama , sau , e doar reclama de el?!

eventual as vrea sa stiu ce alta marca folositi si daca sunteti multumiti???

multumesc pt orice informatie!

http://tt.lilypie.com/Vsd0p2.png

pozici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Eu mi-am achizitionat acum 3 ani un storcator+blender de la philips.Sunt ff multumita de el si il folosesc inca. Blenderul deocamdata sta in dulap:))
Atunci am dat pe el 3 mil vechi, acum sigur e mai ieftin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Eu am un Philips de cca. 6 ani http://www.price.ro/specificatii_philips_storcator_de_fructe_hr_2826_74646.htm, l-am folosit la primul copil , iar acum urmeaza sa-l folosesc pentru al doilea copil.Sa stii ca ti-ar fi mai de folos unul cu blender (poti sa pui si banane ,capsuni , etc....in blender)asa cum are Lavinia .Eu iti pun un
modelhttp://www.price.ro/specificatii_philips_storcator_de_fructe_+_blender_hr_49912.htm , dar gasesti mult mai multe pe piata.
Philips sa stii ca e din gama de mijloc , eventual cauta un Bosch, Siemens ,Aeg care sunt mai scumpe ,dar mai bune .

Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

quote:
Originally posted by kokiy

) .Eu iti pun un
modelhttp://www.price.ro/specificatii_philips_storcator_de_fructe_+_blender_hr_49912.htm , dar gasesti mult mai multe pe piata.
Philips sa stii ca e din gama de mijloc , eventual cauta un Bosch, Siemens ,Aeg care sunt mai scumpe ,dar mai bune .

Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)

Exact asa e al meu.E fff silentios.A meritat investitia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

In cel din reclama spune ca poti pune merele intregi, dar in instructiuni spune ca daca vrei sa ii lungesti viata, ar fi mai bine sa il cureti de cotor!
Noi am avut de-a lungul timpului 3 no name si acum avem si asta de la TV pe care il consider o investitie proasta - noroc ca n-am facut-o noi! E drept, face suc, la naiba, ca doar asta trebuie sa faca, dar nu e o minunatie cum te face reclama sa crezi.
Parerea mea este ca iti cumperi mai bine din magazin. Personal, prefer sa schimb storcatorul anual si sa fie no name, sau ma rog, din magazin, decat sa dau cate milioane costa ala de la TV si sa ma trezesc ca se strica pe nepusa masa.
Mentiune - pe ala de la TV l-am primit. N-as fi dat pe el atata cat costa.
Are un plus - este destul de silentios.
Daca te decizi sa iei din magazin, ia storcator simplu, nu robot multifunctional. Este important ca storcatorul sa aiba cele doua compartimente separate (suc si celuloza aia care ramane), si nu sita, cum au multe dintre multifuncitionale. Pe sita aia ramane mult suc si trebuie sa o cureti des daca vrei sa nu risipesti fructele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Ankalaura, te rog sa-mi spui si mie, cel din reclama TV stoarce fructul asa bine dupa cum se lauda,ramane pulpa uscata? Eu am unul din magazin dar pulpa ramasa e zemoasa si sucul rezultat e mai mult nectar si nu prea ii place fetitei mele asa gros.Eu chiar ma gandeam sa-mi iau unul din acela...

Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea

Mergi la inceput

Mai, fructul il stoarce, dar tot asa storcea si o prostie de aparat pe care l-am luat noi de la Panny acu' vreo 4 ani si costase 800 de mii....
Si la asta de la TV, daca faci suc din ionatane, de ex, sucul e subtire, daca faci din golden, e mai nectar, ma rog, mai grosut putin... Daca faci din morcov, e destul de subtire...
La al nostru din magazin, sucul e cam la fel, pulpa e putin mai zemoasa, si poate ca rezulta cu o idee mai putin suc, dar nu este vreo diferenta fantastica.
Diferenta mare mi se pare la zgomot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri!

AnkaLaura nu prea am inteles cum e treaba aia cu sita...ca din ce am mai citit pe la caracteristici cam toate storcatoarele au sita .

noi avem deja un robot multifunctional cu blender , dar , are storcator doar pt citrice , si , noi chiar avem nevoie de sucuri de legume in special.

daca cel de la tv nu e cine stie ce minune tehnica , si nu se justifica banii , mai bine , cautam ceva prin magazine , ieftinior si cu un minim de functii , dar, care sa isi faca treaba domle...

mai astept impresii..

Mergi la inceput

Floricico, cu sita aia...
Din cate storcatoare am vazut eu, sunt cam de doua feluri ... Unele, daca le stii pe cele de pe vremea lu' nea nicu, cele rusesti, aveau un bubuloi unde era motorul, deasupra era un fel de razatoare pe centrifuga, si peste venea un fel de sita de plastic, flexibila, pe care se aduna pulpa si de care sucul nu mai trecea daca era incarcata. Asa ca storceai un mar, scoteai sita asta de plastic sa o cureti... si tot asa.
Astea din comert au doua pahare separate, unul in care curge sucul si unul in care ajunge pulpa, dar nu mai au sita de plastic, ci doar sita aia razatoare, metalica sau de plastic dur. Pulpa ajunge singura in paharul respectiv, fara sa se depuna pe razatoarea care se invarte.
Sa nu radeti de explicatia mea de mai sus
Astea de acum, oricat de diferite ar fi pe dinafaa, principiile sunt cam aceleasi - ori fi mai multe principii, dar eu pe astea doua le-am remarcat
Ca investitie, numai tu poti stii daca 5 sau 6 milioane (sau cat e masinaria de la TV) sunt bani multi sau putini. Masinaria... suc face! Parerea mea e ca iti amortizezi investitia, din economia la o felie de mar, cam in 20 de ani
Eu am preferat sa luam storcatoare mai ieftine la care sa avem garantie "in lant". S-a stricat mai devreme, l-am schimbat pe garantie. Era expirata garantia, l-am aruncat si am luat unul nou. In 5 ani am "tocat" 2 bucati, unul schimbat pe garantie, unul aruncat si cumparat altul. Pe asta de acum (de la robot) il folosesc mai des decat pe cel de la TV pentru ca il am pe blat. Pe celalat trebuie sa il scot si sa il strang de fiecare data.
Trebuie spus ca din astia 5 ani, in primii 3 faceam suc de 2 ori pe zi (bebe mic). Acum facem din cand in cand. Primul a costat vreo 800 de mii, al doilea vreun milion juma' parca... Robotul e Moulinex, dar are si storcator de fructe si legume, si de citrice separat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Eu am un No Name si sunt f multumita de el .Stoarce suc pana si din frunzele de telina si spanac (l-am testat) .Si a costat si in jur de 150 de Roni .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu am un philips, a costat 200 ron, l-am luat iarna asta. e numai storcator, nu si blender, e f bun, is multumita.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput