storcator de fructe si legume?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MMimi spune:

In general, cele ieftine nu tin prea mult - 1 an, maxim 2, daca nu prea e folosit. Daca vrei sa investesti in ceva mai bun, iti recomand Breville sau Waring.

5+
Si asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

eu am un hirb vechi de electroarges parca dar stoarce f. bine fructele, dar mai ales radacinoasele. sucul de telina este o minunatie. are o singura pb: face zgomot puternic si vibreaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Sa fim seriosi, nici o "electrocasnica" nu mai tine ca pe vremuri... sa le cumperi "pentru o viata" Nici macar masinile nu se mai preteaza la sloganul asta!
Nici aspiratoare, nici masini de spalat, nici telefoane mobile... daramite storcatoarele de fructe.
Eu prefer sa schimb 3 aparate in 5 ani decat sa iau unul care costa de 5 ori mai mult decat fiecare din astea 3 in parte si sa nu ma tina 5 ani. La naiba, e storcator de fructe, nu iti face si masaj la talpi simultan!

Anca 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

gata fetili , mi-am luat storcator , de la metro , un no name , a costat 140 ron , si , dupa prima imcercare , sunt multumita de el.
are 2 ani garantie , sper ca ma va tine , macar 2 ani ,cat sa imi recuperez si io investitia....

acum a aparut o alta problema....spalatul aparatului dupa folosire!!!!

teoretic ar trebui zilnic seara sa imi prepar o portie de suc de fructe si una de legume , da zau daca o sa ma tina chefu' mai mult de o saptamana!!!

hihihihi , cum o dai cu aparatele astea , roboti , blendere , storcatoare , fripteuze , dupa folosire , speli la ele de ti se acreste!!!

merci , duamnelor, inca odata de sfaturi!!
pupam si wkend placut!!

merci fetili de idei , si spor la sucuri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu as zice sa cumperi unul de firma, foarte multi, inclusiv eu, au avut experiente nefericite cu no-name-uri... nu neaparat de la Teleshopping, ci din magazin, sunt convinsa ca il gasesti la un pret mai bun... Succes!

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Desi vad ca s-a rezolvat , ma bag si eu ca poate mai e cineva interesat: eu mi-am luat un storcator din ala in care bagi merele intregi din revista Quelle. E tot un no-name, dar sunt multumita. Am si Phillips-ul de care se mai spunea pe aici, dar dezavantajul e ca are gura de incarcare mult mai ingusta, si n-am atata rabdare sa fac merele bucatele.
Iar cel din revista, chiar daca e mai mare, se spala mult mai usor. Si a costat vreo 2,5 mil parca, nu 6 mil cat ii fac reclama aluia de la Teleshoping.

Mergi la inceput