Sarbatoriti de nov-dec 04 (165)
Raspunsuri - Pagina 14
ioana_du spune:
Da mai Moni mai, si eu as fi facut mai putina .... mereu imi propun sa nu mai fac ca Pacala, dar ...... De regula fac supa de pui, si acolo pun legume cu nemiluita, si pe urma le toc pentru salata. Si ...... iese .....
Faza misto a fost ca ii spuneam sotului ca sint ingrijorata, ca am senzatia ca nu iese cine stie ce salata ... Cand am vazut "produsul finit" am innebunit ...
monica-elizabet spune:
bun asa...bine ca nu ai mai pus si separat la fiert niste legume
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
ioana_du spune:
Era cat p'aci sa fac si asta, ca mi s-a parut mie ca nu imi ajung morcovii. Dar EXACT cand ma pregateam sa pun la fiert am realizat ca nu mai am castraveti acri (noi ii cumparam) si aveam de ales intre a trimite sotul sa mai cumpere ( = divort taman de sarbatori, ca deja facuse saracul cateva drumuri pentru toate tampeniile pe care am uitat sa le cumpar de la Auchan)) sau ... sa ma multumesc cu numai o tona de salata ..... Am ales ultima varianta ...
monica-elizabet spune:
si eu am un talent innascut in a uita sa cumpar cate ceva de la magazin desi merg ci listutza...ca altfel m-as intreba ce caut in magazin si cum am ajuns pana acolo
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
aime spune:
Si eu, si eu mai am salata de boeuf...asta nu ptr ca am facut multa ci ptr ca am facut f multe, mereu zic ca la anu'...fac muuult mai putine feluri de mancare si nu-mi iese socoteala, ca mereu mai gasesc cate ceva de facut. Inchipuiti-va ca noi abia azi am mancat sarmale, noroc ca s-a inventat congelatorul (mai am si nefierte, ca am facut o galeata ).
Roxana, pai te astept la o felie, ca si din ala mai am si e bun si inca moale. In alta ordine de idei si eu urasc Gima, din aceleasi motive ca tine, chiar n-am mai fost de f multa vreme acolo.
mikimi spune:
Pentru Bitsone(de la Alexander citire):
1. cum il cheama pe tata lu Amon?
2. de ce nu era si Edward la Thomas?
3.De ce Bill era suparat?
Pentru Paxelina(de la Alexander din nou): cand mai mergem la Silverster? (Silviu....)
Pentru Cicisor: (de la mine) mii de pupici si cerreri de iertari? pentru ca nu v-am zis la timp LA MULTI ANI.Nu am avut cum, dar ne-am gandit la voi cu drag.
Si 2, nu mai da pe post retete din astea migaloase....pai am aruncat 3 tavi pana am gasit temperatura portivita, ca sa nu mai zic ca alea potrivite la gust arata oribil de inestetic daca se poate zice asa.
Fulguletz multa sanatate, ce a fost?
Noi suntem bine, din toate mai avem caTE putin, dar el trecem noi.
Pupici , ma duc sa termin ''neopera'' de TOBITE.
decembrie.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
monica-elizabet spune:
miki, spor la treaba...
aime si eu mai am cozonac...cred ca maine il scot pe ultimul eu ii congelez si cand se termina unul scot altul si tot asa...se pastreaza super fain...tu cum ii tii?
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mikimi spune:
Am facut poze cu neTOBITELE mele, o sa le descarc mai tarziu, dar acum pentru ca am stricat multa materie principala am ramas cu multa crema.Ce fac cu ea?
Vroiam sa va zic de fapt ca azi mi-a fost asa dor de servici ca-mi venea sa-mi iau plozii la spinare sa ma duc in aeroport sa-mi ajut un pic colegii.Si asta e de rau...inseamna ca m-am cam plictisit acasa.Nasol ca va trebui sa merg la servici cand e tocmai frumos afara, si cand n-o sa mai am avantul asta muncitoresc.
decembrie.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
aime spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
aime si eu mai am cozonac...cred ca maine il scot pe ultimul eu ii congelez si cand se termina unul scot altul si tot asa...se pastreaza super fain...tu cum ii tii?
eu fac de regula 2-3, deci nu f multi. ii impachetez cand s-au racit in hartie pergament si apoi ii pun intr-o punga pe care o leg bine. ii tineam de regula in balcon, acum am o debara unde e frig. stau si o luna, fara sa mucegaiasca sau sa se intareasca.
Miki, tobitele tale tre sa fie tare bune, nu te necaji. Is un soi de pricomigdale, cred eu.
paxela spune:
miki va asteptam oricand cu drag
daca vreti neaparat eveniment atunci va asteptam pe toti duminica sa serbam Ionutul
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu