Sarbatoriti de nov-dec 04 (165)
Raspunsuri - Pagina 13
ochi_verzi spune:
Monica, ei intr-o zi faceti si voi o ruta scurta asa cum merge mama cu Diana, vreo 20km si va asteapta sotul cu masina si va intoarceti acasa pai cand am fost in concediu, a dus-o mama de vreo 4 ori si tata le astepta cu masina in Vulcan, faceau ruta pe la magazine si se intorceau acasa. Cu mine inca n-a fost..noroc cu mama
Diana 22.11.2004
mariussimiuc spune:
Bits-ule,ce-mi facui cu pozele de la Thomasland? Robert a stat lipit de monitor,sa-i pun videoclipul o data si inca o data si inca o data... Doua ceasuri n-am avut loc aici de el. Foarte frumos acolo.Cu toate ca ar fi mare tragedie si n-as putea sa-l scot vreo 2 zile de acolo,mi-ar place sa fie si la noi asa ceva. Ehehe...vise...
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
monica-elizabet spune:
Mihaela, poate facem acum in iarna o plimbarica cu trenul pana la socrela la fagarash ca altfel cu masina nu cred ca ne incumetam la ce zapezi am vazut ca sunt...asa ca imbinam utilul cu placutul
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
bumbacel spune:
Onitza, barbate-miu e oltean , ma rog, un oltean mai atipic, dar a renuntat si el dupa aproape doua ore. Nasol e ca noi nu prea mai avem nimic prin frigider si ma gandeam sa facem ceva cumparaturi dar nu se poate iesi cu masina nici acum. Pe straduta din fata blocului e zapada de juma de metru
Tudor parca a fost mai bine azi, n-a avut febra si a mancat chiar binisor. Poate scapam ieftin de data asta, mai ales ca eu am o gramada de treaba, luni m-a programat la cezariana si-s cam disperata ca am impresia ca nu o sa termin niciodata tot ce am de facut pana vine puiul mic.
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004) si viitoare mamica de al doilea ingeras
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...
aime spune:
hi, hi, hi, eu nici nu i le-am aratat (pozele din Thomasland) ce sa amarasc copilu' degeaba . oricum faina tare, nu ma mir, la ce stiu conationalii tai Bitsule sa faca ... si inca ceva, poza in acre tati il musca pe Amon, in afara ca e bestiala, amon iti seamana ca o picatura de ...diamant...lichid
Fulgule, pai cand am zis ca facea casa, m-am referit la faptul ca numara banii, adica facea monetarul, nu casa in adevaratul sens... sanatate blondinului, sper ca deja sunteti mai bine.
Eu is racita cobza, nush ce-i cu mine iarna asta, ca de mai bine de-o luna o tin asa
monica-elizabet spune:
bumbacel...wow...luni???
apai sa ai nastere usoara si refacere rapida dupa cezariana, bb sanatos si papacios...
aime, sanatate multa sa te faci bine repejor
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ochi_verzi
iar la masa "baga in gura...mesteca...inghite"...vai ca ma omoara cu mancatul...se joaca intruna la masa si vb continuu.
Si Robert la fel...Imi vine sa-mi iau campii cateodata.Sta cateodata si mesteca la o lingura de PIURE de-mi vine acru...Si carnea o mananca doar friptura sau tocata,gen sarmale sau piftelute.Cand fac ciorba cu carne trebuie sa scot carnea si sa o inlocuiesc cu cartofi.Orice fel de ciorba as face trebuie neaparat sa aiba si cartofi. Si dupa ce se satura nitel,incepe sa dea carnea deoparte si sa spuna ca nu-i place.Dar stiti ce e culmea? La ciocolata nu face niciodata nazuri,ar manca oricand,oricat si oriunde.Si in ciorba in loc de carne.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
roserb spune:
Salutare, salutare si La multi ani!
Aseara ne-am intors si noi de la munte, am stat 5 zile la Rasnov, foarte frumos, zapada, soare, sanius cat cuprinde, nu frig, distractie! Copiii au fost incantati, cel putin Mihnea a fost prima data la sanius in adevaratul sens al cuvantului si era mereu cu gura pana la urechi.Au fost 4 copilasi, s-au inteles bine ca se cunosc de o viata, asa ca ne-a priit la maxim. Am avut si mare noroc ca ne-am intors aseara, drumul a fost foarte bun, am ales si varianta prin Cheia, asa ca nu a fost nici macar aglomerat.
La servici merg abia de luni, oricum azi nu as fi avut nici o sansa sa ajung in Pipera. Catalin a venit mai devreme si de 2 ore deszapeseste la cele 2 masini, nu stiu cat spor a avut...
Oricum, peisajul e frumos daca nu trebuie sa te deplasezi departe, i-am scos pe copii la o mare tavaleala azi dimineata si am venit cam uzi, sper sa nu prestam si vreo raceala, ca ne tinuram tare bine pana acum (sa nu ne fie de deochi!).
Pentru ca aveam frigiderul gol, m-am apucat sa ma duc pe jos pana la Plaza- Gima (urasc Gima, toate sunt scumpe si majoritatea vechi, dar nu aveam alternative) (tramvaiul era blocat si nu functiona) si , obisnuita cu masina, am adunat in cos vrute si nevrute, cred ca vreo 15 kg repartizate frumos in 4 sarsanale. Frate, pana am tarat de ele acasa mi-au iesit okii, basca cervicala mea care e in plop, cred ca i-am dat o grea lovitura.Imi venea sa le leg cu o sfoara si sa la tarai prin zapada dupa mine, nu era nici macar poteca facuta la 10 dimineata asa ca am mers de-a dreptul pe carosabil , pe unde se putea.
Am vazut toate pozele voastre: Iris,Mihaita, Silviu, Delia,Vladut trezorierul, Amira, Robert, Bitsulina si frumosii fani Thomas, foarte frumosi cu totii!
Sanatate multa celor bolnaviori, Fulguletzule , imi pare tare rau ca ati tras-o asa de tare, pana la urma ce a fost?
Felicitari gospodinelor gastii pentru creatiile mirobolante, eu in afara de torturi de Craciun si papa de Anul nou , care nu a fost foarte elaborata (si a fost facuta cot la cot prietena mea de o viata ,Dana ) nu am creat mare lucru. Mi s-au scurs privirile dupa curcanul Monicai si dupa cozonacii lui Aime (sunteti maestra, doamna!)
Bumbacel, nastere usoara si un bebeloi sanatos si mancacios iti doresc!Hai, fii optimista, pana luni ne-om deszapezi cat de cat!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
ioana_du spune:
Bumbacel .... Nastere usoara, refacere super rapida si bebe sanatos, mancacios si cuminte!
Asa Roserbino, nu iti place in Gima, da' cumperi de 15 kile soro!??! Hai la mine, ca am facut salata de boeuf cat pentru un regiment. Acum ... o vreme nu mai gatesc nimic, sa mancam salata, ca nu de nebuna am tocat la alea de m-am acrit pe 30, nu? Deci ..... daca nu vii sa o mananci, facem noi intoleranta la salata, la cartofi, la morcovi ... pana si la sarea din salata facem!
monica-elizabet spune:
roserbina, bine ati venit acasa ma bucur ca v-ati distrat...
ioana, eu mereu fac cate putin ca sa nu le arunc ca si mie mi se ia repede de un fel de mancare
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post