Sarbatoriti de nov-dec 04 (165)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza, asa se intampla...de zice lumea ca mamica e exagerata
dar numai cine sta mai mult timp cu un copilash stie cum este de fapt...

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Miki, sanatate multa!!! Am vazut si pozele din decembrie tare-s faine dar mi-a placut grozav asta cu cata uimire se uita el la mos si asta
Ioana, bine ati ajuns acasa!...astept poze.Mey tot asa si mama...cand e doar cu ea, e cea mai cuminte si papa tot, in schimb cand e acasa zici ca-i zuza...repet ca un papagal..."stai cuminte, nu mai arunca aia..." iar la masa "baga in gura...mesteca...inghite"...vai ca ma omoara cu mancatul...se joaca intruna la masa si vb continuu.
Monica,...ei inelele ale sunt de prin vara..asa cu 50 de bani si acu' le-a gasit asa ca a trebuit sa si le puna fata pe degete...asa bijuterii nu-i pun, ca no, n-am vrut...are doar cerceii dar la cat i plac, tare cocheta va fi cand va creste.

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Mihaela, si ruxi are o gramada de chestii din aur primite dar nici eu nu o las sa le poarte...are si ea inelushe din plastic(ba de la reviste, ba de la deiverse chestii primite "surpriza" si pe-alea i le-am lasat)
dar mereu imi cere pe-astea ale mele sa i le pun si ei macar putin

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Neatza la toata lumea!
Dupa ce am bolit eu de revelion acum e randul lui Tudor. A facut febra 39 asta noapte, tuseste si incep sa-i curga iar mucii (abia scapasem ).Inca doarme si parca nu mai arde asa tare dar nu cred ca scapam mai curand de doua, trei zile de febra.
Ninge in continuu, barbatu-miu se chinuie de o ora juma sa scoata masina si sa plece la seviciu. Cred ca o s-o lase pe maine
O zi usoara sa aveti

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004) si viitoare mamica de al doilea ingeras

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BUMBACEL, sotul tau e ardelean? ...de are rabdare sa stea sa curete?:D al meu, desi ardelean - pe jumatate, a renuntat, dupa ce a curatat jumad in masina, si-a dat seama ca nu are cum sa o scoata la ce nameti sunt prin jurul ei...in alta ordine de idei, SANATATE LUI TUDOR!!!! dar si tie!!!

MIHAELA exact cum ai descris, asa e si la noi...Paul plimba lingura prin ciorba sa ocoleasca dusmanul nr 1, carnea!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Mikim-am uitat in pozele tale si vazand 2 copilasi asa frumosi si o mamica atat de relaxata mai ca nu as ma sta pe ganduri. Sunt tare frumusei impreuna.
Onitza si Daria face fizte la mancare in ultimul timp. O fi varsta ca imi amintesc de Ana cand avea 3 ani ne dispera cu mancarea si acum nu o pot opri.
Monica cum a fost curcanul? Mai aveti din el?

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

revenim in fortza caci ieri ne-am distrat de minune!am reusit sa pun pozeThomas land dar nu le pot aranja.sper sa va placa!cu toata ca avea doar 1an si8 luni cand am mai fost sa stiti ca Kenzo isi amintea ca a mai fost acolo.
vreau sa va spun ca ne-am intalnit si cu mamaluidavid cu copii si-mi pare rau ca nu am facut nici o poza sa vedeti ce copii mari are si scumpi are si ea.

Mergi la inceput

Buna fetelor,
bitsone sa va fie de bine distractie de la thomas land sunteti niste frumosi
carmen, curcanul a iesit super bun, fraged si aromat...asa ca multumesc tuturor pentru sfaturi... sigur am sa mai fac
bumbacel, sanatate multa lui tudor
onitza, eu nici nu indraznesc sa-i pun carne in supa...caci ea ciorba nu vrea sa vada...o las asa...pana cand i-o veni mintea la cap
va pupam si va uram spor la dat cu saniutza

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare!
Ioana, ea nu ocoleste carnea, chiar i place dar pur si simplu am ajuns la concluzia ca-i este lene sa manance...asa ca sunt ca o caseta stricata la masa...repet acelasi lucru.
Bumbacel, sanatate multa!
Bits,vai ca frumosi mai sunt copii tai, de tine nici nu mai zic doar fac asa.Nici nu am curaj sa-i arat Dianei pozele, la cat de innebunita e dupa thomas si trenuri in general, ca m-ar innebuni toata ziua "mami si eu vleau acolo"....
La noi e locul din tara unde calea ferata trece prin tunel, peste sosea si pod asa una dupa alta(nu va ganditi ca trec trenuri de pasageri, ci doar alea cu carbune) si de cate ori mergem in Petrosani e cu ochii pe geam sa vada daca e acolo. Aseara cand am fost la niste prieteni, nu era locomotiva acolo iar ea asa dulce a fost "mami, tlebuie sa iau niste motolina sa melg acasa la tlen sa-i dau sa manance ca i foame de aia nu-i aici".Am ras de ea de numa'. Si apoi intrebarea urmatoare este "cand mai melg cu tlenu la Vulcan"...ca v-am povestit eu ca mama o plimba cu trenu pana la Vulcan si se intorceau cu maxi-taxi...
Monica

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

mihaela, super ca o plimba cu trenul
pe ruxi si alex ii mai plimba tata cu tramvaiul sau metroul...dar cu trenul nu a mers niciodata si tot ne zice ca vrea sa mearga cu el

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput