Sarbatoriti de nov-dec 04 (165)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

fusei cam haotica in exprimare dar mi-e lene sa corectez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

LA MULTI ANI, FETELOR!
Vai ca am vazut niste poze super faine cu printese care mai de care Amira si Delia harnicelul Vladimir si cu prietenul lui Robert si mamici frumoase si aranjate
Din ce vad prin poze si ce-am citit tare ati mai petrecut
Monica, mi-o imaginez pe Ruxi dormind sub masa dupa ce a alunecat de pe scaun, draga de ea dar vroia sa mai petreaca.
noi am fost la ai mey, au fost si fratelo cu ale lui fete, asa ca am petrecut in familie pana pe la 2, cand am plecat spre casa unde a trebuit sa mai vad si doua episoade cu Tom & Jerry...no, ca sa-i faci nu avea fata somn.
La ai mei, s-au jucat cu baloane, au dansat amandoua de li se scuturau hainele pe ele si bineinteles de pe la 10 s-au tot cinstit cu sampanie de piersici[pt copii), iar apoi de la 12 au trecut pe cea de zmeura, ca no fiecare fata cu sticla ei.
Diana, facea ce facea si iar se intorcea la farfuria cu pastrav, a mancat cred ca vreo 2, asa ca o sa-i mearga bine to anul, cum zicea bunica mea.
Ieri am lenevit pana pe la 17, cand ne-am imbarcat si-am iesit la o bataie cu zapada si-o plimbare cu sania.
Azi, avem program de colindat dar asta dupa ce se trezesc "copilul cel mare" si Diana...
revin cu poze...

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

of fulgutzo...si pana la urma nu sti-au dat seama de la ce era febra? si sanatate multa ginerelului mei blondin

va pe toate fetelor

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

offff Fulguletz... dulce un David, sa-i treaca si sa fie sanatos.
Si cum ziceam, am pus si ceva poze

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Mihaela, ce dulci sunt fetitele cum serveau ele shampanie din cupe...mai ruxi imediat a remarcat inelele de pe manutza dianei si s-a dus sa-si caute si ea inelul
si ce fain ninge...

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Hehehe…ne mai primiti si pe noi cu urari de LAMULTI ANI !!!! cu multa multa sanatate ca e cea mai importanta, sa ne dorim lucruri frumoase si realizabile, sa tindem sa facem mai mult si sa ne mai bucuram de un an din viata noastra frumoasa.

Din pacate ne-a cazut netul pe 22-23, dupa care am plecat la munte la odihna la nasi, de unde am mai plecat de abia pe 30 din motive urgente de sanatate…ca deh…de abia ne-am obisnuit cu vizitele dese la doctor.De data asta principala am fost eu, cu 39,6, tuse, muci, cap migrenat cum nu credeam ca exista, dureri de gat si in piept de la atata tuse, si durere de carne.Yannis tuse cam ca a mea(luata ‘’cadou’’ de Craciun de la soacra-mea), mucii pe care ii are oricum de o luna, Alexander cu o tuse uosara si el la fel de o luna, amplificata un pic acum si tati muci.Acasa am cedat, dupa ce m-am asezat in pat nu am mai putut deschide nici pleopele, noroc ca apucasem o vizita la doctorita copiilor, care mi-a recomandat si mie un antibiotic si paracetamol si tantum verde.
In fine, pe 31 m-am mai refacut, noroc ca actioneaza ca la carte medicamentele la mine ca nu prea iau.Dar a fost un revelion linistit….fara sampanie, fara dans…asa regret cand nu dansez, parca pierd ani din viata.
Craciunul a fost si el linistit, cu nasii si copilasii.Bradutul de la munte era in curte, asa ca organizarea noastra in dimineata de Craciun a fost un pic defectoasa, dar nu s-a pierdut magia, copilul s-a bucurat.I-am luat numai carticele, da ram nimerit foarte bine, o sa va recomand si voua gaselnita noastra.

Copilasii sunt din ce in ce mai draguti impreuna, incep sa fie impreuna in adevaratul sens al cuvantului.Aexander a inteles in sfarsit ca vorba buna il bucura pe Yannis, il mai ia valul si tipa de bucurie la el, dar daca vede ca-i piere zambetul saracului bebelus de pe fata revine repede la sentimente mai bune si ii canta, ii zice sa stea cuminte ca e el acolo, se joaca in fata lui si al mic chiuie de bucurie, ce mai interactioneaza ca niste frati.Plus ca Alexander i-a dat lui Yannis o porecla , pe care deja a adoptat-o toata familia…culmea si barbate-miu, care e tot timpul un nu hotarat pentru orice, mai ales daca e ceva ce vine de la copil….ei uite ca l-a strigat si el imediat asa.Il cheama TADU.La inceput am vrut sa-l opresc, mai ales ca inainte de asta ii zicea PRACTIC, dari mi place si mie acum.Am ramas eu sa-l strig Yannis ca sa stie macar un pic si de numele asta.
Ar fi multe intamplari dintre ei de povestit dar ma lasa memoria, trebuie neaparat sa mi le notez, ca de fiecare data imi dau lacrimile si vreau sa ma bucur si peste ani de asta.Cel mai important este ca fiecare dupa ce deschide ochisorii, se uita dupa celalalt, Yannis fomistul nici nu se atinge de titza pana nu-l aude macar pe Alex.Eu nu stiu cata memorie are el, parca stiam ca la varsta asta nu e mai mare de 24h, dar este acceasi poveste in fiecare dimineata…deschide ochii, se uita, asteapta, aude si apoi pune pe mancat, desi ii sta la dispozitie de cand a deschis ochisorii.
Si am ajuns in situatia de care-mi povestea Try,in care suptul a devenit o problema din cauza curiozitatii.Nimic din ce misca nu trebuie ratat, si dureaza masa de la 5-10 min la juma de ora.Si cel mai ‘’vinovat’’ de asta e Alexander care nu-i da pace nici macar un pic, si orice i-as zice nu intelege sa ma lase sa-i dau sa pape.Sta 1 min departe de el, dupa care iar ma/sau il calareste. Uneori nici nu vrea sa manance decat 2-3 minute cat sa nu moara de foame si apoi sa se uite.Dupa o ora iarasi cere, asa ca sunt mufata toata ziua, parca ar fi bb mic.Dar tot frumos e.A crescut mare rau, tati zice ca e prea grasut chair, are deja 7 kile 300, sta in funduletz daca il las, se trage de absolut tot ce prinde ca sa se ridice.Asa ca Deliutza o luam si noi pe urmele tale.

Acum ma duc sa citesc din urma vreo 2 capitole sa va vad ca sigur aveti pozici noi.

decembrie.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)

Mergi la inceput

miki, sanatate multa, aveti grija de voi...ce m-ai distrat cu faza ca esti mufata toata ziua
asa au fost si ai mei si inca sunt din ce in ce in mai mult...dimineatza cand se trezesc se cauta unul pe altul, se trezesc, se pupacesc...imi dau lacrimile de bucurie de fiecare data...

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Bine v-am gasit in 2008! sa dea bunul Dumnezeu sa avem un an bun, sa ploua cu sanatate, bunastare si tot ce va doriti!

Cu mii de scuze de intarziere si de faptul ca am uitat , vreau sa urez si eu OTILIEI , LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE SI SPOR IN TOATE! Oti, imi pare rau ca nu te-am sunat de ziua ta!

Am vazut pozici cu copii frumosi, Silviu & Delia, Mihaita, Vladut, Robert cu surioara, Kenzo si Amon, fetele Ceciliei, Irisuca,Diana ..si nu-mi mai amintesc......parca atat..oricum am vazut toate pozele pe care le=ati pus, foarte frumoase!!! m-am bucurat mult ca v-am vazut si pe voi si pe pitici.

IOANADU insanatosire tatalui tau!!! am incremenit cand am citit ce probleme serioase are! Bianca ce mai face?

Noi ne-am intors azi de la ai mei, ne-am fi dorit mult sa mai ramana Paul pana in wee la Moreni, dar nu s-a putut si suntem toata echipa la Bucuresti. Revelionul l-am petrecut fata Paul , a ramas la ai mei, iar noi , parintii denaturati am chefuit pe la cumnatul proaspat casatorit...zbenguiala toata noaptea, am dansat vrand-nevrand de ma dureau picioarele, la insistentele unui prieten de-al sotului care facea pe DJ-ul si care era foarte iritat daca vedea pe cineva ca se asaza! Paul mananca binisor la pranz, dar s-a prostit seara si dim ca nu mai pune nimik in gura ...in schimb a inceput sa bea ceaiuri la greu....chiar ce plante stiti ca fac bine stomacelului copiilor? imi puteti recomanda ceva la pliculete?

Ma duc sa mai amestec in mancare...azi am avut treaba multa, cu despachetat bagajele, spalat, etc.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

onitza, bine ati venit acasa ma bucur ca v-ati distrat de revelion

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONICA chiar mi-era dor de casa , nu mai spun de Paul care repeta ca un papagal: "veau acasa a mine" a fost un mic terorist pe la Moreni, a scos untul din mamaie si tataie ..culmea ca la soacra-mea era cumintenia pamanutului, se minuna biata soacra cand ii povesteam ce nazbatii facea la ai mei, iar la ea se juca frumos, manca tot-tot-tot, cum spune el cand termina de mancat. ...as fi vrut sa il las pe la ea mai mult timp, dar mi-era ca isi schimba parerea despre nepotelul ei!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput