Sarbatoriti de nov-dec 04 (165)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara fete dragi !

Si La multi ani fericiti, cu sanatate si absolut tot ce va doriti ptr noul an.
Astazi dupa inca o tura de musafiri, am reusit sa va citesc pe sarite si incerc sa si scriu.
Mai intai o pup pe frumoasa si pretioasa mea finuta Amira, mai apasat decat am pupat-o (telefonic) la 12 noaptea si o astept pe mami a ei pe mess, ca vaz ca disparu...sper ca n-a luat-o vreun virusel .
Noi petrecuram relativ linistit (da si noua ne-a lipsit agitatia, caci noi de regula nu stam acasa, acum din pricina unor neconcordante ne-am trezit tarziu...da eu zic ca recuperam la cumatrie, Mihaela, nu? si de ce nu, la urmatorul rev.), am inceput seara cu traditionalul plugusor pe la cunostinte si rude (Miha, erati si voi in plan, marturisesc dar cum tusea mea s-a agravat ff tare....am zis pas), apoi ne-am retras acasa, cu niste colegi, aproape de miezul noptii. Si acum sa va povestesc prima noastra aventura pe 2008: deci, ne-a mancat undeva, respectiv in sa mergem pe un platou de langa noi, de pe care se vede Iasul fff frumos, cu lumini si artificii si toate alea...buuuuun, plecam, cu sampanie, pahare si cam sumar imbracati, ptr ca locul e la 10-20 m de casa noastra. Stam acolo, contemplam, bem sampanie, ne pupam, ne uram, etc ...ne intoarcem dupa vreo 20-25 min si constatam ca ...am uitat cheile in casa, casa INCUIATA, noi afara. Revelion, buna dispozitie, sperante...etc...in casa cald, afara frig ca dracu, in casa lumini, brad impodobit, mancare, afara doar o sticla goala de sampanie si niste fete plouate si deznadajduite total. Ne uitam tampi, cheile in casa in usa, noi am iesit prin garaj, cheile in masina si usa s-a blocat dupa noi...Am incercat in fel si chip, Vladut spunea ca ii e frig, ca ii e somn, in casa sunau telefoanele ca disperate (ptr ca am uitat sa spun ca nici pe alea nu le luasem) eu anormal de calma, sotul meu se agita, dar destul de pasiv (el uitase cheile, sau trasese prea tare de usa batanta). Apelam la singurul vecin (pe care norocul sau cerul l-a facut sa fie acasa) si care a si fost salvarea noastra...a venit cu o ranga si a deschis f simplu, fara sa stricam nimic (eu care deja faceam scenarii de spart geamul la garaj, etc). Am intrat nu va spun cat de fericiti , chiar atunci suna Miha,eram cam inghetati si concluzia baietilor a fost : usile astea de garaj is f nesigure, dom'le, le deschizi asa easy ...cu o simpla bucata de metal". Ne-am amuzat, dar sincer nu vedeam nici o iesire (mai bine zis intrare) cat eram afara .
Cam asa ne-am amuzat noi de rev-ul asta, vreau sa va spun ca Vladut a facut si bani cu uratul si chiar a pus sufletel, sa-l vedeti ce striga din toti rarunchii "...ia mai da un leu matusa..." dimineata isi facea casa, bine nu prera stie el la ce-i folosesc, dar o idee vaga are .
Eu ma lupt de-a dreptul cu tuse magareasca, pe bune, efectiv nu mai stiu ce sa iau...sunt in a 4a saptamana dupa o laringita si tusesc ca o apucate, Miha, stie , dar acu de vreo doo zile s-a agravat f tare, mi-e si frica sa nu ma inadus frate, am niste crize...acu-s in tratamente, trebuie musai sa ma fac gigea pana pe 7. Azi mi-e un picut mai bine, asa ca Miha, stai linistita nu scapi de mine
M-am intiiiiins (ca sa recuperez ce n-am scris de atata vreme ) acu va pupez si fug sa culc copilu'. De aici puteti vedea "poze de sarbatori".
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by aime
De aici puteti vedea "poze de sarbatori".

Foarte frumoase poze. Si tare...interesanta experienta voastra de Revelion.Tre sa recunosc ca si azi m-am amuzat cu soata pe seama voastra.

quote:
Noapte buna

Offf...cand eram si eu pe aici si inca disponibila ai disparut tu.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

din categoria d-ale revelionului .... exact inainte de nani domnisoara si-a spart capul, sa ridicat de un scaunel pliant metalic si foarte usor si sa dus pe spate cu el facandu-si deasupra sprancenei o buba de toata fumusetea, asa cat o latura de moneda, asa ca am primit si botezul bubelor, am inceput anul cu "bine"
in rest ne laudam cu mersul de o singura manuta, cateva cuvinte noi, cateva nopti urlate, din cauza dintilor care cica ar iesi dar nu se vad inca unde
poze de revelion incepand de aici

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

aime, bine ca totul s-a terminat cu bine...
foarte faine pozelece de bunatati ai facut in ultimul timp si nu ni le-ai aratat si noua , ce numara vladutz acolo banutzii e un frumushel, imi pare asa de calm ...el e nervos vreodata?
va pe toti

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

of paxelina...pupam fetitza sa-i treaca repede buba
sa dea Dumenzeu sa fie prima si ultima pe anul asta

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet
imi pare asa de calm ...el e nervos vreodata?

Daaaa...cand se intalneste cu Robert.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet
imi pare asa de calm ...el e nervos vreodata?

imhhhh...si ce nervisori are, cand se vede cu Robert e disputa pe jucarii, da are si nervisori in destui...
Moni merci, am facut eu bunatati, da nu crez sa te fi intrecut

Paxelina, las' sa fie asta tot raul, sa treaca repede si sa nu mai fie altele. Si sa nu uit sa te complimentez, vazut pozele si esti rachitoare fato...zau....alaturi de mica printesa si de micul partener de dans...

Mihaaaaaa, primit mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

La multi ani fetelor, am in cap multe, dar de-abia pot piui de durere de burta. Mi-a venit azi dimineata si stau incovoiata de spate, nu alta. Daca mai adaug si lenea ce ma caracterizeaza ca m-am intors la munca... e destul. De-abia-mi misc degetele pe taste, cred ca azi o sa dorm cu capul pe birou.

Mai vorbim pe maine cand oi avea mai mult suflu.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

la multi ani, suratelor! sa aveti parte de un an mai bun, cu sanatate si impliniri!
la multi ani si mezinei grupului, Aminutza noastra!
si otilica sa ne traiasca si infloreasca!

am proaspete in minte pozele lui aime, ca p-astea le-am vazut ultimele ...mi-a placut comentariile, am salivat la pozele cu torturi, etc...si m-am amuzat de averea stransa de Vladutz mey...daca stiam ca asa se face casa, apai ma duceam mai demult la sorcovit/colindat/carat mielu cu norocu....da la anu o sa fiu pe faza...

noi am avut sarbatori de cacao rau de tot...Am fost cu David la spital si in ziua de Craciun(mai fusesem se 2 ori cu cateva zile inainte, deja ne cunoasteau aia pe acolo...David a facea febra 41 brusc fara cauza cunoscuta iar fara paracetamol rep nurofen la 4 ore era dus la propiu de pe fata pamantului)...
plus alte probleme de sanatate ale socrului meu plus ca nici nu ciocni bine sampania de anu nou si imi veni ciclu ...sa vedem ce o mai fi..

cecilico, mey...nu sughitasi de craciun? ca eu jelii langa bradul ala de numa numa...
David s-a trezit la 3 noaptea cu febra 40 in noapte de Craciun, dar tot si-a vazut cadoul...un trenuletz electric pe sine...si cine construia si punea sine la 4 noaptea...eu si sotzu...da ne era o mila de el si asa s-a bucurat cand l-a vazut ca nu puteam sa-l refuzam, desi era rupti de obseala si somn(de cateva nopti nu dormisema ca l-am pazit de febra, etc..)
mey cecilico asa v-am admirat in pozele de la craciun...unu mai frumos ca altu...

vazui si apetisanta curca a lui cuscra...

mamica de David sparge lemne(1 dec. 04)

"Ia-ma Doamne si ma pune unde-i palinca de prune..."

Mergi la inceput