Sarbatoriti de nov-dec 04 (165)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by bits
noi ne pregatim sa facem o escapada la Thomas Land maine iar Ken e nerabdator sa-si vada idolul

Wauuu...cred ca eu n-as mai putea sa-l scot pe Robert de acolo. Chiar acum am tras o cearta cu el...vrea desenul animat cu Thomas care se ascunde de Emily. De unde sa scot frate episodul asta? Sa ma apuc sa iau fiecare episod pe care il avem in parte? Si el plange cu lacrimi de crocodil si eu ma enervez de mor...

N-am fost la nasica mey...O mai lasam sa respire.

Multumim de complimente.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! cum ati petrecut fetelor?
noi ne-am distrat fain, astia mici au rezistat eroic, abia la 3 dimineata am venit acasa si nici atunci nua veau somn, au mai stat la tv la desene ... la restaurant a fost tare dragutz, formatie live, am dansat, am papat, ne-am uitat la focul de artificii care a durat peste 20 de min...intr-un cuvant ma bucur ca am ales varianta asta...ruxi aproape de 2 a atipit un pic pe 2 scaune si nebuni cum suntem am lasat-o acolo si am plecat la dans...dupa vreun sfert de ora a venit cineva sa ne zica ca a alunecat de pe scaune i-am zis sa mergem acasa si nu vroia...apoi s-a trezit si am mai tras o repriza de dans...si-abia apoi am plecat acasa
va pup pe toate
sa aveti un an bun

la multi ani! de sf Vasile

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

La multi ani!
Un An Nou plin de realizari si sanatate va doresc!
Sa fiti vesele si sa aveti copii cuminti si soti iubitori!

pe toate!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

bits...super...distractie placuta maine sa ne pui poze

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Revelion la Paxela... cateva... ffff putine pozici...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

felis, tare frumos a fost la petrecerea voastra...am vazut copilashi super frumushei si jucausi, pe printesica mica si roz bombon as papa-o.... si mamicile (paxelina a slabit tare mult si arata super fain...iar tu ca de obicei mamica sexy ...imi place cum iti sta cu parul asa luuung...) si tatici mandri de sotiile si copilashii lor
pe toti

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Va salut cu drag intr-un 2008 care sper ca va fi mult mai bun, mai calm decat 2007-le abia incheiat. Care 2007, inainte sa se incheie, ne-a mai daruti o "placere a la 2007". Am chemat iar salvarea pentru tata. Nu a fost nimic grav pana la urma, doar o criza cu care se confrunta toti cardiacii, cica, dar pentru ca tata este "proaspat" in acest gen de "gasca" .... Ne-am speriat ca naiba, am crezut ca mai face alt infarct. Noroc aca venit salvarea foarte repede (desi in momentul ala mi s-a parut ca dureaza o vesnicie) si i-au dat nitroglicerina. Acum e in spital, dar mai mult ca sa fie doctorita convinsa ca sta potolit pana poimanine, cand i se va face o .... ecografie parca .... mai complexa. Coronariana, ceva de genul asta. 2007 ne-a speriat, 2008 a inceput cu "stati linistiti, asa ceva se intampla, nu trebuie sa va mai speriati de-acum inainte" . O iau ca pe un semn bun, pentru ca ma incapatanez sa am un an mai bun .
Va pup cu mult drag pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ioana,sanatate multa tatalui tau.Sa dea Dumnezeu ca 2008 sa fie asa cum iti doresti.

Felis . Noua ne-a lipsit nebunia si agitatia de Revelion,dar o sa ne scoatem noi parleala la anu'.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

ioana, sanatate multa tatalui tau si sa dea Dumnezeu sa aveti un an bun asa cum iti doresti
miha...auzi la ea...vroia agitatie...in loc sa zici mersi ca ai avut doi copilashi cumintei si-ai putut petrece in liniste cu sotiorul

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioana, si gazda noastra a chemat salvarea la 3 dimineata, sotul are aparat la inima si a cam exagerat de sarbatori. Asa ca la 4 dimineata ne-am trezit ca venise salvarea, i-au pus perfuzii si l-au luat la spital la Fundeni dar a refuzat internarea. Off, cum incepuram anul.
Paxelina, ce sexy mama esti
Felis, mi se pare mie sau s-a mai ingrasat Mihaita?

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput