Sarbatoriti de nov-dec 04 (165)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dama spune:

La multi ani cu sanatate tuturor, fie ca anul 2008 sa fie unul mai bun, mai plin de bucurii si de reusite de tot felul.

La multi ani, Otilico, sa-ti aduca anul nou multa fericire si realizarea proiectului bebe 2.

La multi ani pt maine mezinei trupei, Amina, sa cresti mare, cuminte si fericita!

Va si va dorim petrecere frumoasa in noaptea asta

Mami de David (18.11.2004) si Patrick (18.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ionela eu de obicei ma uit pe antena 1 la emisuni inregistrate...dar nu cred cale pun atat de repede pe net...
lasa...nu mai baga in seama...(cumpara-ti niste casti prin radio doar pui mufala tv si te plimbi cu castile in toata casa fara sa ma deranjezi pe nimeni ca-si sonorul prea tare_
pe toate

LA MULTI ANI!

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

LA MULTI ANI!

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Amina, sa fii sanatoasa, cuminte si voioasa!

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Sorcova,
Vesela
Sa traiti,
Sa-infloriti:
Ca un mar,
Ca un par,
Ca un fir de trandafir.
Tare ca piatra,
Iute ca sageata;
Tare ca fierul,
Iute ca otelul.
La Anul si La multi Ani!...

Amina

celor care poarta numele Sf. Vasile

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

La multi ani ... in Noul An... Sa fie unul fericit , imbelshugat si cu multe vise implinite!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

AMINA!!!! LA MULTI ANI!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

La multi ani!

Noi am petrecut in familie,cu dragii nostri copilasi Robert si Amira .
Robert era tare nerabdator sa bea sampanie.N-am luat sampanie speciala pentru copii,am zis ca-i dau o gura de asta pt oameni mari sperand ca n-o sa-i placa neavand acces la alcool pana acum. Mare greseala! Dupa inca o gura deja era cam obosit "Mami am baut multa sampanie si m-am 'batat"

LA MULTI ANI AMINA!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Miha ce frumosi sunteti!abia astept sa o vad pe Amira cu ochii deschisi ca sa-mi dau seama cu care din voi seamana!Robert e bucatica rupta din mama si mey Amira e atat de fina!va pupam si sa aveti un an plin de fericire,sanatate si multe impliniri.nu reusesc sa deslusesc daca ati fost la nasica sau nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Anca ce mai faci?cum e cu copilasii?sper ca sunteti bine si ca reusesti sa faci fatza cu brio la toate cerintele strumfilor!un an nou plin de fericire si sanatate!pupicei

noi ne pregatim sa facem o escapada la Thomas Land maine iar Ken e nerabdator sa-si vada idolul

Mergi la inceput