Sarbatoriti de nov-dec 04 (165)
Raspunsuri - Pagina 7
bumbacel spune:
LA MULTI ANI! Tot ce va doriti, multa sanatate si numai bucurii!
2008 sa fie un an de o mie de ori mai bun decat cei de pana acum!
Mie nu-mi arde de nimic, sunt racita cobza, cu febra, si colac peste pupaza am avut si o hemoragie nazala de toata frumusetea dis de dimineata. Sper sa-mi revin pana la anul
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004) si viitoare mamica de al doilea ingeras
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...
simonacip spune:
Buna fetele, dragele, prima mea odisee fericita de unde am invatat multe, am intrat sa va urez si eu un
An NOU PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI ALATURI DE PUIUTII VOSTRI SI DE FAMILIILE VOASTRE. MULTA SANATATE SI UN AN NOU FERICIT!!!
David (10 nov 2004) si
Simona 23+
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
mariussimiuc spune:
Cand orologiul noptii va limita hotarul si c-o bataie scurta va alunga un an din pragul casei,vom ridica paharul urandu-va sanatate,fericire si un dulce LA MULTI ANI!
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
bits spune:
gataaaaa suntem in 2008!
LA MULTI ANI AMINA!sa cresti mare ,sanatoasa si sa-i pretuiesti pe cei care ti-au dat viatza!
LA MULTI ANI tuturor ce-si serbeaza ziua numelui!
paxela spune:
Un an nou fericit plin de realizari ,si impliniri, multa liniste si bucurie langa cei dragi
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
monica-elizabet spune:
LA MULTI ANI! AMINA sa cresti mare si sanatoasa
ionela multumesc de aprecieri
si tie numai bine si tot ce va doriti cucuietele
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
ionela roxana spune:
Octavia ceas mai veni yo o tura, dar imi este ca va deranjez de la sticla de sampanie
ionela roxana spune:
Bumbacico multa sanatate si ai grija de puiu mic; imi pare rau ca tocmai de cumpana dintre ani trebuie sa suferi
Amina(bobita) mult noroc in viata si multa sanatate!!!
la mine ii plictiseala maaare; al meu sot a adormit, Arisa maraie si caraie din cauza oboselii dar in ruptul capului nu vrea sa doarma, ci vrea sa ma zgaraie pe mine pe creieri; Emily plimba mandarinele prin casa, la tv nu-i nimik frumos;
eu vreau sa vad emisiunea de revelion din tara de pe pro tv dar oare cum sau dati-mi voi o idee ceva!!!
mi-am mai facut o bardaca de cafea, caci vreau sa nu dorm asta seara;
sotul face crize ca, cucuietele fac galagie, ba ca este tv-ul prea tare, ba ca se supara lumea, ba ca una, ba ca alta
prima zgariere pe creieras pe anul asta; oare cate vor mai urma???
diana2004 spune:
LA MULTI ANI cu bucurii, sanatate si muuuulta fericire !!!
Noi pe la televizor, asteptam Anul Nou ,sper sa vedem artificiile de la geam, norocul nostru ca stam central .