Gravidute si mamici de CLUJ-43

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut fetelor
Oana, pt ecranul TV (mai ales LCD sau plasma) si pt monitoarele calculatoarelor exista o solutie speciala cu care se curata. nu mai stiu exact cum ii spune, insa e ca un spay mai mic si o poti gasi pe la magazinele de papetarie si pe la cele de calculatoare. In plus se folosesc servetele putin mai fine, care sa nu lase urme.

Anca 35+ cu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Ralu, avem un deal deci;))

Meli, imi pare rau de piti a ta...am mai zis o data...sper sa se termine cu problemele pentru tine si sa mergeti si voi linistiti in vacanta

Oana, eu cand am vazut ca nu se satura, am trecut la milulmil 1. era clar ca mesele au crescut si nu mai faceam fata cererii, acum am ajuns din pacate doar la 2 mese de laptic si restul praf.incerca sa nu te stresezi pentru luatul in greutate, eu ma gandesc ca daca ea e satula e ok, nu poti sa o indopi daca ea nu vrea...bine a mea manaca destul de mult, nu m-am gandit ca nu ia bine in greutate, am cantarit-o doar de 2 ori de cand s-a nascut. si cu degetul...cari a avut tendinta si inca mai are sa isi suga degetelul mare, dar i-am dat suzeta, prefer asa decat sa ajunga sa isi suga degetul constant, se intampla insa numai cand ii este foame!ai incercat sa te vezi cat laptic ai? cu o pompita? incerca avent. si eu ca si pufu am toate produsele avent si sunt f multumita, pompa e ff buna. eu nu alaptez de vreo 3 sapt, numai servesc lapticul cu ajutorul pompitei.

Co +Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli, pe tine parca te-am "auzit" vb de gris pt bebei. Ce marca si de unde ai cumparat?

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENAMARIA ai o scumpica de fatuca e tare tare dragalasha ,mai ales in costumasul ala rosu e superba ,sunteti o fam f frumoasa

PUFULET rest CRISTAL e pe langa fabrica de bere URSUS ..daca te intereseaza pot sa ti dau nr de telefon

MELI draga tare rau imi pare pt piti lasa ca se face bine nu te ingrijora

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ioana-sincer nu mai stiu, cred ca milumil era. sincer nu-i mai dau ca a mea a inceput sa pape tare bine fructe si legume si nu-i mai dau .cred ca era milumil cu banane. dar tare mult i-a placut la piti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Am crezut ca e ceva gris care se fierbe il lapte. Era ceva care sa prepara la rece? Eu nu stiu ce sa ii dau seara sa manince, pina acum i-am dat laptic numai, dar vreau sa ii introduc si seara o masa.
Are cineva idei de cina pt bebei diversificati?

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

CO ai trecut la lapte praf?de ce tu puiutz ?nu i mai ajungea micutzei lapticu de la tine :(

o seara super fetelor
uitati va la 8;30 pe Antena la seara farselor:)

O sa nu uit ,IOANA asa mi place poza cu tine si puiutzu iar in spatele vostru e omul de zapada cu luminitze ,e superrrrrr
in CJ ati facut poza?

Mergi la inceput

IOANA in ultimul nr al revistei mamii sunt retzete pt diversificarea mancarii la bebe ....daca nu o mai gasesti o sa ti scriu ce am gasit acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

ioana13, aud dupa voce ca e ragusita cand plange, vocifereaza... e alt timbru
numai ca e f bine ca nu are febra, asa ca sper sa-si revina singura.

bex, imi pare rau ca pierzi lapticul. nu mai bine o pui la san decat pompa + biberon dup-aia?

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

alexutza, din pacate a cam disparut lapiticul, probabil si din cauza ca nu am alaptat si din cauza ca nu am mancat f bine, nu stiu exact, eu acum inecrc sa mentin cat pot mai mult, sa vedem daca reusesc...oricum a scazut f brusc, acum aveam aproape 300 ml la un muls si peste 2 zile nici jumate...:( sa vedem ce va fi...

va

Co +Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977

Mergi la inceput