Gravidute si mamici de CLUJ-43
Raspunsuri - Pagina 9
Ioana13 spune:
Alex, in Cluj e poza, la Matias e omuletu de zapada.
Diana, si al meu a "vorbit" ragusit vreo saptamina, dar asa voia el. vorbea din git cumva, adica urla din git. Tu esti asa descurcareata, am vazut ca ai pus poze in dreptul mamicilor in pag de inceput?
Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)
pufulet74 spune:
Alex, da-mi te rog numarul de telefon, multumesc
De muzica inca nu stiu, nu m-am gindit ce-i drept :) La ce m-am gindit insa a fost ca e nevoie de un loc retras unde sa pot merge sa il alaptez pe bebe, o camera sau birou, ceva
------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
antoni spune:
Ioana-intradevar, e facut la rece. eu ii faceam cu apa calda ca sa fie caldut.
Dpop-si eu acum am vazut cu pozele, hihi, tare dragut.
Lore-daca mai intyri, iti doresc un concediu de viiiiisssssss!
Meli+Timea-Larisa
Victo spune:
fetelor..noapte buna..eu ma duc sa pap ceva, apoi dusu' si la culcare..
a venit soacra acasa..ce bine..ehehe..nu credeam ca o sa ajung sa-mi doresc sa nu plece de lg noi...:):)
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
carrie spune:
Co, lapticul a scazut cu siguranta din cauza ca il mulgi, pompa e mult mai putin eficienta decat bb.nu cred ca e tarziu sa o pui din nou la san.dupa alaptat doua mamarutze(si sunt fericita ca la aproape 8 luni Sofia mai suge noaptea)cam stiu mersul lucrurilor.
daca insa nu mai vrea san, lupta sa-i dai cat de mult si muls, si nu te stressa, va creste apoi f bine si cu lapte praf.
pe Thea am reusit s-o alaptez doar 3 luni ptr ca din pacate avand reflux a refuzat sa mai suga...
legat de gris, fetelor dati gluten cat de tarziu, dupa 8 luni daca se poate.e cu potential alergen mare!
iar cerealele seara se recomada copiilor nu f dolofani, cei grasunei nu trebuie indopati, eu seara deocamdata ii dau numai laptic poate cu cate o lingurita de cereale dar nu mai mult.
Oana, ai facut proba suptului sa vezi cat papa la o masa?
noapte bun, noi am fost cu totii la niste prieteni, am culcat fetele si bagam si noi cornutul in perna
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
velenamaria spune:
helo. chiar cresc mai incet in greutate copiii alaptati la san? eduard s-a nascut cu 3100 si acum la doua luni a ajuns la 5kg si 900 de grame...greutate masurata acum cateva zile. oare e prea mult?
cat de des fac kk bebeii vostri? sunt ingrijorata...al meu face rar si azi i-am pus supozitor....si astept..inca nu a facut nimic.
alex29...ma bucur ca-ti plac pozele dar bebe al nostru e baietel
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
Ioana13 spune:
CArrie, de aia intrebam de gris special pt copii. Am crezut ca exista ceva fara gluten. I-am dat vreo 2 seri iaurt seara si o sa ii mai dau si numai lapte mai ales ca am trecut pe nan 2. Mamaliguta e buna seara? E prea devreme pe la 7 luni?
Velena ai bebe mare pt virsta lui, asa pare in poze. Si parinti tineri. Si eu am fost derutata de paturica roz, dar mi-am revenit cind am vazut numele. Si al meu a pus in greutate mullt in primele luni, acum merge mai lent. Il alaptezi?
Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)
dpop spune:
elena, in mama si copilul zice ca daca e alaptat exclusiv la san nu e dramatic daca face si numai la 5-6 zile. proceseaza el ff bine lapticul, si poate de aia e si asa grasunel, ca absoarbe tot.
da' asta e parerea mea, neprofesionista.
numai ca nu cred ca e bine sa-l obisnuiesti cu supozitoare/termometru sau alte metode de facut kk.
poate ceva ceai?
mami de irina
antoni spune:
Ioana-ce fel de iaurt ii poti da? de la ce varsta?la 6 luni e prea devreme?
eu ma pregatesc de culcare, sa fiu maine fresh, vreau sa trec pe la piti inainte sa plecam sa ma asigur ca e bine.azi de cate ori il vedea pe socru, incepea sa planga, deja socru isi facea griji, hihi.oare sa insemne ceva?il lua strain numai, nu?
va pupic pe toate si va doresc noapte buna, intru maine inainte sa plec
pupici
Meli+Timea-Larisa
Raluca spune:
Buna dimineata,
azi sunt matinala, nu mai am chef sa dorm, ramane sa vad cum fac fata zilei....
Oana, m-am uitat un pic prin caietul de bb al Ilincai. Atunci dr. ei era d-na Mitea. E scris clar, daca creste minim 20g/zi totul e OK (era prematura si micutza).Sigur ca e normal sa fi nemultumita si stresata! Poate creste mai greu si acesta e ritmul ei. Intrebarea e: se satura sau nu la o masa? Mancatul degetului sau al pumnului nu e un semn relevant...Ilinca si-a supt degetul pana la trei ani si vad ca acum si Mihi incepe cu pumnul, se pare ca e un mod de relaxare la bb. O alta posibilitate ar fi calitatea laptelui ...conceptul ca tot laptele de mama e f. bun nu e tocmai adevarat. Poate, din punct de vedere, nutritiv sa nu fie la nivelul cerintelor Mariei, se poate fac analiza de lapte la sanepid-din cate stiu, o prietena si-a facut. oricum, daca tu simti ca nu se satura incearca un biberon, ca n-o fi foc! din recomandarile primite, incearca Topfer 1.Si eu il am in casa, ca nu se stie niciodata....acum fiind la al doilea clar nu mai vad atat de strict lucrurile, o fi important sa alaptez da' daca puiu' cere mai mult...trecem la formula fara sa anuntam nici un dr.Ptr. a creste productia de laptic e f. important sa mamanci bine si diversificat (colici au oricum)-am incercat si eu cateva zile sao las mai moale cu mancatul ca ma streseaza kg da'nu a tinut, imediat am simtit ca lapticul scade asa ca...sunt posesoarea unor kg in plus!!!
Ramona, si noi pe Ilinca am botezat-o acasa, fiind iarna, ea prematura si micutza la kg deci implicit cu probleme de reglaj termic am ales aceasta varianta. Nu e la fel de fastuos da' e sanatos ptr. copil!!!
buunnn s-a trezit...ioi copilu' asta doarme cam putin,o zi frumoasa!