Gravidute si mamici de CLUJ-43

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Diana, cum stii ca e fetita ragusita? Cum iti dai seama daca nu vorbeste? Ca eu nu imi dau seama nicicum

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

pai in ultimele 8 zile a luat 160 g ceea ce este cam putin din cate mi-a zis pediatra... uffff!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

eu nu vreau sa imi cresc copilul dupa carte... in mod normal daca un copil mananca bine, doarme bine si e vioi este ok... cel putin dupa cum ma gandesc eu... numai ca de data asta chiar ca ma ingrijorez... multumesc raluca de incurajari!!!

ioana - stai ca eu numai acu' vazui pozele cu patrick! e un dulce de baiat!

chiar ca sunt copii frumosi pe forum! la prima intalnire se vor face la ochi dulci.......

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Oana-stai linistita, parerea mea e ca e ok.200 gr pe saptamana e media.sunt copii care iau mai mult, sunt copii care mai putin. nu-ti fa probleme, parerea mea. daca papa, se satura, atunci e ok.

noi am fost la medic, are traheobronsita piti, sunt tare suparata, m-am certat si cu sotul ca am lasat-o pe piti cu soacra si nu sunt linistita deloc.as fi lasat-o cu bunica mea, ea mult mai bine se descurca, dar asta e...sa nu-i supar pe socrii...de parca asta-i cel mai important. dar asta a fost prima si ultima data, clar. nu ma va mai interesa cine ce zice. stiu sigur ca nu voi sta linistita.asa as vrea sa nici sa nu ma duc.i-a dat la piti ceva mucolitic. atat. sper sa scape odata. voi care ati trecut careva prin astea, cum a fost?
pupici

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

am si eu poze..linkul e cel din semnatura

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Carrie-ai niste fete minunate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Oana, nu mai tin minte ce ai spus in mesajele anterioare de greutatea bebe-ului, am vazut doar ultimul.
Dar bebeii cresc in greutate diferit, apoi cei alaptati la sin iau mai putin decit cei alaptati cu formula, cei mai mari la nastere pot lua mai putin in greutate si tot asa.
Asa ca nu te stresa cu asta, sunt sigura ca o sa isi revina, daca alaptezi la sin si la cerere, o sa recupereze.
Joshua dupa ce ne-am intors din spital mai bine de o saptamina nu a pus un gram pe el si eu eram la fel necajita, pediatra a zis ca mai asteptam si acum papa si ia in greutate de numa, in 6 saptamini a luat in greutate 900 de grame.
Si daca maninca la sin si e multumita si sanatoasa nu te ingrijora

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

meli - nu stiu cum e la noi cu saturatul... de cand cu problema de greutate am inceput sa ne sugem degetul... coincidenta sau nu????
imi pare rau pentru mamaruta ta! lasa ca va fi bine! nu mai iti fa mustrari de constiinta tardive ca nu are rost! trebuie sa finalizezi ce ai inceput (la faculatate ma refer!) si sunt convinsa ca o sa faci ce e mai bine pentru piti a voastra! nu te mai certa cu sotul ca nu rezolvi nimic! insanatosire grabnica!

ioi tu fetelor... dupa nastere am ajuns la greutatea de la care am plecat! suuuper fericire pe capul meu! bravo mie mi-am zis! insa de cand cu problemele de laptic am inceput sa mananc "mai bine" si consecinta este ca incep sa se puna kg din nou!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

pufulet - sper sa fie asa... oricum is cam suparata!

de unde aveti voi suporturile acelea de tinut bebeii??? sunt niste leagane??? ma tot uit la pozicile voastre si nu imi dau seama...

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

scuze ca scriu atatea measaje... insa calculatorul meu a luat-o razna si nu ma pot loga... numai cand scriu cate un mesaj...

cred ce e vorba de balansoare...

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput