Gravidute si mamici de CLUJ-43

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

poziiici!

de la Serbarea Theiutei si cu Craciunitele:)

http://community.webshots.com/album/561915878msAiqN

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

RALUCA tare captivat e voinicelu de jucarii iar printzesuca ta e o dulcica

DIANA good job

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Raluca ce mare e Mihai, si scump!
tu cum mai esti?cum se intelege Ilinca cu el?

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

e voie sa fac antireclama?
sunt dezamagita cam de toate produsele chicco pe care le am.daca voi mai avea vreodata inca un copil nu mai iau in vecii vecilor..am ajuns sa mulg cu mana mea, caci marea minunatie de pompa nu trage mai nica..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Unde e restaurantul Cristal?
Noi vrem sa facem doar cu familia si prietenii f f apropiati, deci vreo 15 maxim 20 de persoane si nu am avea unde sa ii punem pe toti in casa.
Gabi, am vazut acum, tare frumoasa printesa ta :)
Victo, eu recomand Avent, eu sunt f multumita de produsele lor, de pompa si biberoane.

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

raluca - ai doi copii frumosi fooooc!

cristina - suuuuper draguta craciunica ta! ma bucur ca sofia face asa de mari progrese! azi maine e domnisoara!

pufulet - si noi cam tot asa... am dori ceva restrans... sa dai de veste daca afli ceva... dar cu muzica cum se face??? ai idee? sau numai masa?

si eu am primit niste bibe si tetine de la chicco insa nu ma bate gandul sa le folosesc vreodata... cele de la avent si nuk ma incanta mai mult!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

buna seara:)

carrie, am vazut pozele, sunteti f frumosi toti, aveti un bradut fain, fain, vad ca si voi sunteti ecologisti ca si diana...si thea este o fetita mare si frumoasa, a crescut din toamana de cand ne-am intalnit,iar sofi a crescut si ea mult de tot:)sa nu mai zic de cadouri, mama mia da stiu ca ati fost cuminti nu gluma

apoi ralu, nu stiu daca am mai avzut-o pe ili, e o papusa, o papusa! mihai ma face sa imi ma gandesc la incuscriri, il las pe david lui tiadris, ca si asa e asa de curtat, il vrem pe mihaita fetele! plus de asta sa nu mai zic...si cari are salopetica le fel cu ren! am pus poze sa confirmam;)

va

Co +Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Raluca ce frumoasa e Ilinca, iar Mihai un strengarel...
Carrie niste principesse are tati (adica si tu esti inclusa acolo)!

Si mie mi-a zis dr sa il scot afara la orice temperatura (a zis el). Numa ca mami de bebe nu iese de nebuna la -15 grade ca ii ingheata ei fundoiu. DAr azi dupa 40 minute afara a dormit 3 ore jumate. Si eu cu el

Noi am facut botezul la Athena-restaurant(ca este si pizzerie, alt local), linga cantina din Observator. Am avut vreo 36 de invitati, aveau ei muzica. Pina la ora 20 a tinut, ca era vara si toate erau ocupate, inclusiv ei aveau seara alt chef. Vreo 50 ron a fost meniul si bautura am platit-o separat. E dragut acolo, nu mari pretentii estetice, dar mincarea e f buna si au si o camera in care poate sta bebe.

poze sub bradut

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

am vorbit in sfarsit cu pediatra... se pare ca temerile mele se confirma... Maria nu a luat in greutate prea mult in ultimul timp insa a zis sa nu ii dau deocamdata lapte praf!
de care vaccin ati facut? aidca mai exact cum se numea vaccinul de la 2 luni....

asadar astazi sunt cam necajita... ufffff!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Am adormit copilu' sper sa doarma macar 30 minute...

Multumim de aprecieri, v-am zis eu ca avem pe aici bebei tare dragtzi, sa ne traiasca si sa fie sanatosi!!!

Cristiana, ...pe acasa in acest an, invatatm sa fim o familie acum ca e si tati in vacanta si e cu noi mai mult timp! Ilinca, in sfarsit, da semne de iubire fatza de Mihai..sper sa nu-i treaca! Ce faine sunt mamarutzele tale...

Alex, abia de vreo saptamana se arata interesat de playground si alte jucarii mari...iar eu ma bucur ca avem cum sa ne mai pierdem timpul cat sta treaz ca altfel vrea doar in bratze, plimbat, dansat....ca asa l-am invatat !

Oana, eu am avut la botez DJ...dupa atata stat in pat si casa , am vrut chef de adevarata, spre disperarea lu' tati , initiala ca , la momentu' chefului s-a distrat si el pe cinste!!!
Cat a luat Maria in greutate, de ce-ti faci griji, ca nu pricep? Si mihai stagneaza uneori zile bune iar apoi are cate un salt in greutate. Noi am facut Infarix Hexa la 2 luni...

Bex, apoi sa-mi traiesti cuscrela...fata-i frumoasa foc, imbracata sic, educata va fi cu sigurantza asa ca ramane sa stabilim nunta!Sa sti ca si baiatu' promite ...

O seara frumoasa, trec la cratitza ca tre' sa apara Ilinca de la petrecere.

Mergi la inceput